Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 10 окт 2018 10:48

Ясно е, че докато имаме шанс ще се надяваме. Все пак няма как да искаме отборът ни да губи. Но и си знаем, че шансовете не са големи.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 окт 2018 11:19

ralka_levskarka написа:Ясно е, че докато имаме шанс ще се надяваме. Все пак няма как да искаме отборът ни да губи. Но и си знаем, че шансовете не са големи.

Важното е да имаме добър и подготвен отбор за атака на групите на ЛЕ. А пък тука мафиотите да си правят, каквото искат. Всеки мач виждам все по-силен и по-силен колектив. Заедно са. На мен това страшно ми харесва. Явно е, че Славиша е много добър психолог. Освен разбира се и качествен треньор. Но според мен, той има голяма вина, този отбор да е тийм, едно цяло.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 окт 2018 11:28

Не бързайте да правите сметки за титлата, все пак има още цели 25 мача до края и не е хубаво да надуваме балони още отсега, че виждаме какво става с тирейците, при това всеки сезон от 2016 насам, че даже и преди да им теглят ножа и да стане припознаваческата вакханалия. :mrgreen: Тепърва ще се види кой ще е новият треньор на Лудогорец, тепърва ще става ясно какви схеми и подлости и подготвил бизнесменът от село Микре, а и е ясно, че определени отбори ще скачат на някои, а срещу други ще се разходят на чист въздух. Нека да си подкрепяме любимия Левски, защото треньорът и момчетата определено го заслужават, пък каквото е писано - ще стане.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 10 окт 2018 12:15

Според мен с този състав и този треньор имаме реален шанс да постигнем нещо. Не мисля, че към момента сме по-слаби от Лудогорец - имаме много добре сработен отбор, имаме дълбочина в състава, имаме изявени лидери на терена, имаме доста класни футболисти, химията между тях и треньорския щаб е впечатляваща, има настроение и амбиция за успехи във всички, така че единственото, което остана е мъъничко спортен шанс. Проблемът е, че Домуса усети ли, че тръгваме заплашително към титлата, веднага ще посегне към помощ от съдии, БФС и всичко друго възможно. А в такава ситуация трябва да сме във всеки един мач до края на сезона абсолютно безкомпромисни, което е доста трудно в този формат на шампионата. Най-малкото защото имаме не един и два директни двубоя срещу тях. Трудно, но не и невъзможно. ;) Ще видим, де. Най-важното е ние да сме на стадиона и да подкрепяме отбора във всеки мач както срещу Славия за последно. Едно е отбор да играе на умряла атмосфера пред 1-2к човека, друго е пред вряща публика от сорта на 10-11к. Много влияе на мотивацията, а и не само.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 окт 2018 12:22

Изображение

Тия серионзи ли са :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 окт 2018 14:05

koisa написа:
JackPackage написа:Изображение

Тия серионзи ли са :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако джуджака не плати емблемата и по-малко ще станат... 8-)

Работата е там, че на техния мач имаше около 300 човека, а са ги изкарали 800, на нашия имаше над 10 000 а са ни изкарали 8 300 :roll: :? :shock:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 окт 2018 22:07

Точно така. Всичко при нас е цветя и рози :mrgreen: Няма козирка. Няма музей. Няма и течове в сектора. То и дъжд няма :lol: Наздраве!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 10 окт 2018 22:16

Сега гледам повторение на мача със Славия и коментаторът в прав текст каза че Яблонски през седмицата е " осъден за участие в уговорени мачове" а доколкото разбрахме от медиите е говорил с някого да предаде на трети за изхода на даден мач. Та въпросът ми е не може ли да се съдят подобни некоректни интерпретации и това няма ли да помогне за подобряване на средата в българският футбол?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 окт 2018 22:18

goro_man написа:Сега гледам повторение на мача със Славия и коментаторът в прав текст каза че Яблонски през седмицата е " осъден за участие в уговорени мачове" а доколкото разбрахме от медиите е говорил с някого да предаде на трети за изхода на даден мач. Та въпросът ми е не може ли да се съдят подобни некоректни интерпретации и това няма ли да помогне за подобряване на средата в българският футбол?

Ама чу ли го какво му беше обяснението. Осъден за уговаряне на мачове, защото свързвал някакви хора.... :| :|
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”