Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот specter » 14 авг 2018 09:36

blue avalanche написа:"Информацията създава впечатление", че Труд е просто един жълт таблоид. И нищо повече. :mrgreen:
"Цитирането" на една "новина" без да си я проверил и когато е насочена срещу човек, клуб, фирма и т.н. няма нищо общо с журналистиката. Да гледат поне малко холивудски филми, за да видят как се списват вестници!!! В повечето случаи, де...
На това му казват "поръчково драскачество".

И аз точно за това веднага се сетих и се надявам да си обмислят внимателно отговора от ръководството ни, защото определено може да им се отговори по толкова отровен начин, че да млъкнат завинаги. :mrgreen: Но все срещу такива откровени наглеци задължително трябва да се завежда и дело за уронване на доброто име и престижа на клуба, злепоставяне и каквото още си изберат... Срещу такива не се ли действа крайно, винаги ще никнат от ново място.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 14 авг 2018 09:37

blue avalanche написа:
W84me написа:И гонг го преписаха. Дано е вярно, добър играч, ще ни свърши работа. Само ме притеснява, че играчи, взети от Берое ни закопават яко :mrgreen: :mrgreen:

Абе...фифти - фифти... Съмтайм уин, съмтайм люнь...
Гинчев и Иванов(като изключим автоголът срещу Лил) - плюс.
Везалов, Ст.Велев и Т.Христов - минус.

Забравяш Костадинов (Мечката)...

idontknow

Мнениеот idontknow » 14 авг 2018 09:59

csimoen2 написа:
blue avalanche написа:
W84me написа:И гонг го преписаха. Дано е вярно, добър играч, ще ни свърши работа. Само ме притеснява, че играчи, взети от Берое ни закопават яко :mrgreen: :mrgreen:

Мапуку можеше да даде много на отбора,но италианския даскал по физкултура така и не му даде шанс.
Тъкмо беше влязъл във форма и вкарал няклко гола,полусезона свърши и продажба в Китай.
На негово място-преманентно контузения Ривалдино и Костов,чиято класа е на ниво Пирин,Ботев-Враца,Септември. Селекцията в Левски чупи тъпомера,независимо дали има пари или не.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 авг 2018 10:24

idontknow написа:
csimoen2 написа:
blue avalanche написа:

Мапуку можеше да даде много на отбора,но италианския даскал по физкултура така и не му даде шанс.
Тъкмо беше влязъл във форма и вкарал няклко гола,полусезона свърши и продажба в Китай.
На негово място-преманентно контузения Ривалдино и Костов,чиято класа е на ниво Пирин,Ботев-Враца,Септември. Селекцията в Левски чупи тъпомера,независимо дали има пари или не.

"Не знам", не знам дали знаеш но след като продадохме Мапуку, той е с няколко месечна контузия там, не съм сигурен дори дали е изиграл и 1 мач за новия си отбор (в момента също го дават с контузия до края на август) :roll:

Ако бяхме отказали тези 200-300 или колкото бяха там хиляди евро и ние го държахме контузен при нас пак щеше да се почне как клуба се ощетява, задето не продаваме за такива пари чуплив играч и само му плащаме заплатата (спр. Ривалдиньо) :roll:

Изображение
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 авг 2018 10:38

Според привържениците на Левски "Труд" е "скапана медия". Не, бе, аз нищо не казвам. Цитирам само :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 14 авг 2018 10:44

blue avalanche написа:

За фифти фифти не знам. Имаше един Драголов, който заши два гола на вкиснатата чорба в един дъжд и вятър преди много години, но и издънка като ЦН...Трандафилов май беше ... псолютно дърво.

В по-ново време Иво глъвътъ и везалката си бяха провал, но пък Мечката си беше супер футболист.

Райнов ми вдъхва надежди, а за 10ка имаме Мариани и Нашименто. Трябва ни някой до докторчето да бие другите и да изнася бързо топката.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 14 авг 2018 10:49

За Труд каквото и да се каже, ще е в повече, понеже те не заслужават и дума - даже и ругатня. Но все пак искам да обърна внимание на подлите инсинуации и подмятания за "лъжливия" Левски, като че ли е толкова лесно да не си лъжлив в един свят, в който истината е обругавана. Та в стила на нашия знаменит премиер за Труд бих казал - то щото вие сте много убави :), но все пак държа да го цитирам :)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 авг 2018 11:01

От ръководството на Левски да намерят цитати на публични фигури, които някога, някъде си са влизали в конфликт с в-к Турд по една или други причина и само да ги цитират. Нито да си правя труда дали е истина, по какъв повод е и тн. Просто да цитират какво са казали за вестника. :lol:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 авг 2018 11:09

JackPackage написа:"Не знам", не знам дали знаеш но след като продадохме Мапуку, той е с няколко месечна контузия там, не съм сигурен дори дали е изиграл и 1 мач за новия си отбор (в момента също го дават с контузия до края на август) :roll:

Ако бяхме отказали тези 200-300 или колкото бяха там хиляди евро и ние го държахме контузен при нас пак щеше да се почне как клуба се ощетява, задето не продаваме за такива пари чуплив играч и само му плащаме заплатата (спр. Ривалдиньо) :roll:

Че той не се ли контузи в Китай? Едва ли са толкова глупави китайците да вземат контузен играч... Освен това няма гаранция, че същата контузия щеше да го сполети тук. Предвид с какви нападатели останахме, за мен все още е грешка продажбата му!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 авг 2018 11:12

Нямаше ли информации, че Мапуку е с хронични проблеми? Освен, че Роси не го харесваше, видно имаше затруднения да изкара повече от 60-70 минути на терена. По някаква причина въобще не успя да влезе във форма.

Върни се в “Левски”