Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот JackPackage » 09 май 2018 15:55

masliankov написа:Не знам какво се случва с маркетинга, ама в магазина няма почти нищо...
Сега ходих да обличам две дечица за финала - никакъв шанс. Чакаме новите екипи след месец... Без думи съм!

Няма как да продаваме екипи на Найк, след като имаме действащ договор с друга фирма, а докато дойдат новите екипи останалите ще са на промоции до изчерпване на количествата - абсолютно нормално нещо във всеки един нормален европейски клуб :roll:

Предполагам че и при подписването договора с Найк е заложено доставката на новите артикули да е била 1 или 15 юни :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 май 2018 15:58

mikata написа:
masliankov написа:Не знам какво се случва с маркетинга, ама в магазина няма почти нищо...
Сега ходих да обличам две дечица за финала - никакъв шанс. Чакаме новите екипи след месец... Без думи съм!

Споко новия директор ще оправи нещата :lol:

Миналия петък беше голяма лудница в магазина и доста неща се разпродадоха. Сега нали не очаквате, баш в края на сезона, след сравнително слаба годишна покупателност, изведнъж да заредят наново много Joma стоки, при положение, че вече ще ни облича Найк? Пък колкото до новите екипи, остават ни 4 мача и никога, поне аз не си спомням, не е имало практика да започнат продажба толкова рано преди края на сезона. Показаха новите красавци покрай празника като своего рода маркетингов трик (тази фраза почна много да ме радва :mrgreen: ), а и беше нужно малко допълнително гъделче за публиката. И да, цяла година, нашего брата редови левскар се разтяга на дивана и баш днес, решава да се премени, а кой знае още колко неща са се разпродали след мача с Ботев, предвид, че беше ясно участието ни на финала.
Последна промяна от TristaNNN на 09 май 2018 16:00, променено общо 2 пъти.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

masliankov
Контакти:

Мнениеот masliankov » 09 май 2018 15:59

JackPackage написа:

Няма как да продаваме екипи на Найк, след като имаме действащ договор с друга фирма, а докато дойдат новите екипи останалите ще са на промоции до изчерпване на количествата - абсолютно нормално нещо във всеки един нормален европейски клуб :roll:

Предполагам че и при подписването договора с Найк е заложено доставката на новите артикули да е била 1 или 15 юни :?

Ами да продават с който имат договор. Аз не държа на Найк.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 09 май 2018 16:49

masliankov написа:
JackPackage написа:

Ами да продават с който имат договор. Аз не държа на Найк.

Е продават, ама като са свършили няма да направят зареждане за 20-те дни, които им остават от договора, само заради 1 ден продажба в магазина :shock:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

rambobg

Мнениеот rambobg » 09 май 2018 17:17

olimpi написа:Цинично е да се сравняват Левски и цска преди промените. Покойника беше галеник на властта, лице на социалистическия спорт, който обираше най-доброто от младежта. Нали никой не се съмнява, че елитен спортист започва да тренира още от дете или най-късно юноша ?

И това беше не само за футбола, но и за повечето спортове. Дори при разни военно приложни дисциплини ако искаш да тренираш трябва да е към армейски клуб (дори да си към МВР войски т.е. вътрешни или гранични те зафичкваха в батальона в Джебел и после ако си много ама много те връщаха в школата Чавдар ). Алтернативата беше КЕЧ и довиждане спортна кариера.

Отделно имаше и още нещо. Спорта е до време. Негласно спортисти от армейските отбори влизаха по-лесно във ВИФ.

В кеча влязох с турчин боксьор в ротата и го взеха в Славия, след 6 месеца ми дойде новобранец борец турчин и на втория месец и него дръпнаха , само малко да си тренирал и да си участвал в окръжни състезания и ги прибираха да ги пробват , не щяха да ги уча на вентилация , едно 10 блока и една поликлиника съм ви направил, туй поделението в Обеля, много народ , белите като по - умни в една рота за жичкаджии,тенекеджии, заварчици , циганите зидат и мажат

rane
Контакти:

Re: за сателитите - за да има ред

Мнениеот rane » 09 май 2018 18:05

delqnski47 написа:
rane написа:
delqnski47 написа:
rane написа:Ами, ако беше проследил дискусията, беше осмислил за какво се пише в нея, тогава нямаше да спамиш излишно.
Прочети за какво се пише и после заповядай да дискутираш и ако имаш с нещо да обориш фактите!

Ами ако някой червен горе е казал,че сме били репресирани спрямо вас,то има логика да отваряте дискусията,но иначе няма абсолютно никаква.Да се дискутира кой ял повече от другия...

