/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

drvasko98
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот drvasko98 » 14 май 2018 14:13

vvessel написа:Той ли е виновен, че Гомез от 3 дузпи изпусна 2. Или, че Митрев всяка втора топка изпуска в краката на противника.

Да, И той е виновен. Митрев по същия начин изпусна топката преди 8 години срещу АИК. Всяка ниско центрирана топка, която тупка някъде близо до плонжа му я изпуска. Това трябва да се види и да го карат да го тренира, дори и на 31 години. Ако трябва само това да тренира - ниски топки. Въобще ако един отбор прави твърде много индивидуални грешки, значи треньорът по някакъв начин има пръст в това. Или играчите са натоварени психически, защото задачите на терена не им пасват и ги е страх да не бъркат или ... го правят нарочно, или са разконцентрирани, щото не им пука. Без да съм в кухнята като някои, по-скоро залагам на най-първото обяснение.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 май 2018 16:16

bilyaletdinov написа:А защо тогава отсвирихме Вуцан, след като смачкахме БАТЕ, но загубихме? Не сме викали оставка сигурно?
Нима срещу Морето нямахме положения?
Реалността е, че Роси направи по-слаб сезон от Ники Митов и Стойчо Стоев с много по-класни футболисти. Ето това е реалността. Реалността е, че Левски на Роси загуби от Славия на финала за Купата. Не мога да се съглася да се подкрепя дадено име само защото е чужденец и да не се вземат под внимание, ама грам, постигнатите от него резултати на база селекция и б'джет. Та дори Сухия, Мухия и другите нещастници не завършиха на толкова точки зад втория и третия в кошмарния юбилеен сезон. И вие искате този треньор да води Левски, е не мерси...

Едно си баба знае, едно си бае. Точки та точки. Ще цитирам един колега. Когато загубихме титлата с една точка и купата с дузпи какво стана с онзи отбор? Помниш ли?
А за Вуцан що ме питаш така все едно аз съм го изгонил. Аз не бих, ако някой ме пита, ама никой не ме пита. На реванша можеше да се справи, но БатАков оака всичко както обикновено.
Затова сега не искам смяна на всяка цена. Щото много такива простотии съм гледал през годините и не свършват добре.

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 14 май 2018 16:59

Наистина ли смятате,че някой,който и да е той,когото си изберете,ще дойде за първи път в България,ще се сблъска със сбирщина футболисти в отчайваща форма и физическо състояние, с вечно критични фенове+нереално високи очаквания и още първия сезон,ще ни направи по добър отбор от шампиона в последните 7 години? Наистина ли не разбирате, че Лудогорец има сработена машина и добавя към нея всеки сезон поне една скъпа "част"? Не проумявате ли че дори отборчето от Ловеч е по сработено и окомплектовано от това с което се сблъска Роси пристигайки в България? Не разбирате ли че днес,10 месеца по късно, този треньор е една идея по въвлечен в синята идея и съпричастен към резултатите, победите и загубите на отбора който "отглежда"? Не беше ли прав,когато каза че няма как да тичаме,преди да се научим да вървим? Ще признаете ли че днес тичаме,сравнено с предната пролет и тази есен? Дали ако бъдем търпеливи и подкрепим отбора няма да полетим?Трябва да си мазохист, за да сравняваш играта на отбора днес с играта при Митов,пък било то и с повече спечелени точки от страна на "жадното".
Задайте си въпроса:

Кое е по важно?

1.Добра игра и незадоволителни резултати, които с времето, с привличане на нови играчи и стиковане, неизбежно ще донесат резултати.
или
2.Резултати+точки+трофеи, постигнати чрез случайност,спорна злоба,съдийска помощ или "други начини",които неизбежно с времето в даден етап изчезват?

