Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот delqnski47 » 06 ное 2018 11:26

JackPackage написа:
vvessel написа:П.П.
Тая вечер гледах предаването "Гол" и там чух с изумление че от Диема са обявили, че преди първия ни гол срещу Морето имало игра с ръка на Костов, а на повторението ясно се вижда ,че няма. На стадиона пък на никой не му мина и през ум за нещо такова.
Значи тия долни копелдаци продължават с мръсната си игра за очерняне на отбора ни и заслужават всички да ги бойкотираме ( аз го правя от началото) и да не видят стотинка от фен на Левски. Не им стига съдиите да ни мачкат, но се опитват и общественото мнение да настроят срещу нас. Гнусни долни гниди.

Е те и миналия ден в 30 мин на мача с Ботев са казали че сме били 6000 на стадиона, така че нищо ново от тия подлоги :x :evil: :evil: :evil:

Тва за 6000 го констатира и Стефан Стоянов и вече съм твърдо убеден,че той чете форума,защото редовно коментира ваши постове тук :lol: Даже мога да се обзаложа,че си и има ник. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 06 ное 2018 11:29

delqnski47 написа:
JackPackage написа:
vvessel написа:П.П.
Тая вечер гледах предаването "Гол" и там чух с изумление че от Диема са обявили, че преди първия ни гол срещу Морето имало игра с ръка на Костов, а на повторението ясно се вижда ,че няма. На стадиона пък на никой не му мина и през ум за нещо такова.
Значи тия долни копелдаци продължават с мръсната си игра за очерняне на отбора ни и заслужават всички да ги бойкотираме ( аз го правя от началото) и да не видят стотинка от фен на Левски. Не им стига съдиите да ни мачкат, но се опитват и общественото мнение да настроят срещу нас. Гнусни долни гниди.

Е те и миналия ден в 30 мин на мача с Ботев са казали че сме били 6000 на стадиона, така че нищо ново от тия подлоги :x :evil: :evil: :evil:

Тва за 6000 го констатира и Стефан Стоянов и вече съм твърдо убеден,че той чете форума,защото редовно коментира ваши постове тук :lol:

Може :)

Иначе да беше казал 6000 в 1 мин на мача можеше да му повярвам, щото много хора не бяха влезнали и влизаха до около 10-15 мин, ама в 30 мин, когато А беше почти целия пълен да кажеш че имало 6000 на стадиона...не знам - или си прост или ти плащат да се правиш на прост - и в двата случая не говори добре за теб :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 ное 2018 11:39

JackPackage написа:Може :)

Иначе да беше казал 6000 в 1 мин на мача можеше да му повярвам, щото много хора не бяха влезнали и влизаха до около 10-15 мин, ама в 30 мин, когато А беше почти целия пълен да кажеш че имало 6000 на стадиона...не знам - или си прост или ти плащат да се правиш на прост - и в двата случая не говори добре за теб :roll: :?

Не знам,аз всеки път като слушам в понеделник Дарик и тоз цитира половината ви коментари тук. :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 ное 2018 12:00

Неумелите намеси на Митрев наистина взеха да стават сериозен проблем и вече е недопустимо да му се дават повече шансове, защото както някой по-горе правилно посочи - всяка точка оттук-насетне ще ни бъде много ценна. Видно е, че има нещо недобре в главата на Митрев, не знаем точно какво, но то вреди на отбора. Разбира се, аз ще се въздържа от псувни и клетви по адрес на вратаря, но и не мога повече да толерирам тези абсурди, защото Левски като отбор и клуб за мен е над всеки и всичко, а целите и пътя на развитието ни в момента изключват този човек от всякакви перспективи. След мача с Черно море има пауза покрай мачовете на националните отбори, а както знаем Стоянов обича да я използва, за да спретне някоя контролна среща. Ето това е един чудесен момент да се разделим приятелски, културно, с добро - по Левскарски! Да му спретнем едно бенефисче на Митрев и кой откъде е, по живо, по здраво. В противен случай се притеснявам, че съвсем ще рухне психически, а треньорите пък може и да се заинатят за него, ще издъни някой важен мач и ще се създаде ненужно напрежение сред левскарите. Така че, след мача с моряците да звъни на Краси и да се разбират как да късат договора по най-цивилизования начин. Това би било най-достойната и мъжка постъпка в момента, привържениците ще го разберат и оценят. А да, ако може и без претенции за 6,8 или 10 заплати на ръка.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 ное 2018 12:27

delqnski47 написа:
JackPackage написа:Може :)

