Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

fullmoon
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот fullmoon » 18 юли 2018 11:36

bilyaletdinov написа:Тоя пич Полачек е абсолютна ливада. Само като му видиш физиката и виждаш, че тоя е дупка....

Много бързо го отписа, а още нищо не сме видели от Полачек. Тръгна да излиза и вярно, че беше малко неразчетено, но се поколеба и това доведе до гол. И не забравяй, че това стана малко след като влезе в игра, а да питам аз къде беше "желязната" ни защита в този момент? :evil: :evil:
"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 18 юли 2018 11:59

Приложил съм два скрийншота от центрирането при втория гол. Това относно хвърлянето на вината на 100% върху Полачек. Само забележете позиционирането на защитниците ни. На мен дори на стадиона в реално време само като видях накъде лети топката и вече ми беше ясно какво ще последва. Абсолютна 100%-ва грешка на защитата. Полачек се забави също с излизането и се поколеба, да, но беше заблуден, а и го оправдавам изцяло, честно казано, най-малкото защото прави дебют в такъв мач и то от второто полувреме. Най-голяма е вината на Роси, който за една година не разбра, че Митрев е женски полов орган и не става за вратар, та да се налага на полувремето в такъв напрегнат и изнервен мач да се прави вратарска смяна и да се пуска играч, който преди това не е пазил за Левски в официален мач най-малкото.

https://ibb.co/mu6kyd

https://ibb.co/cYUijJ
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 18 юли 2018 12:14

СВОБОДЕН написа:Има само един изход. Закриване на този Левски. Обявяване на несъстоятелност и фалит. И започваме на чисто от четвърта дивизия...

Оставате без стадион така..

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 юли 2018 13:16

specter написа:Приложил съм два скрийншота от центрирането при втория гол. Това относно хвърлянето на вината на 100% върху Полачек. Само забележете позиционирането на защитниците ни. На мен дори на стадиона в реално време само като видях накъде лети топката и вече ми беше ясно какво ще последва. Абсолютна 100%-ва грешка на защитата. Полачек се забави също с излизането и се поколеба, да, но беше заблуден, а и го оправдавам изцяло, честно казано, най-малкото защото прави дебют в такъв мач и то от второто полувреме. Най-голяма е вината на Роси, който за една година не разбра, че Митрев е женски полов орган и не става за вратар, та да се налага на полувремето в такъв напрегнат и изнервен мач да се прави вратарска смяна и да се пуска играч, който преди това не е пазил за Левски в официален мач най-малкото.

https://ibb.co/mu6kyd

https://ibb.co/cYUijJ

Цял ден си мисля, ако Холмар играеше, дали нямаше да вземе високата топка :roll:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 18 юли 2018 13:24

eddie написа:
СВОБОДЕН написа:Има само един изход. Закриване на този Левски. Обявяване на несъстоятелност и фалит. И започваме на чисто от четвърта дивизия...

Демек след като комунистите навремето са ни изгонили от центъра на София на село и там сме си направили сами нов стадион, сега техните пребоядисани наследници ще вземат и него. Това ли искаш да ми кажеш? Няма да стане. ОК в началото може да не играем на него. Все тая, ако ще играем това. иначе ще намерим къде да играем. После нещата ще се наместят. То, стадиона го развалиха и него. Спас щеше да слега козирка, табло. Щеше да ми купи колело, ама друг път. Иначе кой политик или какъвто и да е ще посмее да вземе стадиона на Левски? Впрочем, те не се посвениха да се намесят в грубо в делата на отбора и ни докараха поредица от некадърни ръководители, но ще си платят. Един вече загуби изборите и заради това(Иван Костов), но явно има и други мераклии. Левски каквото и да става е вечен, а политиците и тихните тъпи партийки не са.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

way
Контакти:

Мнениеот way » 18 юли 2018 13:31

СВОБОДЕН написа:
eddie написа:

