Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

ChuckNorris
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот ChuckNorris » 06 юни 2018 23:24

ralka_levskarka написа:Аха и утре Яблонски, ако влезе в офиса и каже искам да играя в Италия? На мен не ми трябват играчи тип Коутиньо, който няма мотивация да си подмести десния крак в клуба, който го направи футболист. Да, Лудогорец не продават с лека ръка, но там могат да кажат на съответния играч, че в ШЛ може да го хареса някой по-добър отбор от този, който го иска, или в групите на ЛЕ. А ние какво можем да му дадем? 4 мача в ЛЕ и може и да не получи втора оферта от ТОП първенство.

И после вдругиден ако Обертан каже, че иска да играе еди къде си. После влезе и Паулиньо и той така каже какво ще стане? Ще ти отговоря. Става един безкраен кръговрат, когато основните ти футболисти се продават, когато отбора трябва да се подсилва...или пък си тръгват без пари. Това води до ранно отпадане в Европа. Води до невъзможност да се бориш за титла. Най-много до някоя купа да се докопаш, но и това не е хич сигурно. Това е политика за средняшки отбор без никакви цели и амбиции. Още зимата на Яблонски трябваше да му бъде предложен три годишен договор. Още преди една година трябваше да се предложи договор на Прохазка. Трябва да се мисли в перспектива. Отбор не се гради от днес за утре. Успехи дори дребни е абсурд да се постигнат с такава политика.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 юни 2018 23:43

хаххахахаххахаха излезе някакъв слух, че продаваме Яблонски и тук вече начертаха бъдещето за години напред.... :lol: :lol: :lol:
Признавам ви, забавлявате.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 06 юни 2018 23:54

Офертата за Яблонски да не би да учудва някого? И да е партенка, след някой и друг ден ще дойде реална. Другия месец ще поискат Холмар. После от Турция ще се сетят за Обертан.
Въпросът е каква сума ще поискаме и каква ще приберем. Като гледам сръбските отбори какви суми взимат, или пък вземете продажбите на Донецк, или даже тези на Лудогорец, тези 750 хил. ми се виждат крайно малко.

Ръководството и да иска да го задържи, Давид реши ли - си тръгва. Трябва да изкрънкат много по-големи пари обаче. И да му предложат договор още наесен, ако не го продадат!

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 07 юни 2018 07:06

Corwin написа:
OGI1914RZ написа:...
Обмислял ли е някой възможността, привличането на чужд екип специалисти в "Лудогорец" да е провокирано от видяното,като ефект от работата на нашия спортно технически щаб?
Не сте ли горди с факта, че най популярното треньорско име, и играчът достигал най високо ниво в кариерата си, са част от Левски?
...

Ти верно имаш някакви проблеми обаче.

Лудогорец били взели чужденец (БРАЗИЛЕЦ) заради работата на Делио Роси (ИТАЛИАНЕЦ, г-н "0:0 а напред каквото стане").
Да съм бил горд, че г-н "0:0, а напред каквото стане", ни е треньор, а залязващи средноевропейски футболисти изглеждат като извънземни спрямо останалите в отбора?

Не, не съм горд и никога няма да бъда горд от това, защото не съм фен на Роси, Русев, Батков, Обертан, Прохазка или Вутов. А на Левски. И от играещ страхливо и разпродаващ де що има читав футболист Левски аз няма как да бъда горд, може само да ме боли. Сега като продадат и Яблонски, пак ли ще има 'ами той пожела да си тръгне', с Васко същото?

Да не стане така, че гръбнакът догодина да е Митрев, Рошу, Белмонт, Костов, Кабрал и Ривалдиньо?

