Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 18 яну 2019 19:42

W84me написа:Голям кеф настанал тука, че доказан мафиот ни става собственик.

Ти какъв мислиш би могъл да е? Или комунист или мафиот или комунист-мафиот. Ние сме в България, човек. Пък и не само в България е така...
"Левски" няма да умре. В "техен" интерес е да го поддържат в будна кома. Най-малкото, помисли какви пари са изкарали Срас и Вангел от комисионни на ментета за тези три години. Или от колко държавни поръчки се е облажил Батко. Не слушай дебелия Венци как във футбола нямало келепир.

Този клуб няма да умре, но и няма да е това, което трябва.

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 18 яну 2019 19:53

W84me написа:Голям кеф настанал тука, че доказан мафиот ни става собственик. Левски изчезна.

Да ти кажа честно, аз поне, не знам собственик на отбор в България да не е мафиот. Ако ти ми посочиш един браво. А тук не става въпрос за разни отщински отбори, но то и кметовете са си баш мафиоти.
Въпроса е дали ще му се занимава с отбора. Защото ако е като Спас, разлика няма да има. Но ако му се прави отбор, може и да стане нещо. Още повече, Черепа няма да остави разни фракций да му налагат мнение, той много добре може да укротява.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 яну 2019 19:55

metodito написа:Ти какъв мислиш би могъл да е? Или комунист или мафиот или комунист-мафиот. Ние сме в България, човек. Пък и не само в България е така...
"Левски" няма да умре. В "техен" интерес е да го поддържат в будна кома. Най-малкото, помисли какви пари са изкарали Срас и Вангел от комисионни на ментета за тези три години. Или от колко държавни поръчки се е облажил Батко. Не слушай дебелия Венци как във футбола нямало келепир.

Левски вече е "умрял". Такова съществуване е безсмислено. Да, най-вероятно няма да сложим тирето, но то е почти същото.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 18 яну 2019 20:03

metodito написа:

Ти какъв мислиш би могъл да е? Или комунист или мафиот или комунист-мафиот. Ние сме в България, човек. Пък и не само в България е така...

Мето, би ли осветлил схемата по която Срас е изкарал сума ти пари от комисионни и колко средно е комисионната от едно менте?

Sisi 1914
Контакти:

Re: Грандиозни промени в Левски! Сменя се собствеността!

Мнениеот Sisi 1914 » 18 яну 2019 20:06

Успех на Колев и на шести март е денят на истината! 8-)
Левски завинаги в моето сърце![

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 18 яну 2019 20:07

Това вече е нещо положително - паразитите намаляват след като Кр. Иванов не е в клуба, явно и Вангелов.
За Колев не знам дали е точният човек, но назначаването му означава, че може да се говори за стабилност на клуба. А оранжевите кхмери бяха приготвили пуканките :mrgreen:

Славиша ако остане също е добър вариант. Иначе остава да се подготви основата с 4-5 солидни бг имена и Мъри може да гради боеспособен отбор.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 18 яну 2019 20:08

comorad написа:
W84me написа:Голям кеф настанал тука, че доказан мафиот ни става собственик. Левски изчезна.

Да ти кажа честно, аз поне, не знам собственик на отбор в България да не е мафиот. Ако ти ми посочиш един браво. А тук не става въпрос за разни отщински отбори, но то и кметовете са си баш мафиоти.
Въпроса е дали ще му се занимава с отбора. Защото ако е като Спас, разлика няма да има. Но ако му се прави отбор, може и да стане нещо. Още повече, Черепа няма да остави разни фракций да му налагат мнение, той много добре може да укротява.

За друго не знам, може да е пратен да кърпи, може и да е амбициран да ви развие. За фракциите си в голяма грешка. Точно по негово време едни хора се бяха разпищолили и си позволяваха да бият легендарни чички във В сектор!
Хайл Мусолини

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 яну 2019 20:42

terata написа:
metodito написа:

Мето, би ли осветлил схемата по която Срас е изкарал сума ти пари от комисионни и колко средно е комисионната от едно менте?

Точно пък от кои ги е изкарал не знам. От Буш, Белмонт Гомес, Полачек, Нашименто и Васчук ли? Гонзо примерно пък каза, че Русев е 25млн лв назад за три години, докато се опитва да ръководи клуба. Дано му е увряла главата, че не може и да е клекнал пред изискванията на Колев.
Аз съм сигурен, че би печелил в пъти повече, ако се занимава с някой от всичките си бизнеси, а не от комисионните, за които Методи говори. Просто всичкия интерес и хейт, който предизвиква Левски е прекалено голям.

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 18 яну 2019 21:00

CaptainBertorelli написа:
comorad написа:

За друго не знам, може да е пратен да кърпи, може и да е амбициран да ви развие. За фракциите си в голяма грешка. Точно по негово време едни хора се бяха разпищолили и си позволяваха да бият легендарни чички във В сектор!

Ами дано се е научил. В крайна сметка е левскар а при червените беше като Спас, парашутист. Дано сега не е такъв при нас, ако е той. Защото и това не е сигурно.

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 18 яну 2019 21:28

balef написа:Дали Васил Божков ще смени Спас Русев в Левски? Това е големият въпрос сега. Очаква се отговор на него да има най-късно до края на другата седмица.

Левски вече има стабилен спонсорски договор с EfBеt. Пари в клуба ще налива и "Националната лотария"
Новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев вече е провел няколко разговора с Димитър Димитров-Херо и Станимир Стоилов.

На първия ще бъде предложен поста спортен директор, докато с Мъри се преговаря да заеме мястото на Славиша Стоянович, който от 1 март ще бъде обявен за нов национален селекционер на Латвия.

От вчера пък Станимир Стоилов е свободен, след като разтрогна договора си с казахстанската футболна федерация

Така се говори от около две седмици...Черепа става собственик, Румен Чандъров-президент, Херо-спортен директор, Мъри-треньор. Черепа ще плати 20 мил. дългове!!!!....така поне са слуховете... Онзи ден се заслушах в Шкумбата, в общ разговор разказа доста интересни неща и за Русев и за Божков... Може пък Божков вече да е решил да налива пари, защото по принцип не е от тези дето плащат.. а за Русев ....ех този Русев.... едни 80 милиона преди много години и после спокойно плуване сред големите риби в Англия...Дано, дано, дано...
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Върни се в “Левски”