Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 20 юли 2018 18:15

Тва ако е вярно, значи за никъде не сме :lol: Да го разпускат по-добре отбора, ако разни криминални типове ще влизат във съблекалнята и фитнесите.

divenev
Контакти:

Мнениеот divenev » 20 юли 2018 18:23

Не може ли да закрием една друга организация ?
Само Левски
Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 20 юли 2018 18:26

divenev написа:Не може ли да закрием една друга организация ?

Е как да стане? Щом Русев, дето твърди, че иска да печели пари от посещаемост и продажби на фен артикули не може да се справи с тоя тумор..

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 юли 2018 18:46

koisa написа:
ralka_levskarka написа:Това не е вярно. Поредната простотия. Не ги защитавам, изобщо даже. Просто е хубаво истината да се знае.

Дано да не е... По Дарик радио казаха, че е имало такава среща на тренировката, но не са ставали подобни изцепки. Други журналисти от Топспорт и 7дниЛевски у фейса казват, че било вярно. Аз съм по-склонен да вярвам на Дарик. :roll:

Още отнвчера на стадиона има полиция, няма кой да припари толкова близо до футболистите, те тия журналисти, като пишат май и те не мислят. Всички били с маски само Степан - не.. е такива риби не сме..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 20 юли 2018 18:56

ralka_levskarka написа:
koisa написа:
ralka_levskarka написа:Това не е вярно. Поредната простотия. Не ги защитавам, изобщо даже. Просто е хубаво истината да се знае.

Дано да не е... По Дарик радио казаха, че е имало такава среща на тренировката, но не са ставали подобни изцепки. Други журналисти от Топспорт и 7дниЛевски у фейса казват, че било вярно. Аз съм по-склонен да вярвам на Дарик. :roll:

Още отнвчера на стадиона има полиция, няма кой да припари толкова близо до футболистите, те тия журналисти, като пишат май и те не мислят. Всички били с маски само Степан - не.. е такива риби не сме..

Естествено, че само Степан е бил без маска. Тея блитц само него са чували, за това така го пишат.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2018 19:04

Да, и на мен ми стана смешно. Всички с маски, Степан без. Доообре. Резилът срещу Вадуц предизвиква толкова цъкания, че тея медии станаха милионери.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2018 19:09

divenev написа:Не може ли да закрием една друга организация ?

Никой май не може. Не само в България. Ювентус примерно не могат се оправят. След дербито с Динамо вкъщи, феновете на Хайдук набиха футболистите. Резултатът? Следващите шест мача, една победа, три загуби (в това число и финала за Купата) и два хикса.

Без държавата не може да стане.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 20 юли 2018 19:22

Хранилкатаааааааа... Хранилката е ключът към всичко. ;)
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

divenev
Контакти:

Мнениеот divenev » 20 юли 2018 19:39

Ако има присъди и забрани за посещаване на мачове, може да се променят поне малко нещата. Ако клубът, другите фенове и държавата не могат да се справят с шепа хора, какво остава?

На мача с Вадуц със сигурност на още поне 200 човека им се е искало да си искарат гнева по - някакъв начин. Но ако знаеш, че от това ще пострада клубът (което едва ли хвърлящите седалки са осъзнавали и премислили) и ще ти забранят да посещаваш мачовете, ще се замислиш (ако си левскар).
Ако знаеш, че те грози присъда и имуществена санкция дори и да не си левскар, ще се замислиш или поне няма да повториш.
Само Левски
Изображение

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 20 юли 2018 19:57

Феновете не са виновни за нищо, готов съм да се подпиша под това! Доверихме се сляпо и подкрепяхме отбора и треньора,който смея да твърдя в един момент просто злоупотреби с доверието ни. Какво, как и защо вече е безсмислено да се коментира. Не ми се коментира как сме били спортно-технически, факт е, че този отбор имаше класа, каквото не сме имали от поне 6-7 години, но Роси не ги накара да играят като отбор и вината е само и единствено негова. Неговата смяна беше въпрос на време, за мен дори закъсня. Това трябваше да се случи още след злополучният реванш срещу Вадуц! Когато липсват успехите, започва да се търси отговорност.С един друг треньор, със селекция от 1 играч и половина газехме наред в България,а и за малко не играхме плейоф в ЕКТ.Друг един беше позорно изгонен от България само след няколко мача,а впоследствие вкара Фулъм във Висшата лига.Един спорен треньор с фалшива самоличност заяви в последните часове нещо,което всички си го мислят, но малцина ги е страх да го кажат:"Имате грешна преценка за нивото на българският футбол".Генерални преценки и мнения, самобичуване и носталгии по отминали времена са вредни в този момент. Трябва просто да приемем фактите и да продължим напред.

В момента отборът има нужда от старши-треньор, спортен директор и поне 3-ма футболисти.

Единственият правилен избор в момента е само и единствено Славолюб Муслин.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Левски”