Трябва да си сляп, ако не си забелязъл,че пролетния дял бяхме най добре физически подготвения отбор. Ефектът от работата на спортно техническия щаб не са само крайните резултати от мачовете! Левски беше кондиционно най силен тази пролет. Жалкото е че конкурентите ни го признават,обаче ние пак не сме доволни от спортно техническия щаб. А щом се срамуваш и те боли от случващото се в Левски в момента, не разбирам как не си си прерязал вените при Тонев.... Пак напомням... в началото на сезон 2017/2018 беше обявено че най важното в момента е да избегнем фалит и клубът да се стабилизира. Аз може да имам проблем,но искам да те попитам: Когато постоянно си недоволен,постоянно критикуваш,това прави ли те по щастлив? Подкрепяш Левски,но не и Спас Русев.... Припомни ми,имаше ли друг желаещ да инвестира в Левски? Не казвам че е Флорентино Перез или Абрамович, но кога последно Левски привлече футболист,срещу трансферна сума? Кога последно в Левски дойде футболист,който е бил титуляр в отбора си,и то в по силно първенство? Дори и да са малко, хубави неща в Левски се случиха...
И по последния ти въпрос: "ДА", ако Яблонски иска да заведе семейството си в Италия,ако иска да играе в едно от четирите най силни първенства в света,ако реши че иска да играе на по добри терени,пред повече публика.... Най нормалното нещо е: ДА - да поиска да бъде трансфериран. Как трябва да действа ръководството тогава според теб? Левски не е затвор... Можеш ли да задържиш играч,който няма желание да играе за отбора? Можеш ли на сила да накараш някой,да се раздава за отбора? Теб да изпратя да преговаряш с играч, който е решил че е време да си ходи.... едва ли ще постигнеш резултат. Аз съм сигурен че Яблонски ще остане! Докато страдате за "хиперзвездата" Роман Прохазка- "универсалния блуждаещ халф"... обмислете как пристигна тази зима Паулиньо при нас !!!! От Луганск сигурно са убили с камъни ръководството на клуба си! Няма такива балъци като тях и такива тарикати като нас.....

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 07 юни 2018 08:51

metodito написа:
rane написа:
metodito написа:Извинявай, rane, да не би да си случайно Краси Иванов, че толкова убедено твърдиш неща от кухнята? Моля те, без фалшиви новини!

А особено този фейк с Мъри... е, немам думи.

Кое е фейк с Мъри?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jCiv9x4WjKk[/youtube]

Пусни си видеото между 24:00 и 25:20 и ми кажи кое е фейк?

Ей, приятелю, нали знаеш какво можеш да направиш с това видео и с гуру Срас? Вярваш на мръсен комунист? Продължавай, никой не те спира! Но не представяй думите му като Пътя и Истината. Нека са твоя Път и твоята Истина. Щом те кефи. Я кажи ти за "табло, титла, козирка". Така ли беше?
Не знам на кое да вярвам, но не си спомням Мъри да е опровергавал тази новина! Ако съм го пропуснал, моля за извинение. Принципно ме съмнява да е имало негово опровержение - сайтове и вестници щяха да "гръмнат" с такава новина.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 юни 2018 09:33

Kotooshu написа:Като ти гледам усмивките и кефа , какво ще стане след няколко месеца ... имам усещането , че го искаш :roll:
Това , е !

Усмивките са насочени към писаниците на някои хора, а не към положението на отбора, което продължава да бъде трагично. ;)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 юни 2018 09:46

rane написа:И пак не написа конкретно, кое от е фантазия?
Упорито избягваш да го направиш!
Нали се сещаш това какъв те прави да изглеждаш в очите на другите ;)

Очакваш да се обяснявам на всяка една глупост, която напишеш ли? Прочети началото на дискусията, там съм отговорил каквото е нужно. Под фантазия се има предвид всички приказки как вървим напред и всичко е точно, а не как Русев бил взел Дельо, Обертан и Гомез а-у. Голям праз като накрая пак играем бараж и сме загубили купата. Не съм от тези дето ще се хвърлят да целуват краката на Русев като им доведе бивш треньор на Лацио и минали през Англия играчи. Казах го и вчера, когато Русев постигне 1/8 от успехите на Батков, тогава ми го хвалете и обяснявайте какво е свършил. За момента е кръгла нула и кал по ушите. 8-)

П.С. Какъв съм в очите на съфорумците ми е най-малкият проблем и грам не ме интересува.

[offtopic]А, ти специално или си на заплата или си наистина супер наивен, та се правиш на адвокат на Русев. Смятам, че това не го забелязвам само аз. ;)[/offtopic]
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юни 2018 10:13

Не ви ли омръзна да го дъвчете тоя Стоилов???
Кво казал, с кой се срещал, къде седнал, къде станал, какво обядвал днес... Малиииййй...

