Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
АПОЕЛ мислели да се разделят с Живко Миланов. Айляк.
- AzSumRazbirach
- Контакти:
Зидан напуска Реал Мадрид....
Веднага без да се замисля ръководството да му предлага 20г договор. ВЕДНАГА!!!
Веднага без да се замисля ръководството да му предлага 20г договор. ВЕДНАГА!!!
Много бързо забравихте представянето на Хичо при последното му участие в нашето първенство! В Славия беше нещо като Вутов при нас в момента. Не мерси! От родните тимове, интересните играчи за позиции на които имаме нужда са: вратар: Аржентинеца или бразилеца от Лудогорец, в даден момент един от двамата ще бъде непотребен,защото се връща след контузия Владо Стоянов.И двамата са класни вратари и няма да сгрешим с който и да е от двамата. Десен бек: Ертан Томбак(Черно Море) или Милен Желев(Берое). Ляв бек: Омар Абуд(без отбор) флангови играч Бирсен Карагерен (Дунав) или Светослав Ковачев(Лудогорец)
Това е моя поглед над възможностите.
- metodito
- Контакти:
Geonik написа:
Защо прекъсвате мокрите сънища на нашите съфорумници !!!!! Ама, съвсем не сте коректни. Човекът е сънувал и вие айдееее..., урбулишката го събудихте.
Би било хубаво Хичо да се прибере вкъщи, но за тази цел Урал трябваше да изпаднат. Иначе споменавайки Русия вчера гледах Жирков, на 34 тоя пич още бяга и се труди все едно едно е на 27-28. Може би нещо такова да потърсим? Жорди Гомес не му личат годините. То така го казвам все едно е на 80.

- modor
- Контакти:
Финягата да покани Златан 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- metodito
- Контакти:
Е, на тоя ептен не може му платим заплатата.
- bilyaletdinov
- Контакти:
OGI1914RZ написа:Много бързо забравихте представянето на Хичо при последното му участие в нашето първенство! В Славия беше нещо като Вутов при нас в момента. Не мерси! От родните тимове, интересните играчи за позиции на които имаме нужда са: вратар: Аржентинеца или бразилеца от Лудогорец, в даден момент един от двамата ще бъде непотребен,защото се връща след контузия Владо Стоянов.И двамата са класни вратари и няма да сгрешим с който и да е от двамата. Десен бек: Ертан Томбак(Черно Море) или Милен Желев(Берое). Ляв бек: Омар Абуд(без отбор) флангови играч Бирсен Карагерен (Дунав) или Светослав Ковачев(Лудогорец)
Тая селекция за участие във втората седмица или за Лига Европа е? Не искаш Хичо, ама искаш някой си Ковачев, дето сигурно е 9та резерва в Лудогорец...
Останалите даже не искам да ги коментирам.
Надявам се каквито и играчи да вземем да са налични за началото на подготовката.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:OGI1914RZ написа:Много бързо забравихте представянето на Хичо при последното му участие в нашето първенство! В Славия беше нещо като Вутов при нас в момента. Не мерси! От родните тимове, интересните играчи за позиции на които имаме нужда са: вратар: Аржентинеца или бразилеца от Лудогорец, в даден момент един от двамата ще бъде непотребен,защото се връща след контузия Владо Стоянов.И двамата са класни вратари и няма да сгрешим с който и да е от двамата. Десен бек: Ертан Томбак(Черно Море) или Милен Желев(Берое). Ляв бек: Омар Абуд(без отбор) флангови играч Бирсен Карагерен (Дунав) или Светослав Ковачев(Лудогорец)
Тая селекция за участие във втората седмица или за Лига Европа е? Не искаш Хичо, ама искаш някой си Ковачев, дето сигурно е 9та резерва в Лудогорец...
Надявам се каквито и играчи да вземем да са налични за началото на подготовката.
Освен евентуалния нов вратар, всички други са за втора опция.Далеч съм от мисълта че Карагерен ще измести Паулиньо или Обертан. Томбак и Ковачев са младежки национали, и това че не си запознат с качествата им,не ги прави слаби играчи. Милен Желев, ако си гледал мачове на Берое, оперира,и то доста успешно,по целия десен фланг и е на 24г. Не ме разбирай грешно, и аз искам още 3/4 попълнения от класата на Паулиньо, но нека сме реалисти. И за Горанов миналото лято се начетох че за нищо не ставал, а се оказа че от много години насам,той бе първия вдигнал нивото си играч след подписването с Левски. Ако ще са от родното първенство, посочи ми ти по добро.
OGI1914RZ написа:bilyaletdinov написа:OGI1914RZ написа:Много бързо забравихте представянето на Хичо при последното му участие в нашето първенство! В Славия беше нещо като Вутов при нас в момента. Не мерси! От родните тимове, интересните играчи за позиции на които имаме нужда са: вратар: Аржентинеца или бразилеца от Лудогорец, в даден момент един от двамата ще бъде непотребен,защото се връща след контузия Владо Стоянов.И двамата са класни вратари и няма да сгрешим с който и да е от двамата. Десен бек: Ертан Томбак(Черно Море) или Милен Желев(Берое). Ляв бек: Омар Абуд(без отбор) флангови играч Бирсен Карагерен (Дунав) или Светослав Ковачев(Лудогорец)
Освен евентуалния нов вратар, всички други са за втора опция.Далеч съм от мисълта че Карагерен ще измести Паулиньо или Обертан. Томбак и Ковачев са младежки национали, и това че не си запознат с качествата им,не ги прави слаби играчи. Милен Желев, ако си гледал мачове на Берое, оперира,и то доста успешно,по целия десен фланг и е на 24г. Не ме разбирай грешно, и аз искам още 3/4 попълнения от класата на Паулиньо, но нека сме реалисти. И за Горанов миналото лято се начетох че за нищо не ставал, а се оказа че от много години насам,той бе първия вдигнал нивото си играч след подписването с Левски. Ако ще са от родното първенство, посочи ми ти по добро.
Да взимаме Стефан Христов от Витоша за нападател казвам аз

OGI1914RZ написа:... Омар Абуд(без отбор) ....
Тоя негър е расист, бре!

https://www.dnevnik.bg/sport/2018/04/19 ... rasizum_i/
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс