Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 16 май 2018 19:18

TristaNNN написа:
metodito написа:https://topsport.bg/levski/gabriel-obertan-sashto-priklyuchi-sezona-za-levski.html
Ако Роман е на бека в оставащите два мача, отпишете всичко. Ако е в средата, ще играем в Европа...

Драги нереализиран треньоре, а при това положение кой, според тебе, трябва да играе на десния бек, предвид че Цветкович е вън от терените до края на сезона?

TristaNNN, нека ти задам контравъпрос: а защо Прохазка?

Защото той е добър на бека? Защото не е по-полезен на титулярната си позиция? Защо Прохазка? Със същия успех вероятно, ако не и по-добре би се справил Васко или защо не Рошу? И без това не хваща ръка като титуляр. Или един Белаид, който между другото веднъж игра на бека и се справи.

Не си ли съгласен, че флангови футболист би било по-логично да бъде сложен там? Отколкото един дефанзивен полузащитник?

А между другото липсата на Цвятко, ми показа колко ценен е той.

Потребителски аватар
Gonzalez1914
Контакти:

Мнениеот Gonzalez1914 » 16 май 2018 20:54

Добра дискусия сте захванали за , юношите .
Ние нямаме никаква школа или модерното академия ... абсолютно никаква от 10+ години насам , не защото нямаме талантливи деца а нямаме научени треньори , няма терени , условия , диетолог ако щете :(
За скаутско звено да забравим просто .
Единственият ни трансфер след Домо е на Краев , момчето не мога да го нарека наш юноша даже ... в момента не се сещам за други .
Пълним средняците в А и Б групите с всякакви бездарни надежди ... вкарват ни гол и пак бленуваме за тези некадърници .
Горанов е примера как с работа може да се надгражда .
Мечтая си деня в който ще дойдат на всеки набор специалисти ОТ ЧУЖБИНА ( Холандия , Франция , Испания ...) от топ ниво с договори за 3-5г и на всеки един от тях да се "лепнат" по 5 млади български треньори да се учат и да се гради най накрая в тази школа , ако ли не , пак ще пълним слабият ни футбол със слаби футболисти !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 май 2018 20:58

metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:https://topsport.bg/levski/gabriel-obertan-sashto-priklyuchi-sezona-za-levski.html
Ако Роман е на бека в оставащите два мача, отпишете всичко. Ако е в средата, ще играем в Европа...

Драги нереализиран треньоре, а при това положение кой, според тебе, трябва да играе на десния бек, предвид че Цветкович е вън от терените до края на сезона?

TristaNNN, нека ти задам контравъпрос: а защо Прохазка?

Защото той е добър на бека? Защото не е по-полезен на титулярната си позиция? Защо Прохазка? Със същия успех вероятно, ако не и по-добре би се справил Васко или защо не Рошу? И без това не хваща ръка като титуляр. Или един Белаид, който между другото веднъж игра на бека и се справи.

Не си ли съгласен, че флангови футболист би било по-логично да бъде сложен там? Отколкото един дефанзивен полузащитник?

А между другото липсата на Цвятко, ми показа колко ценен е той.

Момент, аз пръв зададох въпроса като отговор на твоя коментар. Не е много коректно да ми отговаряш на въпроса с контравъпрос.
Пак те питам, след като категорично твърдиш, че с Прохазков на бека трябва да отпишем всичко: Кой, според тебе, трябва да играе на десния бек, предвид че Цветкович е вън от терените до края на сезона?
Надявам се да ми отговориш ясно и категорично и с футболни аргументи, ако може.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 май 2018 21:16

Ozzimozzi написа:
metodito написа:
1914.1902 написа:Левски 2016/17
63 точки в края на сезона
51 точки през първата фаза(15 победи , 6 равенства , 5 загуби)
12 точки в плейофите (3 победи , 3 равенства , 4 загуби)
Отпадане на 1/8 финал за купата
4 точки от втория и 20 точки от първия

Левски 2017/18
61? точки един кръг преди края
50 точки през първата фаза (14 победи , 8 равенства , 4 загуби)
11 точки в плейофите (3 победи , 2 равенства , 4 загуби)
Отпадане на финала за купата
17 точки от втория и 26 точки от първия

Няма голяма разлика.