Не знам,аз всеки път като слушам в понеделник Дарик и тоз цитира половината ви коментари тук. :lol: :lol:

Нормално е да ги чете, това е форума на Гонг. Няма да се учудя и ако се включва чат-пат с някой коментар.
Но не е нормално тия боклуци от Диема да не спират да ни заливат с помия и ние да ги гледаме като някакви добичета. Ето например за " червения картон" на Цветкович се изказаха категорично трима " експерти" , че бил 100 % и безспорен едва ли не.
За същото, че дори по-грубо нарушение на Пинто нито има дискусия нито специално клипче което да ни " убеждава" в правотата на " експертите".
Абсолютна дИемагогия и пропаганда в която и сайта менажиран от Н. Александров се включва.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 06 ное 2018 12:41

През ноември толкова лесно няма как да се отървем от него. Лошото е, че и другите ни трима вратари са на неговото ниво, че и по-зле. До зимния трансферен прозорец имаме два сериозни мача (с ЧМ и БИрое) и който, и да пази ще е тегаво положението, а другите мачове и без вратар трябва да ги вземем. Януари да взимаме Луков, да разкараме два клоуна от сегашния ни състав и проблемът с вратарския пост е решен.

Чудно ми е кой некадърник е одобрил Полачек? Във форума го разкрихме още преди дебютния му мач. :mrgreen: ...бахти и скаутското звено, ако и Кирил Вангелов си тръгне с Божката/Полачек ще бъде супер. :)
Изображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 ное 2018 13:00

Да не избързваме да гоним единствения ни скаут :) Останалите които дойдоха не са за изхвърляне. Луи, Рейш и Мариани са добри попадения. Бразилеца е загадка все още, но ми се струва по-добър от Ривалдиньо от малкото което видях.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 06 ное 2018 13:20

vvessel написа:Да не избързваме да гоним единствения ни скаут :) Останалите които дойдоха не са за изхвърляне. Луи, Рейш и Мариани са добри попадения. Бразилеца е загадка все още, но ми се струва по-добър от Ривалдиньо от малкото което видях.

Мариани дойде със съдействието на агенцията на Паулиньо. Другите (плюс Вашчук) ги привлякохме след идването на Славиша, така че на мен ми се струва по-вероятно сърбина да е задействал свои контакти, а не да са открития на Вангелов.

Уж с месеци бил наблюдаван Полачек, но е пълна скръб (спомням си единствено една добра негова намеса срещу Берое), колкото и невероятно да звучи предпочитам Божката пред бодибилдъра.
Изображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 ное 2018 13:23

Виана също е към агенцията на Паулиньо и Мариани... Но трябва да свали няколко килца и да го видим в поне 10 мача преди да го обявим за менте... :lol: 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 06 ное 2018 13:27

Митрев колкото и да е зле, е 2 класи над Полачек. На Митрев проблемите са му от психологически характер, иначе има рефлекс и прилично позициониране. Полачек няма нищо друго освен големи мускули. Може да е полезен само ако се сбият на терена. Кръстев има идентични проблеми като Митрев. В Левски има жестока вратарска криза и Стоянович го вижда много добре това нещо. Виждат го обаче и другите отбори и ако не се вземат спешни мерки, тази година вратарите ще ни закопаят тотално.
С Митрев няма да има проблем да се разделим, но Полачек ще извива ръце до последно.

Върни се в “Левски”