Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
sslevski написа:Победа за Левски 0:2.
Въпроса ми е заслужава ли си да си върнем Стивън Петков или да го оставим на ловчанлии,които почти си осигуриха подписа му?
koisa написа:Поредната тренирвока, нищо особено и важно! Вчера Красимир Иванов каза, че бюджета не зависи от участието ни в Европа. Явно и този вариант е предвиден.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Mirosvel написа:Ozzimozzi написа:Поредна тренировчица преди заветния бараж. Лека победа за гостите!
Прав си! Този мач вече се е играл! За непросветените ще бъда по конкретен: мачът отдавна е уговорен! Трябва да си голям идиот да не го сториш!!
Mirosvel написа:Ozzimozzi написа:Поредна тренировчица преди заветния бараж. Лека победа за гостите!
Прав си! Този мач вече се е играл! За непросветените ще бъда по конкретен: мачът отдавна е уговорен! Трябва да си голям идиот да не го сториш!!
modor написа:Мачкаме
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 36 госта