ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Лудогорец
161
41%
Равен
70
18%
Победа за Левски
95
24%
На кой му пука за този мач
62
16%

Общо гласове: 388

Потребителски аватар
Valioba
Контакти:

Re: ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Събота от 18.00

Мнениеот Valioba » 12 май 2018 15:05

Трябва ни поне 1 точка в следващите 2 мача.
И 3 точки с Верея.
Ако Берое бие и в двата им оставащи мача ще завършим с равни точки.

Ако завършим равни точки с Берое ние ще се класираме напред.
Имаме предимство в преките двубои от плейофите. По време на сезона завършихме и двата мча 0:0.
Иначе голова разлика от 24 гола за 3 мача няма да наваксат.
Уникален домейн на любимия отбор: LEV.SKI

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 12 май 2018 16:31

Много счетоводители се пявяват в форума след всяка титла на Лудогорец и доказанаа футболна несъстоятелност на отбора, който подкрепят.
То не бяха финансови, геополитически, макроикономически, етнически и какви ли не още анализи, от хора с обективно, твърде ограничен мироглед по тези теми.
Как никой не забелязва, че няма спортно—технически потенциал в нито един от отборите да се противопостави устойчиво на Лудогорец и че проблема произхжда преди всичко от недрата на управлението на самите клубове.
Относно настоящия двубой:
Вероятноста Лудогорец да се вложи малсимално, като потенциал в този мач е нищожна и в това се крие възможноста на Левски да преследва целите си днес.
Една минимална загуба ще се отрази добре на лудгорци в мотивацията им за предстоящата подготовка и няма по подходящ момент и съперник от настоящия!
1:2

kopernikus

Мнениеот kopernikus » 12 май 2018 16:52

miro_rz написа:
kopernikus написа:
helic написа:
vvessel написа:
helic написа:Другото са умения (бизнес такива) + нужната доза късмет.
Ако Лудогорец примерно не бяха имали нужната доза късмет ( и първата година срещу чорбата, и 2013та срещу нас) по мое мнение нямаше да ги обсъждаме в момента изобщо като отбор.

Сериозно ли мислиш, че Лудогорец се самоиздържат, понеже са станали шампиони,а Домусчиеви са големи бизнесмени с чисти капитали. Поне с такова впечатление оставам от мнението ти. Къде бяха те преди герб да дойдат на власт? От къде са им милионите? Нещо за БМФ да си чувал? Чувал съм и други неща околко другия им бизнес, но да не ги пиша без доказателства.

Лудогорец се самоиздържат, понеже имат успехи в евротурнирите, оттам добри приходи, съответно и добра трансферна политика. Нищо от тези нямаше да е факт, ако не бяха станали 2 пъти подред шампиони - единия път за сметка на автентичната чорба, втория път за наша сметка. След това имат веднъж участие в групите на Лига Европа, втори път участие в групите на ШЛ. Това са сериозни приходи за един футболен бизнес
Произхода на капиталите на братя Домусчиеви не съм коментирал. Казвам само, че Лудогорец отдавна не е за братя Домусчиеви бездънна каца, в която да наливат по супурнайсе милиона на година. Съвсем резонно е да са на плюс
Нещо, което при нас с по 3-4 хиляди души публика на домакински мач и участие до втория предварителен кръг на ЕКТ е абсолютно невъзможно и немислимо. това е разликата.
И това което искам да кажа е, че ако нямаха късмета да са първите си две години шампиони и като резултат на това две добри години в ЕКТ, сега или щяха да са някакво местно забавление за собствениците от типа "да отидем на мач като сме на посещение в Разград заради фармацевтичния си завод" или отдавна да са се завърнали в селските групи.
С горното ни най-малко не искам да обидя привържениците на отбора и всички разградчани като цяло. Футбола освен успешен бизнес проект трябва и да носи радост на хората, а този отбор носи радост на жителите на този град, околностите му и всички които са родом от там, без да живеят в града в момента.

