ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

сини богове
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:0 FT

Мнениеот сини богове » 01 сеп 2018 23:24

Ако новият французин е ОК, на Горанов май ще изстине мястото.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 01 сеп 2018 23:26

сини богове написа:Ако новият французин е ОК, на Горанов май ще изстине мястото.

Новият французин е десен и е конкуренция на Цветкович. За алтернатива на Горанов броят Белаид :lol: :lol: :lol:

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 01 сеп 2018 23:27

Тоя квадрат на вратата ми е много съмнителен, има прекалено много мускули и никога няма да има пъргавина.Двата пъна в средата на терена от Берое много се радвам че не ги взехме.... Тези имат футболен интелект колкото паве, за Цонев ме е яд има футбол в него.Имаме нужда от силен нападател и може да сме изненада тази година.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 сеп 2018 23:32

scooool написа:Тоя квадрат на вратата ми е много съмнителен, има прекалено много мускули и никога няма да има пъргавина.Двата пъна в средата на терена от Берое много се радвам че не ги взехме.... Тези имат футболен интелект колкото паве, за Цонев ме е яд има футбол в него.Имаме нужда от силен нападател и може да сме изненада тази година.

Виж как спаси удара на Цонев, рефлекса си го има.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 01 сеп 2018 23:34

popokutepetel написа:
сини богове написа:Ако новият французин е ОК, на Горанов май ще изстине мястото.

Новият французин е десен и е конкуренция на Цветкович. За алтернатива на Горанов броят Белаид :lol: :lol: :lol:

Четох, че е ляв, но първоначално го обявиха за десен. Вече и аз не знам на кого да вярвам.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 01 сеп 2018 23:36

Признавам си не съм гледал мача.Чета коментарите и от тях става ясно че сме изиграли най-слабия мач под ръководството на Славиша,но пък сме победили най-сериозния противник до момента с който сме играли.И сега се чудя кво става.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 сеп 2018 23:38

Томаш ще го гледаме с интерес след мача с Етрополе, като се огъзи за пореден път и се помаже отзад с вазелина, какви суперлативи ще говори за тях!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 01 сеп 2018 23:40

Добре се бяха мотивирали старогазорци. Сериозна пачка са изпуснали явно.
Бирой имат май един удар в очертанията.
Стоянович има по-голям избор, отколкото си мисли - Мариани ако не се лъжа показа доста класно отиграване като ляв външен при гола, така че някаква ротация по време на мачовете е напълно изпълнима, това много ме радва. При здрави офанзивни дали да не се пробва с Обертан централен нападател и четиримата отпред (Паулиньо, Мариани, Кабрал, Обертан) да си сменят позициите? Би ми било интересно какво ще се получи, на този етап истинските ни деветки се спъват в тревата или ги удря топката на голлинията и излиза в аут...
Проблемът е да се напълни средата на терена, Радвам се за Белмонт, но не е той човекът.
Последна промяна от phd на 01 сеп 2018 23:42, променено общо 1 път.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 01 сеп 2018 23:41

Ляв е
За това тия дни ще напъване за десен
На пресконференцията преди малко Славиша го питаха, ако може да избира една позиция за която да вземе задължително играч, коя ще е тя и той дипломатично отклони въпроса като каза че са две три позициите. Но и рече че по-добре да не взимаме нищо отколкото някой от ютуб :mrgreen:
Искал като избира да може да се запознае с играча, с манталитета му, да поразпита бившите му треньори и тогава.
Личното ми мнение - едва ли ще вземем още футболисти.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 01 сеп 2018 23:42

zlatan написа:Признавам си не съм гледал мача.Чета коментарите и от тях става ясно че сме изиграли най-слабия мач под ръководството на Славиша,но пък сме победили най-сериозния противник до момента с който сме играли.И сега се чудя кво става.

Аз ти препоръчвам да изгледаш мача на повторение... Форума никога не е бил критерии. До 40тата минута тука разкостиха Обертан, Мариани,Горанов и който се сетиш. Тренера не са го почнали щот няма загуба още :). Ама и това ще дойде все някога...

ПС: Томаш ми падна в очите. Като си загубил: поздрави противника и коментирай играта на отбора си. Пораженчески, селски манталитет...

Върни се в “Левски”