Георги Дерменджиев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Дерменджиев е новия старши треньор на Левски
Дерменджиев ми се струва тип чичо Митко Пенев. Какво ще излезе от демокрацията му, ще видим.
50 на 50 съм. Изглежда ми малко особняк. Факт, че след него Лудогорец не изглежда толкова непобедим. Успех му желая. Има с какво да помогне в битките срещу Лудогорец.
110 години любов!
Според мен добър треньор за Българското първенство, но такъв договор - шест месеца + две години говори ,че ще е до лятото ,освен ако не направи чудеса.
Желая му успех с най - големия клуб в България. Дано да е по строг с играчите, че са ми разказвали за свободията в Лудогорец, при него. Възможно е това е да една от причината за негово освобождаване.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- t0bl3ro_bg
gihuelo написа:Според мен добър треньор за Българското първенство, но такъв договор - шест месеца + две години говори ,че ще е до лятото ,освен ако не направи чудеса.
Това е странен договор наистина.
Според мен е тип застраховка, но той за шест месеца няма какво да промени, даже са 3-4 реално

Дано ПК докара стабилен Спортен Директор и направят хубаво Скаутско звено, че да се запълни цялата йерархия.
Личи си че професионално пипат новите шефове - 6-месечен договор доказваш,показваш и си заслужаваш новия си договор !
Сега е наред Кирил Вангелов да изчезва веднага от Левски и финягата да си го вземе във Виваком. Има много футболисти които също трябва да се изчистят за да се успокои съблекалнята ....... Успех на всички които истински и качествено работят в Левски !
Сега е наред Кирил Вангелов да изчезва веднага от Левски и финягата да си го вземе във Виваком. Има много футболисти които също трябва да се изчистят за да се успокои съблекалнята ....... Успех на всички които истински и качествено работят в Левски !
Новите шефове направиха повече за няколко дни, от колкото Русев за няколко години. Русев приказваше на едро, но не изпълни нито едно свое обещание.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Потресен съм...Дано това не е краят...Този треньор изглежда най-удобен за това което предстои. Надзорен съвет от НЕлевскари при това тотаджии, изп. директор - режисьора на цирка "първа лига" и архитект на проекта "литекс-софия"...Дерменджиев е удобен и подходящ за поемане на негативи...Така беше и с иво тонев. Не се намери левскар за параван на източването на Левски и натовариха с това локомотивец. Сега е същото...
askold написа:Потресен съм...Дано това не е краят...Този треньор изглежда най-удобен за това което предстои. Надзорен съвет от НЕлевскари при това тотаджии, изп. директор - режисьора на цирка "първа лига" и архитект на проекта "литекс-софия"...Дерменджиев е удобен и подходящ за поемане на негативи...Така беше и с иво тонев. Не се намери левскар за параван на източването на Левски и натовариха с това локомотивец. Сега е същото...
По какъв начин Дерменджиев изглежда удобен за такъв сценарий? Ако това можеш да ми разясниш по-подробно... По външния вид ли го прецени, по кое? И според теб дали наистина Павел Колев е имал някаква дума при изграждането на тая Първа лига и всички схеми, които се случиха. Много правомощия му даваш ми се струва, както и не малко други хора. Чак "архитект" и "режисьор"...

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Днес съм шеговито настроен,но май си е сериозно. Значи,почнахте със съблечения Петев,минахте през Стойчо Стоев,сега Дерменджиев. Има накъде да се разширява списъка- Бруно Рибейро,Едуард Ераносян,Пауло Аутуори и като дойде ред на Сухия нещата може да се оправят. 

Arsenal- a new era begins ! Again!...