Трябва ни поне 1 точка в следващите 2 мача.
И 3 точки с Верея.
Ако Берое бие и в двата им оставащи мача ще завършим с равни точки.
Ако завършим равни точки с Берое ние ще се класираме напред.
Имаме предимство в преките двубои от плейофите. По време на сезона завършихме и двата мча 0:0.
Иначе голова разлика от 24 гола за 3 мача няма да наваксат.
ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) 2:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Valioba
- Контакти:
Re: ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Събота от 18.00
Уникален домейн на любимия отбор: LEV.SKI
Много счетоводители се пявяват в форума след всяка титла на Лудогорец и доказанаа футболна несъстоятелност на отбора, който подкрепят.
То не бяха финансови, геополитически, макроикономически, етнически и какви ли не още анализи, от хора с обективно, твърде ограничен мироглед по тези теми.
Как никой не забелязва, че няма спортно—технически потенциал в нито един от отборите да се противопостави устойчиво на Лудогорец и че проблема произхжда преди всичко от недрата на управлението на самите клубове.
Относно настоящия двубой:
Вероятноста Лудогорец да се вложи малсимално, като потенциал в този мач е нищожна и в това се крие възможноста на Левски да преследва целите си днес.
Една минимална загуба ще се отрази добре на лудгорци в мотивацията им за предстоящата подготовка и няма по подходящ момент и съперник от настоящия!
1:2
То не бяха финансови, геополитически, макроикономически, етнически и какви ли не още анализи, от хора с обективно, твърде ограничен мироглед по тези теми.
Как никой не забелязва, че няма спортно—технически потенциал в нито един от отборите да се противопостави устойчиво на Лудогорец и че проблема произхжда преди всичко от недрата на управлението на самите клубове.
Относно настоящия двубой:
Вероятноста Лудогорец да се вложи малсимално, като потенциал в този мач е нищожна и в това се крие възможноста на Левски да преследва целите си днес.
Една минимална загуба ще се отрази добре на лудгорци в мотивацията им за предстоящата подготовка и няма по подходящ момент и съперник от настоящия!
1:2
-
miro_rz написа:kopernikus написа:helic написа:vvessel написа:helic написа:Другото са умения (бизнес такива) + нужната доза късмет.
Ако Лудогорец примерно не бяха имали нужната доза късмет ( и първата година срещу чорбата, и 2013та срещу нас) по мое мнение нямаше да ги обсъждаме в момента изобщо като отбор.
Сериозно ли мислиш, че Лудогорец се самоиздържат, понеже са станали шампиони,а Домусчиеви са големи бизнесмени с чисти капитали. Поне с такова впечатление оставам от мнението ти. Къде бяха те преди герб да дойдат на власт? От къде са им милионите? Нещо за БМФ да си чувал? Чувал съм и други неща околко другия им бизнес, но да не ги пиша без доказателства.
Лудогорец се самоиздържат, понеже имат успехи в евротурнирите, оттам добри приходи, съответно и добра трансферна политика. Нищо от тези нямаше да е факт, ако не бяха станали 2 пъти подред шампиони - единия път за сметка на автентичната чорба, втория път за наша сметка. След това имат веднъж участие в групите на Лига Европа, втори път участие в групите на ШЛ. Това са сериозни приходи за един футболен бизнес
Произхода на капиталите на братя Домусчиеви не съм коментирал. Казвам само, че Лудогорец отдавна не е за братя Домусчиеви бездънна каца, в която да наливат по супурнайсе милиона на година. Съвсем резонно е да са на плюс
Нещо, което при нас с по 3-4 хиляди души публика на домакински мач и участие до втория предварителен кръг на ЕКТ е абсолютно невъзможно и немислимо. това е разликата.
И това което искам да кажа е, че ако нямаха късмета да са първите си две години шампиони и като резултат на това две добри години в ЕКТ, сега или щяха да са някакво местно забавление за собствениците от типа "да отидем на мач като сме на посещение в Разград заради фармацевтичния си завод" или отдавна да са се завърнали в селските групи.
С горното ни най-малко не искам да обидя привържениците на отбора и всички разградчани като цяло. Футбола освен успешен бизнес проект трябва и да носи радост на хората, а този отбор носи радост на жителите на този град, околностите му и всички които са родом от там, без да живеят в града в момента.
Коментара ви е изключително интересен. Досега не бях срещал някой фен в България, независимо от клубната му принадлежност, който да смята че в "Лудогорец" се били самоиздържали. Съгласен съм, че разградчани имат солидни приходи от ET, както и такива от продажбата на някои от своите "звезди".
Но във всяко счетоводство освен активната страна тоест приходите има и така наречена пасивна страна тоест разходите.
