Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот sin4ec » 15 юни 2018 20:27

Сега, нека внеса едно уточнение: ние тук сме само фенове , не сме специалисти. Макар и да сме изгледали хиляди мачове. Хубаво даваме мнения и оценки, но ние не сме на мястото на треньора, който вижда играчите всеки ден, знае проблемите на всеки, как се справя в тренировките, има ли контузии и так далее...
Истината е относителна: двама много уважавани от мен специалисти, свързани с Левски, с които имам честта да се познавам, имат коренно различно мнение за Дельо и работата му. Според единия от Роси нищо не става и колкото по-бързо се махне-толкова по-добре! Според другия Роси е тръгнал по правилен път и ще свърши работа, и то перфектна работа!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 15 юни 2018 20:42

sinfen14 написа:
Любимецът на феновете на Левски Роман Прохазка започна подготовка с новия си отбор Виктория Пилзен, с който ще играе в груповата фаза на Шампионската лига. Словакът даде първото си интервю като играч на чешкия шампион, в което не пропусна да говори и по темата за "сините".

Универсалният футболист обяви, че е получил предложение да остане на "Герена", но просто е усещал, че вече е време за промяна, а след обаждането от Виктория просто не се е замислял как да продължи кариерата му.

"Можех да остана в Левски, ръководството ми предложи договор. Имаше и няколко други отбора, които се интересуваха от мен, но там нямаше нищо конкретно. Но когато ми се обадиха от Виктория, реших на момента, все пак това е чешкият доминатор", заяви Прохазка и говори за раздялата си с Левски.

"Участието в Шампионската лига не беше решаващо за избора ми, то просто беше един бонус. Трудно ми беше да напусна, бях изградил страхотна връзка с феновете. Тръгнах си емоционално, но просто знаех, че имам нужда от промяна. Просто ми трябваше ново предизвикателство", заяви Прохазка.

Темата Прохазка според мен трябва да приключи с това интервю.

Кажи го на metodito за да спре да мисли очевадни истини за спекулации.

Потребителски аватар
Afganec

Мнениеот Afganec » 15 юни 2018 20:57

Serafim написа:"Трудно се надцаква евреин" стара евреиска поговорка. Само полсе, ако му врътнат някой номер, да не дойде да реве на финния господин. :lol:

Ще ме прощавате за отклонението от темата, ама ми дойде наум една друга "стара евреиска поговорка" :
По-добре руснаците да ти спрат газа, отколкото немците да ти го пуснат........
:lol:

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 15 юни 2018 21:10

sin4ec написа:...
Истината е относителна: двама много уважавани от мен специалисти, свързани с Левски, с които имам честта да се познавам, имат коренно различно мнение за Дельо и работата му. Според единия от Роси нищо не става и колкото по-бързо се махне-толкова по-добре! Според другия Роси е тръгнал по правилен път и ще свърши работа, и то перфектна работа!
Е кои са тези специалисти? Н. Сираков и Е. Спасов? Или Кирчо от вход "А" и Ванката от РП на спирката на трамвая до стадион "Раковски" :lol:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

elpatron
Контакти:

Мнениеот elpatron » 15 юни 2018 21:11

PFC Litex написа:Тоя Полачек сега пуснаха кратко видео, като се набира на лост с верига на врата... сериозно добиче е този.

ако не друго стигне ли се до бой на терена ще имаме предимство :lol:

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 15 юни 2018 21:52

Митрев е под прикритие на вратата на Ла Фурия.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 юни 2018 21:58

rane написа:Е кои са тези специалисти? Н. Сираков и Е. Спасов? Или Кирчо от вход "А" и Ванката от РП на спирката на трамвая до стадион "Раковски" :lol:

Кои са - няма значение.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 юни 2018 22:03

sin4ec написа:Сега, нека внеса едно уточнение: ние тук сме само фенове , не сме специалисти. Макар и да сме изгледали хиляди мачове. Хубаво даваме мнения и оценки, но ние не сме на мястото на треньора, който вижда играчите всеки ден, знае проблемите на всеки, как се справя в тренировките, има ли контузии и так далее...

Умният човек отсява се учи(научил) да отсява плявата. Моето мнение за Делио е по средата на двамата специалисти и съм ви го казвал, но ще се повторя. Делио е добър треньор, но не е за България. За тук стават само сърби или македонци. Хора говорещи близък език и запознати с местният манталитет. Давам един прост пример: Делио надъхва играчите в някъв мач, товори неща, от които да настръхнеш, с необходимата тоналност и жар. Преводачът, с педераско гласче го превежда на Български все едно им чете Червената шапчица. Другото, което искам да ти кажа за "специалистите", че не всеки, който е играл футбол е специалист. По мои впечатления не повече от 10% от футболните хора в Бг имат вроден талант да четат футбола и нещата им се получават. Останалите се показват по тв-то, някой говорят доста прилично(Букарев, Вълчинов), други не могат да обелят две думи на кръст без да сгрешат(Пената, Гриша Ганчев), но резултатите казват всичко. А и 85% от "специалистите" са специалисти в плюенето.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 юни 2018 22:24

Шивач,
Обиждаш Пената като го нареждаш до ГГ. Мястото на Чичо Митко е до Кройф.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 15 юни 2018 23:08

elpatron написа:
PFC Litex написа:Тоя Полачек сега пуснаха кратко видео, като се набира на лост с верига на врата... сериозно добиче е този.

ако не друго стигне ли се до бой на терена ще имаме предимство :lol:

Но ако решите да го събличате, както имате навик, ще се озорите.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Левски”