ППЛ: Септември (София) - Левски (София) /2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

1
19
11%
Х
45
25%
2
113
64%

Общо гласове: 177

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: ППЛ: Септември (София) - Левски (София) - Сряда от 17:30

Мнениеот popokutepetel » 05 дек 2018 20:10

Този мач го пропуснах, но като гледам репортажа Божката пак е бил играч на мача.
Щом не можем да бием с разлика толкова слаб и измислен отбор като Септември нищо не е постигнато. Язък за хубавия старт. Нещата вече са си в обичайното русло, което си го гледаме десетилетие.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 05 дек 2018 20:11

шивача написа:
SANSIRO7 написа:
шивача написа:Хубав мач, хареса ми. С удоволствие гледам ваши двубой, които са изпълнени с драматизъм, екшън и комедия, които в нито един филм не съм срещал. Евала!

Който си няма отбор, гледа и се радва чуждите

Чак пък чужд, нека не забравяме, Септември е един отбор част от славната история на най-титулувания Бг отбор, дал на футбола светинята Димитър Якимов!

Да де, възможности за припознаване много. И Ботев Пл. и те са с не малък дял за историята на бившето. А и други има.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 05 дек 2018 20:14

Аз само минавам да кажа, че сме абсолютен ташак. Когато в рамките на малко повечко от месец допуснеш отстраняване за КБ, после загуба от същия съперник няколко дни по-късно, разгромяване от Ботев Враца на Герена и за капак Х със Септември, които преди тоя мач имаха 10 точки от 17 мача и те доминират, а за капак те изравняват с човек по-малко, значи не ставаш за НИЩО.

П. С.: Факт е обаче и че се случва нещо странично в тоя отбор ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА. Което означава, че ръководството е пълен провал.
Последна промяна от specter на 05 дек 2018 20:16, променено общо 1 път.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 дек 2018 20:15

metodito написа:Ами, тук има значение и указанията на тренера.

И явно има значение дали тоя срещу теб е в цикъл и о горкия, да не му се скарам.
Багажчето и бегом. АйдЯ.
Студено им било, топло им било, на кеф не били, заплатата малка била, оня искал двойна, втория тройна, не знам си кой петорна - хващай се и си ходи.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

rockman
Контакти:

Мнениеот rockman » 05 дек 2018 20:17

Много важно беше, че разкарахме онова тялянЦко менте, честит ни китариС китариС. Благодаря за вниманието.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 05 дек 2018 20:22

rockman написа:Много важно беше, че разкарахме онова тялянЦко менте, честит ни китариС китариС. Благодаря за вниманието.

Да бе, не мога да разбера и Шпайдела и Гочето разкарахме

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 05 дек 2018 20:23

Аз незнам как б*клук и посредствен ***** като Митрев е все още в Левски. Как не го е срам да ходи всеки месец да си тегли заплатата. Играхме безобразно пак. Нищо общо с поне добре подредената ни игра при други треньори (неспоменавам име, щото ще ме "анатемосате", а тоя е твърде велик). Безвремието и нулевите години в Левски продължават вече години, лошата игра вече е нещо нормално без значение великите звезди с по 10к заплати
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 05 дек 2018 20:24

W84me написа:
Sisi 1914 написа:В защита сме трагични! :cry:

Как няма да сме, като смешника продължава да пуска Цветкович и Яблонски, на които ЯВНО не им се играе за Левски.

Кабрал, Цветкович и Яблонски преговарят за нови договори. Кабрал всячески се опитва да покаже, че си заслужава парите, които иска от ръководството и това е добре за него,а и за отбора.
Цветкович и Яблонски...хм... страдат от странен спад във формата, докато не получат исканите кинти. Аз ако съм ги слагам на пейката и двамата до откат. Дори ако трябва да играят юноши в защита, поне няма да симулират.

Колкото до мача :
Сгрешен състав за пореден път... Излизаме с два дефанзивни халфа срещу опашкаря Септември?!? На всичкото отгоре и двамата толкова дръпнати, че няма никаква връзка между защита и нападение цялото първо полувреме! Най-тъжното е, че дори и с тази дефанзивна схема допускаме положения пред вратата си. Не знам какво му става на Стоянович, но ако продължава така, няма да изкара дълго.
Последна промяна от Elliah на 05 дек 2018 20:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 05 дек 2018 20:28

Рядко пиша тук, но днес чашата преля. До кога ще се защитава тая риба на вратата от всеки един левскар? От прекалено сляпо вярване на "нашите" момчета се докарахме до тук. И аз да съм защитник, и аз ще съм нестабилен като знам кой е зад мен на рамката! Аз мога да се обзаложа, че с Йоргачевич на вратата ние сега щяхме да сме ако не първи, то поне на второ място, изоставайки с точка-две от Лудогорец! Митрев ни провали и продължава да ни проваля огомна бройка мачове. Всеки един удар срещу него (почти винаги гол) изглежда като невероятно изпълнение от световна класа. Та така и днес, когато Будинов удари сравнително слаб удар посока вратата на нашия шаран. Той се хвърли със закъснение, на което и Полачек ще завиди, и когато всеки си мислеше, че ще опъне малко повече ръчичката и ще я хване, той реши да покаже, че никой от хората, които го критикуват не е сбъркал и за секунда с мнението си за него! ВЪН!

И все пак, дали ако имахме един спортен директор този индивид щеше да е още при нас? Аз лично щях да съм го махнал още след неизлизането му на почивката с Вадуц!
Последна промяна от Levski4Ever на 05 дек 2018 20:30, променено общо 1 път.
Изображение

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 05 дек 2018 20:28

Тези играчи убиха и Павел Панов. Но вината за всичко е на селянина от пернишките села Спас Русев. Очевидно играчите играят в уговорени мачове, защото през цялото време играеха за равен. Пропускът на Паулиньо на празна врата, минута преди изравняването в последната минута, показа каква е целта на Митрев и компания. Самият некадърник с кашкавалени пръсти отново не спаси нито един удар, а има голяма вина и за двата гола. Е, топката се отби в него преди първия гол, но преди това пък им я подаде. Това е най-некадърният вратар в историята на футбола.

Върни се в “Левски”