ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Левски
192
44%
Вадуц
242
56%

Общо гласове: 434

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/

Мнениеот metodito » 13 юли 2018 10:14

Ами, звезда. Какво да правиш. Друг е въпроса, че Роси явно не разбра, че пича не става за тази позиция. :evil: А отделно нямаме нападател тип Дембеле, който да му пуснеш пас и той да се е усетил преди това и да тръгне. Не го ли тренират това? Имаше един смехотворен опит на Оби да пусне към Буш топката. Тя и да беше минала, Буш остана на място...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 юли 2018 10:14

Това сравнение с Байерн ме разсмя жестоко :lol: благодаря. :oops: Нерде Ямбол, нерде Станбул! 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

joro5rov
Контакти:

Мнениеот joro5rov » 13 юли 2018 10:31

Много ми е чудно дали тая прословута неустойка закриля така Роси от уволнение или Спасчо прекалено голямо доверие му има :? :? :? :? :?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 юли 2018 10:35

Те и да тренират пасове в коридор зад защитата, когато защитата е на границата на наказателното, а 10 метра пред нея има 4 опорни халф, шанса тая топка да мине е много малък, първо, второ да има място да я достигне нападателя е още по-малък и трето - след това да я отиграе по някакъв начин, за да създаде опастност, е почти никакъв.

Иначе за Обертан ви казах, че играе така, сякаш е сърдит на всичко. Сякаш е на махленски мач, че при всяко отиграване да вдига ръце сърдито. Играе малко когато иска, щото примерно в мачовете с хибрида се връщаше редовно да помага на Цветкович. Даже такива влизания правеше, че и Тиам би му завидял.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 13 юли 2018 10:37

koisa написа:Това сравнение с Байерн ме разсмя жестоко :lol: благодаря. :oops: Нерде Ямбол, нерде Станбул! 8-)

Знам че повечето тук искат гръцки модел с местен дерибей закачил пистолет на колана и изваждащ отбора си от стадиона ( мога да дам и български пример ама ще ме разберат погрешно :) ) но аз искам моделът на Байерн пък ти ми се смей...
Марияни е тук от 10 дни, И Димитров си е дошъл надъхан да се докаже, Полачек чака поле за изява, Дидо има нужда да види че не е сбъркал като се е прибрал вкъщи аз ще отида да ги подкрепя но разбирам и тези който " няма да им стъпят " докато не дойде някои известен отбор и да се тагнат от стадиона и двете са въпрос на избор.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 13 юли 2018 10:44

Предвид състоянието на отбора мисля, че само публиката може да обърне двубоя.

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 13 юли 2018 10:49

joro5rov написа:Много ми е чудно дали тая прословута неустойка закриля така Роси от уволнение или Спасчо прекалено голямо доверие му има :? :? :? :? :?

Че има неустойка и то не малка е ясно дори и на децата в детската градина,но според мен не това спира Русев да му бие шута на жабара. Спира го единствено това,че ако сега го уволни Русев един вид ще трябва да си признае,че е направил грешка с него.
А във тези среди на големи бизнесмени,управници и т.н. не си го признават това много лесно.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 13 юли 2018 10:49

Заради тоя жабарски изкуфелник пак излиза дилемата дали е по-добре да бием в мача или да паднем, че да вземе случайно да се разкара това подобие на треньор.

"Великата синя публика" явно вече е обзета от жалко чуждопоклонничество и примиренчество, освен ако ясно не покаже вратата на Роси, независимо от резултата в реванша.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 юли 2018 10:57

Обертан изобщо не е отборен играч и това много пречи. Тръгва с топката сам на някъде, забива глава и изобщо не гледа на кого да подаде ами колко човека може да мине с финтове.
Имаше една ситуация, когато влезе от ляво в наказателното, финтира един и вместо да подава тръгна да лъже още двама и му взеха топката. Какво правеше от ляво е друг въпрос, ама така на мач проваля по няколко атаки.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 юли 2018 11:04

goro_man написа:
koisa написа:Това сравнение с Байерн ме разсмя жестоко :lol: благодаря. :oops: Нерде Ямбол, нерде Станбул! 8-)

Знам че повечето тук искат гръцки модел с местен дерибей закачил пистолет на колана и изваждащ отбора си от стадиона ( мога да дам и български пример ама ще ме разберат погрешно :) ) но аз искам моделът на Байерн пък ти ми се смей...
Марияни е тук от 10 дни, И Димитров си е дошъл надъхан да се докаже, Полачек чака поле за изява, Дидо има нужда да види че не е сбъркал като се е прибрал вкъщи аз ще отида да ги подкрепя но разбирам и тези който " няма да им стъпят " докато не дойде някои известен отбор и да се тагнат от стадиона и двете са въпрос на избор.

Нещата, които си надраскал нямат нищо общо с глупавото ти сравнение с Байерн. :lol: Освен оправдания и смешни сравния, друго не може да се прочете тук.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”