Тристан, тия млади момчета до 2-3 години ще са в Арда Кърджали и Бистрица, а от чужденците ще помним имената на 2-3ма. Похвално е, че още ходиш на безсмислени мачове мен отдавна са ме загубили за каузата и треньори и играчи, а и част от феновете.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
dafquezz написа:Пичове честно, не знам какво искате от треньора си. Вчера с дълбоките резерви вързахте не лоша игра, можехте дори да ни биете, имахте си положенията. Изобщо този сезон като изключим мача в блатото, изиграхме 5 много здрави и интересни дербита помежду си, надявам се другия сезон пак да е така.
Та за вчера - дядката ги беше наредил идеално, не само че не бяхте глуха защита, ами и около средата на втората част ни бяхте захапали доста неприятно. И това без Обертанов, Бушов и не знам си кой там. Единствено Прохазка си беше под обичайното ниво в защита, с известна вина за два от головете ни. Но пък удари греда човека, и напред върза доста атаки.
Започнете да оценявате качествените си кадри, че като ви зашият пак някой нашенски канален плъх тип Жадното или Вили, ще се видите в чудо. И треньора ви е треньор, и играчите са ви играчи, хванете си ги подкрепете като хората че е срамота
koisa написа:Същото бих написал за Белчев... За съжаление при вас макар и късно се усетиха!
dafquezz написа: Имаме играчи, но нямаме отбор, а това е работа точно на треньора.
drvasko98 написа:dafquezz написа: Имаме играчи, но нямаме отбор, а това е работа точно на треньора.
А при нас как е?
bilyaletdinov написа:Това го правят в Лудогрец.
Щото си представи, че тоя играч е пълна издънка и се наложи да се разтрогва с него.
Как очакваш да се дава 5-годишен д-р на свободен агент, който не е играл 2-3 месеца?
България е последна дупка на кавала на европейската карта и класни играчи много трудно биха се навили да подпишат за срок от 3 до 5.
Afganec написа:Мъчи ме един въпрос : Защо БГ клубовете не подписват (като европейските отбори) малко по-дългосрочни договори с важните си играчи, за 2-3 или 4, или дори 5 години ?
Red_Neck написа:Финансовата инжекция от Виваком помогна, но ...... как ще е догодина? Някой знае ли?
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, Google [Bot], noo, vlong и 28 госта