Коментара ви е изключително интересен. Досега не бях срещал някой фен в България, независимо от клубната му принадлежност, който да смята че в "Лудогорец" се били самоиздържали. Съгласен съм, че разградчани имат солидни приходи от ET, както и такива от продажбата на някои от своите "звезди".
Но във всяко счетоводство освен активната страна тоест приходите има и така наречена пасивна страна тоест разходите.
Ако погледнем разходите по закупуването на разните чужденци включително и парите, които прибират месечно от клуба, ще се получи една малко по-друга картинка. Не бива да забравяме, че разградските "звезди" получават космически за българските условия заплати. Като някои от тези възнаграждения са на нивото на тези в по-скромните отбори в Бундеслигата (Фрайбург, Аугсбург, Кьолн, Хофенхайм). За Кешеру се знае, че прибира около 800.000 евра годишно. Марселиньо е над него, както и още един или двама от мургавите там. Дори един Дяков, чието годишно възнаграждение минава за скромно, скътава в джоба си някъде около 400.000 евра годишно. Ами разходите по персонала, поддръжката на стадиона и другите спортни съоръжения?
Разбира се, че отбора на Домузчиев ползва стадиона и базата в Разград почти без пари. Концесия за Лудогорец-Арена в размер от 16.500 лева годишно е направо смешна в сравнение с 62.000 лева месечна концесия, която трябва да плаща Тирето за Българска армия и базата в Панчарево. Друг е въпросът дали въобще ще ги плаща.
Отгоре на всичко бат Бойко хариза на приятела си Киро 4,5 милиона за трибуна Моци. Към всичко това можем да прибавим и разните десетки милиони от сделката за БМФ, която разгневи Валери Симеонов и той реши да търси от Домузчиев 52-те милиона.

В България няма и не може да има футболен клуб на самоиздръжка. Накъдето и да погледнем картинката е една и съща. Навсякъде разни бизнесмени, финансови групи или държавата по скрити пътища.
Освен това аз все още не съм видял български бизнесмен да се е бръкнал в собствения си джоб за да подкрепя със собствени пари някаква спортна кауза, а камо ли футбола. Всичко е крадено или източвано отнякъде, дори и директно от джоба на данъкоплатците или откраднато и пренасочено от Еврофондовете.
Ако някой познава такъв, нека да ме опровергае!
______________________________________________________________________________________________________
Нa стадион Българска армия Ганчев се провикна към червените си клакьори: АЗ ША ВЪ ИЗДЪРЖАМ!

Никой не споменава продажбата на Паломино и Кафу . Ако 6/7 мил. ги нямате за пари !?

Преди да влизате в спор направете си труда да прочетете внимателно написaното от мен!
Цитирам написаното от мен:

"..Съгласен съм, че разградчани имат солидни приходи от ET, както и такива от продажбата на някои свои "звезди"..."

Предполагам, че владеете четирите аритметични действия и сам може да изчислите кога продажбата е изгодна и носи печалба.
___________________________________________________________________________________________________
Нa стадион Българска армия Ганчев се провикна към червените си клакьори: АЗ ША ВЪ ИЗДЪРЖАМ!
Комунягата, който преди сърбаше в шкембеджийницата свинската пача, прибави към менюто си аспержи и трюфели и стана аристократ.
из "История на прехода"

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 12 май 2018 17:06

Като гледам Найденов и Кабрал в състава и някак си ми се отщя да гледам как Лудогорец ще ни се подиграват 90 мин...тоя тренер май съвсем изкука или иска да си вземе неустойката и да се пенсионира

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 май 2018 17:24

ЛУДОГОРЕЦ: Броун, Саша, Пластун, Моци, Натанаел, Кампаняро, Горалски, Марселиньо, Мисиджан, Вандерсон, Кешерю

ЛЕВСКИ: Митрев, Найденов, Яблонски, Белаид, Горанов, Прохазка, Панайотов, Рошу, Кабрал, Обертан, Костов
................................................................................................................................................................................
Паулиньо наказан ли е :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 12 май 2018 17:30

Да им имам резервния състав :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 12 май 2018 17:33

modor написа:ЛУДОГОРЕЦ: Броун, Саша, Пластун, Моци, Натанаел, Кампаняро, Горалски, Марселиньо, Мисиджан, Вандерсон, Кешерю

ЛЕВСКИ: Митрев, Найденов, Яблонски, Белаид, Горанов, Прохазка, Панайотов, Рошу, Кабрал, Обертан, Костов
................................................................................................................................................................................

Не, ама явно се е поуморил. Ще го пазят за златна резерва ;)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 май 2018 17:33

Паулиньо второто полувреме на финала свърши въздуха,явно не може да издържи на натоварената програма :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 12 май 2018 17:34

goro_man написа:Като гледам Найденов и Кабрал в състава и някак си ми се отщя да гледам как Лудогорец ще ни се подиграват 90 мин...тоя тренер май съвсем изкука или иска да си вземе неустойката и да се пенсионира

Ако не ни класира за ЕКТ няма неустойка ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 май 2018 17:34

modor написа:ЛУДОГОРЕЦ: Броун, Саша, Пластун, Моци, Натанаел, Кампаняро, Горалски, Марселиньо, Мисиджан, Вандерсон, Кешерю

RIP на българския футбол ... Шампиона с 11 мангала, а 3-тия - с 6 :shock:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”