ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:0 FT
Ако новият французин е ОК, на Горанов май ще изстине мястото.
- popokutepetel
- Контакти:
сини богове написа:Ако новият французин е ОК, на Горанов май ще изстине мястото.
Новият французин е десен и е конкуренция на Цветкович. За алтернатива на Горанов броят Белаид

Тоя квадрат на вратата ми е много съмнителен, има прекалено много мускули и никога няма да има пъргавина.Двата пъна в средата на терена от Берое много се радвам че не ги взехме.... Тези имат футболен интелект колкото паве, за Цонев ме е яд има футбол в него.Имаме нужда от силен нападател и може да сме изненада тази година.
scooool написа:Тоя квадрат на вратата ми е много съмнителен, има прекалено много мускули и никога няма да има пъргавина.Двата пъна в средата на терена от Берое много се радвам че не ги взехме.... Тези имат футболен интелект колкото паве, за Цонев ме е яд има футбол в него.Имаме нужда от силен нападател и може да сме изненада тази година.
Виж как спаси удара на Цонев, рефлекса си го има.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
popokutepetel написа:сини богове написа:Ако новият французин е ОК, на Горанов май ще изстине мястото.
Новият французин е десен и е конкуренция на Цветкович. За алтернатива на Горанов броят Белаид![]()
![]()
Четох, че е ляв, но първоначално го обявиха за десен. Вече и аз не знам на кого да вярвам.
Признавам си не съм гледал мача.Чета коментарите и от тях става ясно че сме изиграли най-слабия мач под ръководството на Славиша,но пък сме победили най-сериозния противник до момента с който сме играли.И сега се чудя кво става.
LEVSKI_FOREVER
Томаш ще го гледаме с интерес след мача с Етрополе, като се огъзи за пореден път и се помаже отзад с вазелина, какви суперлативи ще говори за тях!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Добре се бяха мотивирали старогазорци. Сериозна пачка са изпуснали явно.
Бирой имат май един удар в очертанията.
Стоянович има по-голям избор, отколкото си мисли - Мариани ако не се лъжа показа доста класно отиграване като ляв външен при гола, така че някаква ротация по време на мачовете е напълно изпълнима, това много ме радва. При здрави офанзивни дали да не се пробва с Обертан централен нападател и четиримата отпред (Паулиньо, Мариани, Кабрал, Обертан) да си сменят позициите? Би ми било интересно какво ще се получи, на този етап истинските ни деветки се спъват в тревата или ги удря топката на голлинията и излиза в аут...
Проблемът е да се напълни средата на терена, Радвам се за Белмонт, но не е той човекът.
Бирой имат май един удар в очертанията.
Стоянович има по-голям избор, отколкото си мисли - Мариани ако не се лъжа показа доста класно отиграване като ляв външен при гола, така че някаква ротация по време на мачовете е напълно изпълнима, това много ме радва. При здрави офанзивни дали да не се пробва с Обертан централен нападател и четиримата отпред (Паулиньо, Мариани, Кабрал, Обертан) да си сменят позициите? Би ми било интересно какво ще се получи, на този етап истинските ни деветки се спъват в тревата или ги удря топката на голлинията и излиза в аут...
Проблемът е да се напълни средата на терена, Радвам се за Белмонт, но не е той човекът.
Последна промяна от phd на 01 сеп 2018 23:42, променено общо 1 път.
Ляв е
За това тия дни ще напъване за десен
На пресконференцията преди малко Славиша го питаха, ако може да избира една позиция за която да вземе задължително играч, коя ще е тя и той дипломатично отклони въпроса като каза че са две три позициите. Но и рече че по-добре да не взимаме нищо отколкото някой от ютуб
Искал като избира да може да се запознае с играча, с манталитета му, да поразпита бившите му треньори и тогава.
Личното ми мнение - едва ли ще вземем още футболисти.
За това тия дни ще напъване за десен
На пресконференцията преди малко Славиша го питаха, ако може да избира една позиция за която да вземе задължително играч, коя ще е тя и той дипломатично отклони въпроса като каза че са две три позициите. Но и рече че по-добре да не взимаме нищо отколкото някой от ютуб

Искал като избира да може да се запознае с играча, с манталитета му, да поразпита бившите му треньори и тогава.
Личното ми мнение - едва ли ще вземем още футболисти.
zlatan написа:Признавам си не съм гледал мача.Чета коментарите и от тях става ясно че сме изиграли най-слабия мач под ръководството на Славиша,но пък сме победили най-сериозния противник до момента с който сме играли.И сега се чудя кво става.
Аз ти препоръчвам да изгледаш мача на повторение... Форума никога не е бил критерии. До 40тата минута тука разкостиха Обертан, Мариани,Горанов и който се сетиш. Тренера не са го почнали щот няма загуба още

ПС: Томаш ми падна в очите. Като си загубил: поздрави противника и коментирай играта на отбора си. Пораженчески, селски манталитет...