rane написа:Ами те са 2-3, така че може един от другите двама да е
Еми двама човека са със точното инфо в форума на Левски . Единият е регистриран 2005г. другият е от 2009г.
Дали е нашият човек

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rane написа:Ами те са 2-3, така че може един от другите двама да е
NO MERCY написа:rane написа:Ами те са 2-3, така че може един от другите двама да е
Еми двама човека са със точното инфо в форума на Левски . Единият е регистриран 2005г. другият е от 2009г.
Дали е нашият човек![]()
Аз мои хора нямам - нито там, нито тук!NO MERCY написа:rane написа:Ами те са 2-3, така че може един от другите двама да е
Дали е нашият човек![]()
vvessel написа:NO MERCY написа:rane написа:Ами те са 2-3, така че може един от другите двама да е
Дали е нашият човек![]()
Абе кво сте седнали да си мерите ... инфотата.
Ако има някаква информация я пускайте, а не ... аз познавам един дето знае повече от теб.
Детска работа
metodito написа:ogrizko написа:Sisi 1914 написа:С голям интерес очаквам, кой ще ни е новият ни спортен директор!
...че вие имали ли сте друг освен Наско?като гледам другите само се сменят и не постигат нищо.... това предвид, че все се борите за шампиони и какво ли не
![]()
Наско за последно разкара Йоканович, за да доведе Петев.А Борката като спортен директор има титла. Иванов не звучеше като че това със спортния директор ще стане скоро... Чужденец ми звучи определено интересно.
metodito написа:Между другото, хора, аз нямам нищо против "Левски" (за известен момент) да стане една "витрина" - намираме читави млади, чужди футболисти без кинти и всичко се продава. Паулиньо-маулиньо, няма значка. Това принципно ще донесе на клуба кинти, а това значи и благоденствие. Принципно.
Няма как да съм срещу благоденствието на "Левски". Стига тоя да не е като Батко. Мъри и Наско са му докарали сигурно едно 30 ако не повече милиона лъва - от Европа, трансфери (вкл. и Гонзо, Жо и Зе), билети в ШЛ и т.н. И какво направи Батко накрая? Тегли чертата - дължите амнайсе милиона лева. Ако е такъв не. Ще го видим. И след това да не пуска футболисти без пари да си ходят. Това ощетява клуба.
П.С. Принципно може да искам друго, ама не зависи от мен нищо.
csimoen2 написа:metodito написа:Между другото, хора, аз нямам нищо против "Левски" (за известен момент) да стане една "витрина" - намираме читави млади, чужди футболисти без кинти и всичко се продава. Паулиньо-маулиньо, няма значка. Това принципно ще донесе на клуба кинти, а това значи и благоденствие. Принципно.
Няма как да съм срещу благоденствието на "Левски". Стига тоя да не е като Батко. Мъри и Наско са му докарали сигурно едно 30 ако не повече милиона лъва - от Европа, трансфери (вкл. и Гонзо, Жо и Зе), билети в ШЛ и т.н. И какво направи Батко накрая? Тегли чертата - дължите амнайсе милиона лева. Ако е такъв не. Ще го видим. И след това да не пуска футболисти без пари да си ходят. Това ощетява клуба.
Ти не "рева" ли преди няколко дни как не трябва да се продават читавите и добри футболисти, а да стоят в клуба поне няколко години?
metodito написа:csimoen2 написа:metodito написа:Между другото, хора, аз нямам нищо против "Левски" (за известен момент) да стане една "витрина" - намираме читави млади, чужди футболисти без кинти и всичко се продава. Паулиньо-маулиньо, няма значка. Това принципно ще донесе на клуба кинти, а това значи и благоденствие. Принципно.
Ти не "рева" ли преди няколко дни как не трябва да се продават читавите и добри футболисти, а да стоят в клуба поне няколко години?
От мен и от теб, нещо зависи ли? Търся положителното. Това не е някакъв "мениджър", в който ти избираш. Това е реалността. Не става по моята и какво? Да мрънкам само? Някъде да съм казал, че ми харесва?
csimoen2 написа:
Естествено, че не зависи от теб и мен, но все пак трябва да имаш някаква позиция и да я отстояваш, поне аз така мисля...
А по принцип мрънкането ти е основна черта, без да ми се обиждаш...
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, glarus_ds, Google [Bot], mrw8, noo, TristaNNN, W84me, Черният козел и 42 госта