Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот levskarcheto96 » 01 юни 2018 13:57

И аз съм за връщането на Миланов, Жоазиньо (не знам дали ще можем да си позволим заплатата му), както и на Гаджев. За резерви са перфектни.

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 01 юни 2018 14:02

Жоазиньо е свободен агент, доказан левскар и без отбор. На 29 години...Бих искал да се върне в отбора и заедно с Паулиньо и Ривалдиньо да оформят нападението за следващият сезон!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 юни 2018 14:04

Едно идване на Жоазиньо ще е добре, но той самия каза, че иска да остане в Русия. Жена му е от там, той има гражданство, деца и тн. Отделно сигурно заплатата му е била поне 30-40 хиляди долара.
За Живко също съм съгласен, само дето май не е играл отдавна.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 01 юни 2018 14:21

Спокойно бе хора.Изчакайте старта на подготовката. ;) Момчетата са на море с жена,деца,любовница,никой няма да се занимава сега с преговори.Имайте още няколко дена търпение.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юни 2018 14:26

filcolins написа:Аз искам добри играчи. Тази игра е красива с добри играчи. Олигофрените, които вечно реват за нещо да издухат сополите и да лягат. Ако се вземе по добър от Паньотов е екстра. Между другото Тиам е две класи над Веско

А кой, по дяволите, е Веско? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 юни 2018 14:28

Маринов :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 01 юни 2018 14:55

TristaNNN написа:
filcolins написа:Аз искам добри играчи. Тази игра е красива с добри играчи. Олигофрените, които вечно реват за нещо да издухат сополите и да лягат. Ако се вземе по добър от Паньотов е екстра. Между другото Тиам е две класи над Веско

А кой, по дяволите, е Веско? :roll:

астралния близнак на Милан :mrgreen:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 01 юни 2018 15:09

Serafim написа:Едно идване на Жоазиньо ще е добре, но той самия каза, че иска да остане в Русия. Жена му е от там, той има гражданство, деца и тн. Отделно сигурно заплатата му е била поне 30-40 хиляди долара.
За Живко също съм съгласен, само дето май не е играл отдавна.

Жена му

Изображение

Изображение

8-)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 юни 2018 15:24

tihomires написа:Жоазиньо е свободен агент, доказан левскар и без отбор. На 29 години...Бих искал да се върне в отбора и заедно с Паулиньо и Ривалдиньо да оформят нападението за следващият сезон!

Ето какво пишат от Краснодар: "...Жоаозиньо защищает цвета «Краснодара» с января 2011 года, после перехода в стан «быков» из софийского «Левски». За это время бразильский хавбек провел 216 матчей за команды из столицы Кубани, забил 39 мячей и отдал 60 голевых передач. В текущем сезоне на счету Жоаозиньо два гола и одна результативная передача в 25 встречах."
Четох му няколко други интервюта, някак си не е същия. Като че ли по- улегнал, по- сериозен. Може и да не съм го разбрал, но останах с впечатлението, че престоя му в Левски е бил по- скоро поредното стъпало. Нищо негативно, но и позитивно не усетих. Чел съм интервюта на Вагнер, Томашич, Бардон, Тасев-ски, Драгич. По- иначе звучат, по- левскарски. Жо говори с думите на Пл. Гетов, Кременлиев, или Ламята. С безразличие. Дори разплакалият хиляди левскари и недолюбван от мнозина от тях т.н. Гошо Вратарчето, като заговори за Левски и се усеща, че е имал минало в този отбор, че нещо го ръга под лъжичката. Това не се забравя, до живот е.
Отделно Жо вземаше в Краснодар над 40000 $ заплата. Най- нормално е на 29 години да продължи нагоре. И като клуб и като възнаграждение. Или иначе казано- А дано, ама на дали...
Ние да гледаме ако е възможно да върнем Живко, че да останем само с Милош в дясно е неразумно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юни 2018 18:02

Над $40 000 заплата? Месечно? Не е чак толкова много, ако това, което медиите пишат - че Хали взема 15 000 евро месечно.

Върни се в “Левски”