Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Corwin » 08 сеп 2018 18:51

sin4ec написа:28 човека са наистина много за работа. Поне 8 трябва да отидат на друго място.

Пращаме Станислав Иванов, Кабов, Найденов, Папазов, Юруков и Ники Кръстев да играят някъде под наем. Освобождаваме Ривалдиньо и Алекс Боримиров (може и Белмонт). Чиста работа.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 сеп 2018 19:08

Corwin написа:
sin4ec написа:28 човека са наистина много за работа. Поне 8 трябва да отидат на друго място.

Пращаме Станислав Иванов, Кабов, Найденов, Папазов, Юруков и Ники Кръстев да играят някъде под наем. Освобождаваме Ривалдиньо и Алекс Боримиров (може и Белмонт). Чиста работа.

Нещо такова май ще стане...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 сеп 2018 09:01

[center]Съболезнования за непоправимата загуба ..

ПФК Левски съобщи ужасната новина, че един от невръстните привърженици и голям приятел на клуба е починал. 13-годишният Иван Петров от благоевградското село Самораново загуби битката с тежко заболяване.

"От този свят добрите хора си отиват преди другите. Оставят една неугасваща светлина, спомен и болка по липсата им. Сякаш Господ просто прибира най-добрите си чада при себе си. Със съжаление и болка научихме, че това се е случило и с малкия герой Иван Петров. Момчето, което многократно ни показа какво е да обичаш истински, какво означава да носиш светла душа и чисто съзнание. Малкият Иван бе един от най-големите почитатели на Левски. Обичаше „синия“ тим с цялото си сърце и мечтаеше да стъпи на „Герена“ и да се срещне със своите любимци. Стори го, но всички ние мечтаехме това да се случи още безброй пъти!

Поднасяме най-искрените си съболезнования на семейството и близките на Иван Петров!

Почивай в мир, Иванчо... там на „синия“ небосклон, където ще можеш да се срещнеш с другите от голямото левскарско семейство!

Поклон пред светлата ти памет!", написаха от "Герена".

[rimg]http://static.blitz.bg/documents/editor/15364035463c4ba9.jpg[/rimg][/center]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 09 сеп 2018 14:19

Corwin написа:

Белаид титуляр ли го гласите.... :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2018 14:28

Corwin написа:

Ако мога да коригирам:
Освобождаваме Ривалдиньо, А.Боримиров, Кабов и Н.Кръстев. ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 сеп 2018 18:34

Никой няма да освобождаваме .Сезона е дълъг , чакат ни контузии , наказания , за Купата ще пускаме дечурлигата и те така

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 09 сеп 2018 19:28

Гледайки националите се чувствам изключително радостен, че Райнов не дойде при нас.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2018 19:57

thresh написа:Гледайки националите се чувствам изключително радостен, че Райнов не дойде при нас.

Ми аз, като гледам националите, честно казано, се радвам, че и Краев не е при нас.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 09 сеп 2018 21:23

damyanov1963 написа:"Гнилата ябълка" е забравена, Буки и Спас Русев отново се обичат
"Аз имах своите причини да си тръгна. Доверието отново присъства", отсече АсенЗавърналият се в Левски Асен Букарев разкри, че отношенията му със собственика на клуба Спас Русев са перфектни и отново има доверие между тях, въпреки коментарите на бившия футболист за "гнилата ябълка". „Всички левскари и цялата общност са много обнадеждени. Все пак летвата е вдигната високо и от нас зависи да я държим там. Не искам да коментирам Делио Роси. Работата със Славиша Стоянович е перфектна. Прекрасен човек в личен план и много добър специалист“, коментира Букарев пред Канал 3.
"Няма смисъл да коментираме селекцията. Ще видим в бъдеще дали тя е успешна. Ние сме доволни, имаме много добри играчи, които се стараят максимално", допълни Букарев, който тази зима напусна Левски с думите "лъскаме една ябълка отвън, а тя е гнила отвътре"."Промени се това, че сега съм на друга длъжност. На терена съм, където мога да бъда много по-ефективен и ефикасен. Дали е имало някакво неразбирателство или скандал между мен и Спас Русев? Нека тези неща да ги коментира собственикът, ако има желание. В момента се разбираме чудесно и мисля, че и двамата разбрахме, че много от нещата, които са се случвали в клуба е можело да бъдат по друг начин. Аз имах своите причини да си тръгна. Доверието отново присъства, всичко е нормално и Левски ще върви по същия успешен начин. Доколкото позицията, на която бях преди - тя вече е в миналото.""Все още не мислим за мача с ЦСКА. Гледаме мач за мач, стъпка по стъпка. Левски винаги мисли за шампионска титла и според класирането в момента е нормално да мислим точно за това. Важното е да останем спокойни и да не слагаме тигана преди да сме уловили рибата, защото има още много мачове и няма смисъл да се фокусираме върху далечното бъдеще. Имаме работа за вършене. В сегашния формат на първенството конкуренцията е много сериозна, интрига има и ще бъде интересно, защото виждате, че отборите са близо по точки в края.“

Прочети още на: https://m.gol.bg/levski/2018-09-08/gnil ... se-obichat

Някой може ли да ми изтълкува думите на гнилолъскащия, че при сегашния формат на първенството отборите са близо по точки в края? Като имаме предвид класирането май месец, друг шампионат ли е следил или аз нещо съм се объркал?
Иначе "Левски" уж беше гнила ябълка, но само няколко месеца по-късно "промени се това, че сега съм на друга длъжност". No comment!
За мен най-неприятната фигура в клуба в момента, дано ме опровергае. Спирам дотук.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 09 сеп 2018 22:43

thresh написа:Гледайки националите се чувствам изключително радостен, че Райнов не дойде при нас.

Добре, че изчетох мненията, преди да пиша. Щях да напиша същото. Единствената разлика е, че аз не съм само щастлив, аз съм признателен на ръководството за проваления трансфер.

Върни се в “Левски”