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 07 юни 2018 10:29

OGI1914RZ написа:
Corwin написа:
OGI1914RZ написа:...
Обмислял ли е някой възможността, привличането на чужд екип специалисти в "Лудогорец" да е провокирано от видяното,като ефект от работата на нашия спортно технически щаб?
Не сте ли горди с факта, че най популярното треньорско име, и играчът достигал най високо ниво в кариерата си, са част от Левски?
...

Ти верно имаш някакви проблеми обаче.

Лудогорец били взели чужденец (БРАЗИЛЕЦ) заради работата на Делио Роси (ИТАЛИАНЕЦ, г-н "0:0 а напред каквото стане").
Да съм бил горд, че г-н "0:0, а напред каквото стане", ни е треньор, а залязващи средноевропейски футболисти изглеждат като извънземни спрямо останалите в отбора?

Не, не съм горд и никога няма да бъда горд от това, защото не съм фен на Роси, Русев, Батков, Обертан, Прохазка или Вутов. А на Левски. И от играещ страхливо и разпродаващ де що има читав футболист Левски аз няма как да бъда горд, може само да ме боли. Сега като продадат и Яблонски, пак ли ще има 'ами той пожела да си тръгне', с Васко същото?

Да не стане така, че гръбнакът догодина да е Митрев, Рошу, Белмонт, Костов, Кабрал и Ривалдиньо?

Трябва да си сляп, ако не си забелязъл,че пролетния дял бяхме най добре физически подготвения отбор. Ефектът от работата на спортно техническия щаб не са само крайните резултати от мачовете! Левски беше кондиционно най силен тази пролет. Жалкото е че конкурентите ни го признават,обаче ние пак не сме доволни от спортно техническия щаб. А щом се срамуваш и те боли от случващото се в Левски в момента, не разбирам как не си си прерязал вените при Тонев.... Пак напомням... в началото на сезон 2017/2018 беше обявено че най важното в момента е да избегнем фалит и клубът да се стабилизира. Аз може да имам проблем,но искам да те попитам: Когато постоянно си недоволен,постоянно критикуваш,това прави ли те по щастлив? Подкрепяш Левски,но не и Спас Русев.... Припомни ми,имаше ли друг желаещ да инвестира в Левски? Не казвам че е Флорентино Перез или Абрамович, но кога последно Левски привлече футболист,срещу трансферна сума? Кога последно в Левски дойде футболист,който е бил титуляр в отбора си,и то в по силно първенство? Дори и да са малко, хубави неща в Левски се случиха...
И по последния ти въпрос: "ДА", ако Яблонски иска да заведе семейството си в Италия,ако иска да играе в едно от четирите най силни първенства в света,ако реши че иска да играе на по добри терени,пред повече публика.... Най нормалното нещо е: ДА - да поиска да бъде трансфериран. Как трябва да действа ръководството тогава според теб? Левски не е затвор... Можеш ли да задържиш играч,който няма желание да играе за отбора? Можеш ли на сила да накараш някой,да се раздава за отбора? Теб да изпратя да преговаряш с играч, който е решил че е време да си ходи.... едва ли ще постигнеш резултат. Аз съм сигурен че Яблонски ще остане! Докато страдате за "хиперзвездата" Роман Прохазка- "универсалния блуждаещ халф"... обмислете как пристигна тази зима Паулиньо при нас !!!! От Луганск сигурно са убили с камъни ръководството на клуба си! Няма такива балъци като тях и такива тарикати като нас.....

колега, с някои от нещата съм съгласен, ама това за кондиционната подготовка е някаква дъвка, дето не бива да я дъвчем. Не сме отбор по лека атлетика, футбола е проста игра, победител е този, който е вкарал повече голове от другия. Не е този дето е навъртял повече километри, нито този дето е по-свеж в края на мача. Кел файда, че сме надбягали Славия, като те вдигнаха купата.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 07 юни 2018 10:32

Но ако продадем Яблонски, определено ще е неприятна новина.
Въпреки, че личното ми мнение е, че той е по-слабия от двамата централни защитници. Голмайсторските му качества не коментирам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Въпреки че те вече и отборите от В група знаят кой да пазят при статичните положения, когато играят срещу нас :mrgreen:

Върни се в “Левски”