Сега, нека внеса едно уточнение: ние тук сме само фенове , не сме специалисти. Макар и да сме изгледали хиляди мачове. Хубаво даваме мнения и оценки, но ние не сме на мястото на треньора, който вижда играчите всеки ден, знае проблемите на всеки, как се справя в тренировките, има ли контузии и так далее...
Истината е относителна: двама много уважавани от мен специалисти, свързани с Левски, с които имам честта да се познавам, имат коренно различно мнение за Дельо и работата му. Според единия от Роси нищо не става и колкото по-бързо се махне-толкова по-добре! Според другия Роси е тръгнал по правилен път и ще свърши работа, и то перфектна работа!
Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sinfen14 написа:Любимецът на феновете на Левски Роман Прохазка започна подготовка с новия си отбор Виктория Пилзен, с който ще играе в груповата фаза на Шампионската лига. Словакът даде първото си интервю като играч на чешкия шампион, в което не пропусна да говори и по темата за "сините".
Универсалният футболист обяви, че е получил предложение да остане на "Герена", но просто е усещал, че вече е време за промяна, а след обаждането от Виктория просто не се е замислял как да продължи кариерата му.
"Можех да остана в Левски, ръководството ми предложи договор. Имаше и няколко други отбора, които се интересуваха от мен, но там нямаше нищо конкретно. Но когато ми се обадиха от Виктория, реших на момента, все пак това е чешкият доминатор", заяви Прохазка и говори за раздялата си с Левски.
"Участието в Шампионската лига не беше решаващо за избора ми, то просто беше един бонус. Трудно ми беше да напусна, бях изградил страхотна връзка с феновете. Тръгнах си емоционално, но просто знаех, че имам нужда от промяна. Просто ми трябваше ново предизвикателство", заяви Прохазка.
Темата Прохазка според мен трябва да приключи с това интервю.
Кажи го на metodito за да спре да мисли очевадни истини за спекулации.
Serafim написа:"Трудно се надцаква евреин" стара евреиска поговорка. Само полсе, ако му врътнат някой номер, да не дойде да реве на финния господин.
Ще ме прощавате за отклонението от темата, ама ми дойде наум една друга "стара евреиска поговорка" :
По-добре руснаците да ти спрат газа, отколкото немците да ти го пуснат........

Е кои са тези специалисти? Н. Сираков и Е. Спасов? Или Кирчо от вход "А" и Ванката от РП на спирката на трамвая до стадион "Раковски"sin4ec написа:...
Истината е относителна: двама много уважавани от мен специалисти, свързани с Левски, с които имам честта да се познавам, имат коренно различно мнение за Дельо и работата му. Според единия от Роси нищо не става и колкото по-бързо се махне-толкова по-добре! Според другия Роси е тръгнал по правилен път и ще свърши работа, и то перфектна работа!

Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
PFC Litex написа:Тоя Полачек сега пуснаха кратко видео, като се набира на лост с верига на врата... сериозно добиче е този.
ако не друго стигне ли се до бой на терена ще имаме предимство

Митрев е под прикритие на вратата на Ла Фурия.
rane написа:Е кои са тези специалисти? Н. Сираков и Е. Спасов? Или Кирчо от вход "А" и Ванката от РП на спирката на трамвая до стадион "Раковски"
Кои са - няма значение.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
sin4ec написа:Сега, нека внеса едно уточнение: ние тук сме само фенове , не сме специалисти. Макар и да сме изгледали хиляди мачове. Хубаво даваме мнения и оценки, но ние не сме на мястото на треньора, който вижда играчите всеки ден, знае проблемите на всеки, как се справя в тренировките, има ли контузии и так далее...
Умният човек отсява се учи(научил) да отсява плявата. Моето мнение за Делио е по средата на двамата специалисти и съм ви го казвал, но ще се повторя. Делио е добър треньор, но не е за България. За тук стават само сърби или македонци. Хора говорещи близък език и запознати с местният манталитет. Давам един прост пример: Делио надъхва играчите в някъв мач, товори неща, от които да настръхнеш, с необходимата тоналност и жар. Преводачът, с педераско гласче го превежда на Български все едно им чете Червената шапчица. Другото, което искам да ти кажа за "специалистите", че не всеки, който е играл футбол е специалист. По мои впечатления не повече от 10% от футболните хора в Бг имат вроден талант да четат футбола и нещата им се получават. Останалите се показват по тв-то, някой говорят доста прилично(Букарев, Вълчинов), други не могат да обелят две думи на кръст без да сгрешат(Пената, Гриша Ганчев), но резултатите казват всичко. А и 85% от "специалистите" са специалисти в плюенето.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Шивач,
Обиждаш Пената като го нареждаш до ГГ. Мястото на Чичо Митко е до Кройф.
Обиждаш Пената като го нареждаш до ГГ. Мястото на Чичо Митко е до Кройф.
elpatron написа:PFC Litex написа:Тоя Полачек сега пуснаха кратко видео, като се набира на лост с верига на врата... сериозно добиче е този.
ако не друго стигне ли се до бой на терена ще имаме предимство
Но ако решите да го събличате, както имате навик, ще се озорите.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов