sinfen14 написа:Австрия.
Мерси , дано стане това с Детско-юношеската школа , това е най важно .
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:helic написа:Ralka![]()
Добър опит.
Но не съм казала, че с Р започва първото му име
sinfen14 написа:metodito написа:helic написа:metodito написа:sinfen14 написа:Сега видях споменатото име за директор - Не е този.
Иначе под партенка имах предвид Едуардо.
Аха, иначе щеше да е забавно съвпадение, играл като футболист срещу "Левски" и то чужденец, да заработи в клуба.
Какъв е проблема играл срещу Левски да работи в клуба.
Малдини примерно е играл срещу Левски и е чужденец. С най-голямо удоволствие бих го приел в Левски
Ами, не просто като му видях годините и това, че е бил играч на "Щурм", проверих и се оказа, че е играл срещу нас. Съвпадеж просто.
Знам,че сте нетърпеливи,но изчакайте още 3 дена.Ще го кажа така - новият ни СТД е човек с огромен опит на поста.В момента е действащ директор,като е на поста над 10 години без прекъсване.Със сигурност говорим за човек,който има огромни контакти.Очаквам,ако не през това лято,от зимата да започнем да взимаме млади и талантливи играчи на по 17-18 години.Това последното си е моя прогноза.
Очаквам и съм сигурен,че ще се обърне изключително внимание на школата оттук-нататък.
sinfen14 написа:Не.Тоя е партенка.
sinfen14 написа:Знам,че сте нетърпеливи,но изчакайте още 3 дена.Ще го кажа така - новият ни СТД е човек с огромен опит на поста.В момента е действащ директор,като е на поста над 10 години без прекъсване.Със сигурност говорим за човек,който има огромни контакти.Очаквам,ако не през това лято,от зимата да започнем да взимаме млади и талантливи играчи на по 17-18 години.Това последното си е моя прогноза.
Очаквам и съм сигурен,че ще се обърне изключително внимание на школата оттук-нататък.
NO MERCY написа:sinfen14 написа:Не.Тоя е партенка.sinfen14 написа:Австрия.sinfen14 написа:Знам,че сте нетърпеливи,но изчакайте още 3 дена.Ще го кажа така - новият ни СТД е човек с огромен опит на поста.В момента е действащ директор,като е на поста над 10 години без прекъсване.Със сигурност говорим за човек,който има огромни контакти.Очаквам,ако не през това лято,от зимата да започнем да взимаме млади и талантливи играчи на по 17-18 години.Това последното си е моя прогноза.
Пич,наблюдавам те и ти чета мненията от известно време, и няма да лошо да спреш да копираш всяко нещо, което се коментира в официалния форум на Левски и го пействаш веднага тук. Знам,че искаш да си интересен и да се издигнеш в очите на слепите,но не е това начина.![]()
rane написа:А ако той е един от пишещите във форума на Левски? Това минавало ли ти е през ум? Не е задължително да пише със същия ник тук, нали? Аз поне за 3 човека съм почти сигурен, че пишат и в двата форума под различни никове! Има и такива, които пишат с еднакви никове в различни форумиСвят голям!
Ами те са 2-3, така че може един от другите двама да еNO MERCY написа:rane написа:А ако той е един от пишещите във форума на Левски? Това минавало ли ти е през ум? Не е задължително да пише със същия ник тук, нали? Аз поне за 3 човека съм почти сигурен, че пишат и в двата форума под различни никове! Има и такива, които пишат с еднакви никове в различни форумиСвят голям!
Еми човека,който наистина има вътрешна информация от клуба и я споделя в официалният форум на Левски, го познавам и ненавижда форума на Гонг така,че сам може да си направиш изводите![]()
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov, ugly bug, vlong и 31 госта