Демек след като комунистите навремето са ни изгонили от центъра на София на село и там сме си направили сами нов стадион, сега техните пребоядисани наследници ще вземат и него. Това ли искаш да ми кажеш? Няма да стане. ОК в началото може да не играем на него. Все тая, ако ще играем това. иначе ще намерим къде да играем. После нещата ще се наместят. То, стадиона го развалиха и него. Спас щеше да слега козирка, табло. Щеше да ми купи колело, ама друг път. Иначе кой политик или какъвто и да е ще посмее да вземе стадиона на Левски? Впрочем, те не се посвениха да се намесят в грубо в делата на отбора и ни докараха поредица от некадърни ръководители, но ще си платят. Един вече загуби изборите и заради това(Иван Костов), но явно има и други мераклии. Левски каквото и да става е вечен, а политиците и тихните тъпи партийки не са.

На тоя свят си има правила....
Има един дълг за сектор А. Според теб ако фалираме какво става с този дълг и стадиона?

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 юли 2018 13:50

way написа:
СВОБОДЕН написа:
eddie написа:

На тоя свят си има правила....
Има един дълг за сектор А. Според теб ако фалираме какво става с този дълг и стадиона?

какво става ли? Тия с дълга пият една студена вода. Нищо повече.
Стадиона не е собственост на Левски

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 юли 2018 14:03

БЛИЦ

Господа ръководещи Левски, това са нашите въпроси, чакаме вашите отговори:

- Кой поема отговорност за всичко, което се случва в Левски?

- Кой (конкретно име) прави селекцията в Левски и има последната дума за новите попълнения, след като Делио Роси казва, че не е той?

- Пред фалит ли е Левски?

- Умишлено ли се съсипва Левски?

- Има ли неустойка в договора на Делио Роси?

- След като Делио Роси каза в прав текст, че знае, че Панайотов е по-добър от Белмонт, защо юношата на "сините" не е в клуба и никой дори не му предложи договор, а французинът е още на "Герена"?

- Има ли едни големи усти около Спас и Евгени Русеви, които постоянно дават "съвети"? Казват ли тези големи усти неща от сорта на: "Махнете Панайотов и Вутов, ние ще ви докараме много по-добри"?

- Как е възможно от БЛИЦ с един телефон преди месец да разберем, че вратарят Полачек е обект на подигравки във всяка държава, в която е играл, а от Левски да не си направят труда дори да отворят Гугъл преди да подпишат с него?

- Как цяла Румъния знае, че Ривалдиньо е с хронична контузия и не беше играл 4 месеца, преди да дойде в Левски, а "сините" прецениха, че е подходящ?

- Каква е ролята на главния скаут в Левски и какво е свършил като цяло за годините, които е в клуба?

- По каква причина в клуба са Аймен Белаид, Антони Белмонт, Жерсон Кабрал и много други?

- Какви заплати вземат тези футболисти?

- Белаид мисли ли за футбол или е прекалено богат, за да го прави?

- Колко пъти Божидар Митрев си събира багажа от съблекалнята?

- Някой правил ли е скаутинг на Давиде Марияни и Полачек?

- Привличат ли се футболисти в Левски само заради поздрави за рожден ден от агенцията им?

- Има ли футболист в Левски, който е бил гледан на живо, преди да бъде привлечен?

- Защо чак вчера се появиха нови фланелки във фен магазина и то в съвсем ограничени бройки и размери?

- Защо, когато един човек е в отпуск, Вайбър каналът на Левски спира да работи?

- Кой какво работи в Левски?

- Кой и защо се подигра с Антонио Вутов?

- Някой в клуба осъзнава ли какво е Левски за България и какво означава този клуб за половината от населението на страната ни?

- Има ли някаква стратегия в Левски за развитие на клуба, за развитие на школата?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 юли 2018 14:08

Между другото това за Митрев не го вярвам. Може да не е най-голямото перде и да е докачлив, обаче няма на почивката ей така да каже, че се е насрал и не иска да играе. По-скоро намирисва на това, че му е преляла чашата. Отбора започва да играе тогава, когато самите футболисти решат да пренебрегнат треньорските указания и да играят, като "на тренировка". Подозирам, че е имало разрив на почивката.

Върни се в “Левски”