Corwin написа:OGI1914RZ написа:...
Обмислял ли е някой възможността, привличането на чужд екип специалисти в "Лудогорец" да е провокирано от видяното,като ефект от работата на нашия спортно технически щаб?
Не сте ли горди с факта, че най популярното треньорско име, и играчът достигал най високо ниво в кариерата си, са част от Левски?
...
Ти верно имаш някакви проблеми обаче.
Лудогорец били взели чужденец (БРАЗИЛЕЦ) заради работата на Делио Роси (ИТАЛИАНЕЦ, г-н "0:0 а напред каквото стане").
Да съм бил горд, че г-н "0:0, а напред каквото стане", ни е треньор, а залязващи средноевропейски футболисти изглеждат като извънземни спрямо останалите в отбора?
Не, не съм горд и никога няма да бъда горд от това, защото не съм фен на Роси, Русев, Батков, Обертан, Прохазка или Вутов. А на Левски. И от играещ страхливо и разпродаващ де що има читав футболист Левски аз няма как да бъда горд, може само да ме боли. Сега като продадат и Яблонски, пак ли ще има 'ами той пожела да си тръгне', с Васко същото?
Да не стане така, че гръбнакът догодина да е Митрев, Рошу, Белмонт, Костов, Кабрал и Ривалдиньо?
Трябва да си сляп, ако не си забелязъл,че пролетния дял бяхме най добре физически подготвения отбор. Ефектът от работата на спортно техническия щаб не са само крайните резултати от мачовете! Левски беше кондиционно най силен тази пролет. Жалкото е че конкурентите ни го признават,обаче ние пак не сме доволни от спортно техническия щаб. А щом се срамуваш и те боли от случващото се в Левски в момента, не разбирам как не си си прерязал вените при Тонев.... Пак напомням... в началото на сезон 2017/2018 беше обявено че най важното в момента е да избегнем фалит и клубът да се стабилизира. Аз може да имам проблем,но искам да те попитам: Когато постоянно си недоволен,постоянно критикуваш,това прави ли те по щастлив? Подкрепяш Левски,но не и Спас Русев.... Припомни ми,имаше ли друг желаещ да инвестира в Левски? Не казвам че е Флорентино Перез или Абрамович, но кога последно Левски привлече футболист,срещу трансферна сума? Кога последно в Левски дойде футболист,който е бил титуляр в отбора си,и то в по силно първенство? Дори и да са малко, хубави неща в Левски се случиха...
И по последния ти въпрос: "ДА", ако Яблонски иска да заведе семейството си в Италия,ако иска да играе в едно от четирите най силни първенства в света,ако реши че иска да играе на по добри терени,пред повече публика.... Най нормалното нещо е: ДА - да поиска да бъде трансфериран. Как трябва да действа ръководството тогава според теб? Левски не е затвор... Можеш ли да задържиш играч,който няма желание да играе за отбора? Можеш ли на сила да накараш някой,да се раздава за отбора? Теб да изпратя да преговаряш с играч, който е решил че е време да си ходи.... едва ли ще постигнеш резултат. Аз съм сигурен че Яблонски ще остане! Докато страдате за "хиперзвездата" Роман Прохазка- "универсалния блуждаещ халф"... обмислете как пристигна тази зима Паулиньо при нас !!!! От Луганск сигурно са убили с камъни ръководството на клуба си! Няма такива балъци като тях и такива тарикати като нас.....