/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Делио Роси - Пророка от Римини

Мнениеот metodito » 14 юли 2018 10:56

WPWW написа:Истината за Роси - ако полуфиналите за Купата не бяха срещу Литекс, футболистите нямаше да прекратят бойкота си и ментето щеше отдавна да е вън от клуба. Заряда на този мач просто ги накара да играят за феновете. Отстраняването на тези предизвика наивна еуфория, полуфинала беше спечелен от футболистите, а не от треньора. И след това - същата картинка.

Не знам, дали е така, но аз съм си мислил, че мача с Черно море - за Европа - също - беше проведен от футболистите. Просто нямаше друг такъв мач през първенството. Нямаше никаква мисъл за тактики, пазене, схеми - просто излязоха с кръв в очите и ги изринаха. Който и да беше тогава на мястото на "морето" щеше да получи огромен шамар. Ето това беше "Левски". А варненци не са някой си там отбор. Просто това срещу тях беше една синя лавина. Но нямаше друг такъв мач в първенството или за Купата.
[offtopic]Това беше истинското ДНК на "Левски" - неговата "идентичност" - дума, за която бях бъзикан, не знам що.[/offtopic]

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 14 юли 2018 11:03

Такова беше и второто полувреме срещу Етрополе, когато наваксахме 2 гола изоставане. Друг футболист, оставен с лека ръка да си тръгне - Прохазка, влезе и надъха отбора, който започна преса по целия терен, нехарактерна за тренера.

Мъри е прав, че Роси мисли само за себе си - не се интересува кои футболисти дърпат отбора напред, а само мисли кой му е крив да го остави извън групата след като предния мач е бил титуляр. Без аналог сред треньорите, в Италия няма кой да търпи такива фантасмагории, но тук явно има.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2018 11:11

Показателни са думите му за Паулиньо след мача с Вадуц.

Принципно, аз логиката му я разбирам, но именно от него зависи "всеки да е Паулиньо". Мисля, че синьор Роси почва да си изпуска нервичките от време на време. Не знам каква е истината, какво се случва, но има много неща, които никой тук не знае. Само в това съм убеден. Има много подозрителни неща. Първият лагер беше проведен в Малта и играхме с порядъчен брой съперници на хубави терени. Този беше проведен в България с малко съперници. Много ме съмнява един западняк да не иска да проведе подготовка в Западна Европа при западни условия. На лято бяха привлечени няколко полеви футболиста, сега един. А се освободиха четирима.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юли 2018 11:25

Роси е от "Старата школа" и то типичен представител.
Изказванията му не са дипломатични, напротив, често нарочно са шаблонни, сякаш за да дразни журналисти, а и фенове. :lol:
Според мен трябваше да му сложат един PR. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2018 11:28

А според мен е просто един надменен темерут. Но... има много добри треньори, които са такива. При тях обаче самочувствието им е подплатено. И е невъзпитан човек. Когато си в чужда държава, ако ще и да е в Абсурдистан БГ, малко от малко трябва да показваш уважение към домакина си.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 14 юли 2018 11:31

Думи и дела на ръководството се разминават тотално, едва ли може да им се вярва и за дълговете.

Било европейско да се остави треньора за дълго... Пълни глупости... Няма отбор с амбиции за челото и евротурнирите, който да остави треньора след катастрофален сезон като на Роси, който се пренесе и в ЛЕ. Всъщност тези амбиции явно са само наприказки, което Букарев е видял отблизо.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юли 2018 17:34

WPWW написа:Думи и дела на ръководството се разминават тотално, едва ли може да им се вярва и за дълговете.

Било европейско да се остави треньора за дълго... Пълни глупости... Няма отбор с амбиции за челото и евротурнирите, който да остави треньора след катастрофален сезон като на Роси, който се пренесе и в ЛЕ. Всъщност тези амбиции явно са само наприказки, което Букарев е видял отблизо.

Всъщност още не се е пренесъл в Европа. Ще се пренесе, ако не продължим.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

venci_mc
Контакти:

Мнениеот venci_mc » 14 юли 2018 17:48

Какво мислите за вариант Георги Дерменджиев?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юли 2018 17:50

venci_mc написа:Какво мислите за вариант Георги Дерменджиев?

Мисля, че не искам Роси да бъде гонен заради неуспех в Европа... Иначе става.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 юли 2018 17:52

За настоящите играчи съм за Ясен Петров, без да го считам за голям спец.

Върни се в “Левски”