Може ли да се сравнява "материалът" с който започна преди десет месеца Росси, с това, което е днес Левски? Чия е заслугата за състоянието на играчите в момента? Имате ли претенции към физическата им подготовка? Какво Ви е мнението за израстването на Яблонски,Горанов,Панайотов,Цветкович,Холмар.... Или и това ще отречете? Левски днес е по добър отбор от преди година! Така ли е? Ако загърбите неоправданата си омраза към Росси ще прогледате че е така и ще замълчите.САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2018 18:29

Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 май 2018 20:12

Че какво му беше на отбора на Илиев/Митов. Имаше двама отлични нападатели, които вкараха по над 10 гола? Имаше чиста класа крило като Родригес, имаше едно отлично за българските стандарти крило като Рамос.
Имаше опита на Пелето и Йовов, който направи невероятна пролет. Имаш Мюлдер и Пинто по крилата. Единственото нещо, което трябваше да се пипне е да се вземат двама добри защитници и един вътрешен халф.
Това, че Сираков изчисти всички играчи след Митов и домъкна една сурия некадърници е друг въпрос.
Ако Левски играе добре той ще печели точки. Истината е, че за 17 двубоя срещу сериозните отбори този наш тим спечели точно 4 пъти. Прощавай, че не съм доволен от статистика 4-6-7. Прощавайте, че искам нещо повече от това да бием резервите на Тирето и да направим един силен мач с Берое и по половин полувреме срещу Тирето и Ботев. Явно наистина искам много от Делио Роси и този отбор. Явно трябва да приема факта, че резултатите на Митов и с Алекс Боримиров и Краев са еднакви на тези постигнати с Холмар, Обертан, Паулиньо, Гомес и Нашименто... посредствеността, която се опитвате да вмените на Левски е най-страшното нещо.
А за това кой може да се бори с Лудогорец, Тиренцата бяха на едни 10 минути от това да ги поставят под страшно напрежение и да са с равни точки 6 кръга преди края. Нали не искате да ми кажете, че Тирета с Белчев са много по-добър отбор от нас и не трябва да се сравняваме и с тях?
Всеки български треньор щеше да бъде смачкан за резултатите, които постигна Роси с тези играчи, ама ние му се кланяме на този ментак заради успехите му в Италия.
Не знам, ако не дай си Боже, загубим на Герена баража какво ще коментирате? СИгурно Прохазка и Вутов ще са виновни, че са го бойкотирали...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 май 2018 21:11

Не ми е ясно как решихте, че другия сезон задължително ще мачкаме с Дельо начело? Някои даже за мачкане в ЛЕ си фантазират... Ами ако се окаже, че пак играем на приливи и отливи? И около Нова година отново сме извън борбата за титлата, отпаднем за купата и накрая пак целта е трето място и бараж? Тогава кой ще поеме отговорност за още един пропилян сезон и как това ще се отрази финансово на отбора?

От друга страна Русев е изпаднал в патова ситуация. Хем не иска да плаща неустойка, хем може да се окаже, че след още един сезон загубите ще са много по-големи. Ама нищо де, отбори за припознаване дал Господ колкото искаме... :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 май 2018 21:15

koisa написа:Не ми е ясно как решихте, че другия сезон задължително ще мачкаме с Дельо начело? Някои даже за мачкане в ЛЕ си фантазират... Ами ако се окаже, че пак играем на приливи и отливи? И около Нова година отново сме извън борбата за титлата, отпаднем за купата и накрая пак целта е трето място и бараж? Тогава кой ще поеме отговорност за още един пропилян сезон и как това ще се отрази финансово на отбора?

От друга страна Русев е изпаднал в патова ситуация. Хем не иска да плаща неустойка, хем може да се окаже, че след още един сезон загубите ще са много по-големи. Ама нищо де, отбори за припознаване дал Господ колкото искаме... :oops:

Ами да опитаме, а? Видя се, че със смяна на треньорите през 15 мача няма да стане. Защо да не дадем шанс точно на треньора с най-добра визитка?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 май 2018 21:28

W84me написа:Ами да опитаме, а? Видя се, че със смяна на треньорите през 15 мача няма да стане. Защо да не дадем шанс точно на треньора с най-добра визитка?

А защо да не се даде шанс на друг треньор с добра визитка да надгради сегашния отбор?
R.I.P.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 май 2018 21:46

koisa написа:
W84me написа:Ами да опитаме, а? Видя се, че със смяна на треньорите през 15 мача няма да стане. Защо да не дадем шанс точно на треньора с най-добра визитка?

А защо да не се даде шанс на друг треньор с добра визитка да надгради сегашния отбор?

Щото вече сме опитвали това със смяната на треньорите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 май 2018 21:59

W84me написа:
koisa написа:

Щото вече сме опитвали това със смяната на треньорите.

Това не отговаря на въпроса ми какво правим при още един провален сезон и кой ще носи отговорност?
R.I.P.

Върни се в “Левски”