2 кръг / Левски (София) - Черно море (Варна) / 30.07 / 20:30 / 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Elliah
Контакти:

Re: 2 кръг / Левски (София) - Черно море (Варна) / 30.07 / 20:30

Мнениеот Elliah » 30 юли 2018 23:23

k_oleto написа:
vvessel написа:
k_oleto написа:
W84me написа:
k_oleto написа:няма засада ???

Наистина, който мисли, че има засада, значи му липсват елементарни познания за живота .

признах те брат !

Ей затова Вадуц и тва е!

Коле, много си зле, като аватара ти, който свърши кариерата хванат с допинг. Срамно и глупаво едновременно.

Може да съм зле, ама гола е от засада. Факт!

Ти да не си жена ми и да пишеш от другата стая само за да ме дразниш? Ако си да знаеш, че щом съм казал, че ще измия чиниите значи ще го направя... Не е нужно да ми се напомня на всеки 6 месеца... Или пък да пишеш по форуми.
:)

Marodera
Контакти:

Re: 2 кръг / Левски (София) - Черно море (Варна) / 30.07 / 20:30 / 2:2 FT

Мнениеот Marodera » 30 юли 2018 23:24

OOP написа: и трите ни гола за новия сезон са РЕДОВНИ!!!!

[offtopic]:lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 30 юли 2018 23:25

sin4ec написа:
k_oleto написа:чиста засада. Няма две мнения !

Това е запалянковщина, а не обективно мнение.
Кадърът лесно може да бъде обработен с методите на дескриптивната геометрия( рядко гаден предмет, но много необходим), който да докаже твърдението ми. Но в случая няма нужда-вижда се с просто око...

С просто око се вижда, но човек като е с проста глава нямя спасение.......
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 юли 2018 23:25

OOP написа:

Айде кажи колко стотинки вземаш на мнение - по-глупаво мнение - спам, да ти хвърлям 60 стинки и да си лягаш!!! Преизпълни плана за тази вечер! Засада няма, така както и ЦСКА ги няма....тези неща съществуват само в ........... ви тикви!!!!

аз съм лесен.......2 бири и спирам да пиша, ма....що оправдаваш Кабака - това не знам

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 30 юли 2018 23:26

rojdennici написа:
OOP написа:

Айде кажи колко стотинки вземаш на мнение - по-глупаво мнение - спам, да ти хвърлям 60 стинки и да си лягаш!!! Преизпълни плана за тази вечер! Засада няма, така както и ЦСКА ги няма....тези неща съществуват само в ........... ви тикви!!!!

ЦСКА са тук ама Левски ги няма в Европа

Мдааа потвърждение на казаното от мен по-рано....поредния многопрофилен, който има нужда от лечение. :oops: :oops: :oops:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 30 юли 2018 23:27

Така става, когато при точни удари 10:2 за Левски, резултата не е заслуженото 5:1 или 6:2, ами 2:2. Правят се прекалено много пропуски, и се играе несериозно. Вчера Витоша заслужаваше да бие, но оранжевите с два случайни гола спечелиха. Паркирането на автобуса от страна на Маестрото (известен в гугъл като специалист по уреждането на мачове), все някога ще доведе до крах. Ти дори срещу Витоша Бистрица да ми играеш с паркиран автобус, е това си е селска проява.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 30 юли 2018 23:28

ГА-ометрия в действие при доказване на "засадата" :lol: :lol: :lol: :lol:

Но при гола за 2-2 може спокойно да се свири нарушение за бутането на Костов според мен. Дано новият треньор направи нещо, ама Левски с толкова чужденци едва ли ще стигне до добри резултати. Тези играчи просто не знаят какво е бил Левски като игра и какво очаква публиката.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 юли 2018 23:28

W84me написа:
Red_Neck написа:Не с 2, а с 5 метра поне ... па и тръгна зад центъра. ;) :mrgreen:

Припознава, и тука ли припозна засада?

Нали и аз казвам, че засада няма... кво се репчиш? :)
Кажи, Кабачето справи ли се с мача според твоите критерии, ... щото днес имаше тежки съмнения :)
... колкото за мача, очакван (от мен) Х. Поздравления за Илиан, че дори тръгна да търси победата. Вие сте ясни, ..... тепърва ще се учите да ходите, после малко контроли и... купата пак ще е синя :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 30 юли 2018 23:28

Halo написа:Ти дори срещу Витоша Бистрица да ми играеш с паркиран автобус, е това си е селска проява.
И ние ги гледахме тия изпълнения миналия сезон, така че не им съчувствам.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 30 юли 2018 23:29

k_oleto написа:
alexdb написа:
W84me написа:
k_oleto написа:няма засада ???

Наистина, който мисли, че има засада, значи му липсват елементарни познания за живота .

Изображение

По снимка трудно някой може да каже има ли няма ли при тънки положения. По нормалните платени спортни канали обаче хората си имат софт. който веднага може да покаже има ли няма ли. Ама тия палячовци в Диемата са толкова скръндзави, че искат само пари да лапат. То добре, че вече не правят простотията си от миналата година на фотошоп да пускат успоредни линии :lol: :lol: :lol:

абе топката му е между двата крака - въобще не става дума за пас. Праснал снимка 5 минути преди паса и е голям

Снимката си е коректна и е точно в момента на паса ;) . Но нито от тази нито от другата снимка някой може да каже каквото и да е, защото няма как да сметнеш ъгъла на изкривяване. А точно Кабака да го обвиниш в пристрастия към Левски е просто смешно. Този ни е изял почти толкова точки колкото Никито Иванов. И днес се постара да навреди колкото можа и прилично се справи.

Върни се в “Левски”