О, не, в грешка си. Иде реч на кой отбор му се е отразило по-зле премахването на сателитната система. Фактите са безмилостни - на Левски титлите не са намалели, докато тези на умрелите направо са се сгромолясали, сравнено със сателитната им система преди 1990. За това иде реч!
Та ако имаш нещо да пишеш по темата, давай.

:lol: Ами хубаво.Нацелили сте по-добри собственици.Но не разбрах това с какво ви оправдава милиционерското минало спрямо отбори като Славия и останалите.Ако мое ми обясниш...благодаря.
Ами, като е хубаво, тогава защо се обаждаш и коментираш странични неща? Фактите са си факти и няма как да ги промениш!
И защо трябва да коментирам Славия? Те си бяха по линията на МНО! Такива, като теб да ги коментират тях ;)
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

rane
Контакти:

Re: за сателитите - за да има ред

Мнениеот rane » 09 май 2018 18:27

1982 написа:
rane написа:Това с военната служба им донесе най-много привилегии :!:

Виж сега, малко е нелепо да говориш за привилегии при комунизма, когато Левски е бил подкрепян от мракобесни фигури като Ангел Солаков, Борис Велчев-баща, Цола Драгойчева, Иван Славков и т.н. Левски винаги е бил галеник на властта и преди, и след 1989-а ..... това са абсолютните и неоспорими факти.

Вие бяхте и нацисти, и комунисти, и демократи ..... истински хамелеони. :lol:

Изображение

Изображение

Ако искаш да си говорим с факти, пак, та да видим кои са били по-подрепяните :lol: Искаш ли?
Щото аз, ако трябва да изброявам, доста страници ще изпиша с величия които са ви подкрепяли, както и привилегиите дето сте имали.

А това със снимките, особено втората, нали се сещаш колко лесно може да бъде оборено.

Защо толкова години не можете да проумеете, че истината за тези фашистки поздрави, не е тази, дето комунистическите журналисти ви казват и пишат.

Ето ти само няколко факта, които напълно опровергават тезата им, че видиш ли Левски бил отбор на онази власт, защото вдигнал ръка за поздрав:

1.
С държавен Указ, през 1941г. футболните клубове в България се задължават да поздравяват публиката с Олимпийския поздрав преди началото на официалните си срещи.

Отборите "Тича" и "Владислав" от Варна не правят изключение...

Изображение

2. Левски е бил глобяван, защото първоначално е отказвал да го прави. Ако не бъркам е глобяван няколко пъти, с което федерацията е принудила клуба да го изпълнява. Тогава е било така в цяла България. За да не съм голословен

Изображение.

Има снимки, които потвърждават това (играчите на Левски не вдигат ръка, а съперниците са го направили).

Отделно мога да се разтърся и да ти покажа снимка, която съм виждал преди години и на която дори играчите на Славия изпълняват този поздрав!

Нещо повече! Виждал съм снимка на която, дори нац. отбор на Англия в среща с Германия го прави!!!

Ако държиш, мога да се поразровя и да ти ги покажа, ако разбира се не са свалени от сайтовете, където съм ги намирал!?

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 09 май 2018 18:30

1982 написа:Напротив, вие, заедно с ЦСКА, бяхте флагман на спорта в Народна Република България. Това бяха двата спортни клуба, ползващи се с най-голяма грижа от комунистическата власт. Неслучайно и сума видни спортисти на Левски имаха звания и се ползваха с купища привилегии.

Да де, но има една съществена разлика. При Левски тези звания и привилегии са дошли от Януари 1969 година, а при други клубове, доста по-рано! Даже при един е направо по рождение :lol:

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 09 май 2018 18:35

1982 написа:Виж сега, тази мантра за насилствено обединения Левски със Спартак не ми я развивай ....... благодарение на това "насилие" се сдобивате с "легендите" ви Павел Панов, Жечев, Шопа ....... реално, единственият потърпевш от това "обединение" е Спартак, вие няма как да сте жертва, напротив, вие сте хищникът в ситуацията.

Може ли, ако обичаш, да ми отговориш на 1-2 въпросчета!?

1. Кой е актуалният шампиона на България, когато става обединението със Спартак?

2. Нямаше ли един интересен резултат на Левски срещу един отбор на партията майка, малко преди въпросното обединение?

Благодаря!

После ще те питам и как се е казвал Левски, когато този резултат е постигнат и как се е казвал опонента му в онзи мач :lol:
За подсказка, виж подписа на eelche!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 май 2018 10:28

Пореден резил за Левски бе мача вчера!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !