Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот Kotooshu » 10 юни 2018 16:44

sinfen14 написа:Австрия.

Мерси , дано стане това с Детско-юношеската школа , това е най важно .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 10 юни 2018 19:21

ralka_levskarka написа:
helic написа:Ralka :roll: :roll:

:lol: Добър опит.
Но не съм казала, че с Р започва първото му име :mrgreen:

Но и не каза че е второто :P

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 юни 2018 20:10

sinfen14 написа:
metodito написа:
helic написа:
metodito написа:
sinfen14 написа:Сега видях споменатото име за директор - Не е този.
Иначе под партенка имах предвид Едуардо.

Аха, иначе щеше да е забавно съвпадение, играл като футболист срещу "Левски" и то чужденец, да заработи в клуба.

Какъв е проблема играл срещу Левски да работи в клуба.
Малдини примерно е играл срещу Левски и е чужденец. С най-голямо удоволствие бих го приел в Левски

Ами, не просто като му видях годините и това, че е бил играч на "Щурм", проверих и се оказа, че е играл срещу нас. Съвпадеж просто.

Знам,че сте нетърпеливи,но изчакайте още 3 дена.Ще го кажа така - новият ни СТД е човек с огромен опит на поста.В момента е действащ директор,като е на поста над 10 години без прекъсване.Със сигурност говорим за човек,който има огромни контакти.Очаквам,ако не през това лято,от зимата да започнем да взимаме млади и талантливи играчи на по 17-18 години.Това последното си е моя прогноза.
Очаквам и съм сигурен,че ще се обърне изключително внимание на школата оттук-нататък.

Новия директор точно на 14-ти ли ще подпише та е чак такава тайна?Предполагам,че договора е подписан вече :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 юни 2018 22:39

Не ми се занимава дa правя особено голямо търсене, но Ralf Muhr, сегашния СТД на Австрия Виена се връзва, защото от доста години е в клуба, като е изпълнявал такава функция и в младежкия им отбор и е работил като малдежки координатор, преди да стане СТД на първия отбор. Очевидно има доста опит с юношески формации, но е работил само в еидн клуб. Интересно, ще видим. :)

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 10 юни 2018 22:52

Пак ни излъгаха :twisted:
Къде е , БуфонЯ ?!?
Искаме .. Paolo Cesare Maldini , защо спите ?!?
Изображение

Всички вАн , нема им стъпим , това не е моя Левски ;) ...

Наско е прав ... ВЪРНЕТЕ ВАЛЕРИ ДОМОВЧИЙСКИ , ВЕДНАГА :geek:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 11 юни 2018 07:34

sinfen14 написа:Не.Тоя е партенка.

sinfen14 написа:Знам,че сте нетърпеливи,но изчакайте още 3 дена.Ще го кажа така - новият ни СТД е човек с огромен опит на поста.В момента е действащ директор,като е на поста над 10 години без прекъсване.Със сигурност говорим за човек,който има огромни контакти.Очаквам,ако не през това лято,от зимата да започнем да взимаме млади и талантливи играчи на по 17-18 години.Това последното си е моя прогноза.
Очаквам и съм сигурен,че ще се обърне изключително внимание на школата оттук-нататък.

Пич,наблюдавам те и ти чета мненията от известно време, и няма да лошо да спреш да копираш всяко нещо, което се коментира в официалния форум на Левски и го пействаш веднага тук. Знам,че искаш да си интересен и да се издигнеш в очите на слепите,но не е това начина. ;)
Следващата "вътрешна" информация коя е ?
А...чакай знам! Джоел Кембъл ! Който е играл за Арсенал и Бетис нали ? :lol:
Последна промяна от NO MERCY на 11 юни 2018 07:48, променено общо 1 път.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 11 юни 2018 07:42

NO MERCY написа:
sinfen14 написа:Не.Тоя е партенка.

sinfen14 написа:Знам,че сте нетърпеливи,но изчакайте още 3 дена.Ще го кажа така - новият ни СТД е човек с огромен опит на поста.В момента е действащ директор,като е на поста над 10 години без прекъсване.Със сигурност говорим за човек,който има огромни контакти.Очаквам,ако не през това лято,от зимата да започнем да взимаме млади и талантливи играчи на по 17-18 години.Това последното си е моя прогноза.

Пич,наблюдавам те и ти чета мненията от известно време, и няма да лошо да спреш да копираш всяко нещо, което се коментира в официалния форум на Левски и го пействаш веднага тук. Знам,че искаш да си интересен и да се издигнеш в очите на слепите,но не е това начина. ;)

А ако той е един от пишещите във форума на Левски? Това минавало ли ти е през ум? Не е задължително да пише със същия ник тук, нали? Аз поне за 3 човека съм почти сигурен, че пишат и в двата форума под различни никове! Има и такива, които пишат с еднакви никове в различни форуми ;) Свят голям!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 11 юни 2018 07:56

rane написа:А ако той е един от пишещите във форума на Левски? Това минавало ли ти е през ум? Не е задължително да пише със същия ник тук, нали? Аз поне за 3 човека съм почти сигурен, че пишат и в двата форума под различни никове! Има и такива, които пишат с еднакви никове в различни форуми ;) Свят голям!

Еми човека,който наистина има вътрешна информация от клуба и я споделя в официалният форум на Левски, го познавам и ненавижда форума на Гонг така,че сам може да си направиш изводите ;)

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 11 юни 2018 08:00

NO MERCY написа:
rane написа:А ако той е един от пишещите във форума на Левски? Това минавало ли ти е през ум? Не е задължително да пише със същия ник тук, нали? Аз поне за 3 човека съм почти сигурен, че пишат и в двата форума под различни никове! Има и такива, които пишат с еднакви никове в различни форуми ;) Свят голям!

Еми човека,който наистина има вътрешна информация от клуба и я споделя в официалният форум на Левски, го познавам и ненавижда форума на Гонг така,че сам може да си направиш изводите ;)
Ами те са 2-3, така че може един от другите двама да е ;)
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”