Ако погледнем разходите по закупуването на разните чужденци включително и парите, които прибират месечно от клуба, ще се получи една малко по-друга картинка. Не бива да забравяме, че разградските "звезди" получават космически за българските условия заплати. Като някои от тези възнаграждения са на нивото на тези в по-скромните отбори в Бундеслигата (Фрайбург, Аугсбург, Кьолн, Хофенхайм). За Кешеру се знае, че прибира около 800.000 евра годишно. Марселиньо е над него, както и още един или двама от мургавите там. Дори един Дяков, чието годишно възнаграждение минава за скромно, скътава в джоба си някъде около 400.000 евра годишно. Ами разходите по персонала, поддръжката на стадиона и другите спортни съоръжения?
Разбира се, че отбора на Домузчиев ползва стадиона и базата в Разград почти без пари. Концесия за Лудогорец-Арена в размер от 16.500 лева годишно е направо смешна в сравнение с 62.000 лева месечна концесия, която трябва да плаща Тирето за Българска армия и базата в Панчарево. Друг е въпросът дали въобще ще ги плаща.
Отгоре на всичко бат Бойко хариза на приятела си Киро 4,5 милиона за трибуна Моци. Към всичко това можем да прибавим и разните десетки милиони от сделката за БМФ, която разгневи Валери Симеонов и той реши да търси от Домузчиев 52-те милиона.
В България няма и не може да има футболен клуб на самоиздръжка. Накъдето и да погледнем картинката е една и съща. Навсякъде разни бизнесмени, финансови групи или държавата по скрити пътища.
Освен това аз все още не съм видял български бизнесмен да се е бръкнал в собствения си джоб за да подкрепя със собствени пари някаква спортна кауза, а камо ли футбола. Всичко е крадено или източвано отнякъде, дори и директно от джоба на данъкоплатците или откраднато и пренасочено от Еврофондовете.
Ако някой познава такъв, нека да ме опровергае!
______________________________________________________________________________________________________
Нa стадион Българска армия Ганчев се провикна към червените си клакьори: АЗ ША ВЪ ИЗДЪРЖАМ!
Никой не споменава продажбата на Паломино и Кафу . Ако 6/7 мил. ги нямате за пари !?
Преди да влизате в спор направете си труда да прочетете внимателно написaното от мен!
Цитирам написаното от мен:
"..Съгласен съм, че разградчани имат солидни приходи от ET, както и такива от продажбата на някои свои "звезди"..."
Предполагам, че владеете четирите аритметични действия и сам може да изчислите кога продажбата е изгодна и носи печалба.
___________________________________________________________________________________________________
Нa стадион Българска армия Ганчев се провикна към червените си клакьори: АЗ ША ВЪ ИЗДЪРЖАМ!
Комунягата, който преди сърбаше в шкембеджийницата свинската пача, прибави към менюто си аспержи и трюфели и стана аристократ.
из "История на прехода"
из "История на прехода"
Като гледам Найденов и Кабрал в състава и някак си ми се отщя да гледам как Лудогорец ще ни се подиграват 90 мин...тоя тренер май съвсем изкука или иска да си вземе неустойката и да се пенсионира
- modor
- Контакти:
ЛУДОГОРЕЦ: Броун, Саша, Пластун, Моци, Натанаел, Кампаняро, Горалски, Марселиньо, Мисиджан, Вандерсон, Кешерю
ЛЕВСКИ: Митрев, Найденов, Яблонски, Белаид, Горанов, Прохазка, Панайотов, Рошу, Кабрал, Обертан, Костов
................................................................................................................................................................................
Паулиньо наказан ли е
ЛЕВСКИ: Митрев, Найденов, Яблонски, Белаид, Горанов, Прохазка, Панайотов, Рошу, Кабрал, Обертан, Костов
................................................................................................................................................................................
Паулиньо наказан ли е

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Да им имам резервния състав

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- popokutepetel
- Контакти:
modor написа:ЛУДОГОРЕЦ: Броун, Саша, Пластун, Моци, Натанаел, Кампаняро, Горалски, Марселиньо, Мисиджан, Вандерсон, Кешерю
Паулиньо наказан ли е
Не, ама явно се е поуморил. Ще го пазят за златна резерва

Паулиньо второто полувреме на финала свърши въздуха,явно не може да издържи на натоварената програма 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- popokutepetel
- Контакти:
goro_man написа:Като гледам Найденов и Кабрал в състава и някак си ми се отщя да гледам как Лудогорец ще ни се подиграват 90 мин...тоя тренер май съвсем изкука или иска да си вземе неустойката и да се пенсионира
Ако не ни класира за ЕКТ няма неустойка

modor написа:ЛУДОГОРЕЦ: Броун, Саша, Пластун, Моци, Натанаел, Кампаняро, Горалски, Марселиньо, Мисиджан, Вандерсон, Кешерю
Паулиньо наказан ли е
RIP на българския футбол ... Шампиона с 11 мангала, а 3-тия - с 6

Леевски, оле