Разликата е в заплатите и селекцията. ;)

Понеже си яхнал финансовата вълна, да ти копирам ли значението на думата "инвестиция" или и сам ще можеш да си го намериш? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 май 2018 23:49

TristaNNN написа:
Ozzimozzi написа:
metodito написа:
1914.1902 написа:Левски 2016/17
63 точки в края на сезона
51 точки през първата фаза(15 победи , 6 равенства , 5 загуби)
12 точки в плейофите (3 победи , 3 равенства , 4 загуби)
Отпадане на 1/8 финал за купата
4 точки от втория и 20 точки от първия

Левски 2017/18
61? точки един кръг преди края
50 точки през първата фаза (14 победи , 8 равенства , 4 загуби)
11 точки в плейофите (3 победи , 2 равенства , 4 загуби)
Отпадане на финала за купата
17 точки от втория и 26 точки от първия

Няма голяма разлика.

Разликата е в заплатите и селекцията. ;)

Понеже си яхнал финансовата вълна, да ти копирам ли значението на думата "инвестиция" или и сам ще можеш да си го намериш? :roll:
Не съм спец по "инвестициите" и за това те оставям ако имаш желание да си доразвиеш тезата.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 май 2018 09:25

Това е истината и пътя:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L8NfxgJ362Q&t=110s[/youtube]
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 май 2018 10:21

koisa написа:Това е истината и пътя:
[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L8NfxgJ362Q&t=110s[/youtube][/offtopic]

По принцип, да. Съгласен съм с доста от нещата казани от Димитров. Само дето, времената и нравите много се промениха, за съжаление. Човекът все пак спомена нещо много важно: В годините, за Левски не са били важни титлите и купите, а фамилността.
Това на практика вече е почти неприложимо в днешно време, само си вижте коментарите в подфорума и ще разберете защо.
[offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 май 2018 11:02

TristaNNN написа:...само си вижте коментарите в подфорума и ще разберете защо.

Моите коментари са точни и на място. Това, че някои хора гледат фенски и се заблуждават прехласнало по чужденец постигнал колкото един жаден г-н е само и единствено за тяхна сметка. Времето ще го покаже, а отбора пак ще бъде пре**ан заради същото мислене обзело и ръководството на клуба! Но където са 10 години нещастие, там са и 12-15.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 май 2018 11:31

В Спортал има статия, че Делио има ултиматум да класира отбора за участие в ЛЕ (предварителни кръгове), иначе ще има раздяла. Няма защо да го поставяме под съмнение, защото е най-логичното нещо и без да е писано в някоя медия. Аз лично предполагам, че Роси ще води отбора може би до към 4-5 кръг в шампионата, подобно на Митов. Според зависи представянето на отбора и насторението в съблекалнята. Освен ако не стане някакво чудо и не стигнем много далеч в ЛЕ, с хубава игра и усмихнати лица. :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 май 2018 12:04

Serafim написа:В Спортал има статия, че Делио има ултиматум да класира отбора за участие в ЛЕ (предварителни кръгове), иначе ще има раздяла. Няма защо да го поставяме под съмнение, защото е най-логичното нещо и без да е писано в някоя медия. Аз лично предполагам, че Роси ще води отбора може би до към 4-5 кръг в шампионата, подобно на Митов. Според зависи представянето на отбора и насторението в съблекалнята. Освен ако не стане някакво чудо и не стигнем много далеч в ЛЕ, с хубава игра и усмихнати лица. :lol:
Ами то това си е логично.
Ново лакатушене в Първенството би се приело само ако сме в групите на Л.Е.

Ако отпаднем в 3-ти Кръг или в Плейофа преди самите Групи, аз лично ще искам по това време в Първенството, ако изоставаме, да не сме на повече от 5-6 т. ( две победи ) от лидера или лидерите, ако са повече.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”