1982 написа:rane написа:Това с военната служба им донесе най-много привилегии
Виж сега, малко е нелепо да говориш за привилегии при комунизма, когато Левски е бил подкрепян от мракобесни фигури като Ангел Солаков, Борис Велчев-баща, Цола Драгойчева, Иван Славков и т.н. Левски винаги е бил галеник на властта и преди, и след 1989-а ..... това са абсолютните и неоспорими факти.
Вие бяхте и нацисти, и комунисти, и демократи ..... истински хамелеони.

Ако искаш да си говорим с факти, пак, та да видим кои са били по-подрепяните

Искаш ли?
Щото аз, ако трябва да изброявам, доста страници ще изпиша с величия които са ви подкрепяли, както и привилегиите дето сте имали.
А това със снимките, особено втората, нали се сещаш колко лесно може да бъде оборено.
Защо толкова години не можете да проумеете, че истината за тези фашистки поздрави, не е тази, дето комунистическите журналисти ви казват и пишат.
Ето ти само няколко факта, които напълно опровергават тезата им, че видиш ли Левски бил отбор на онази власт, защото вдигнал ръка за поздрав:
1.
С държавен Указ, през 1941г. футболните клубове в България се задължават да поздравяват публиката с Олимпийския поздрав преди началото на официалните си срещи.
Отборите "Тича" и "Владислав" от Варна не правят изключение...

2. Левски е бил глобяван, защото първоначално е отказвал да го прави. Ако не бъркам е глобяван няколко пъти, с което федерацията е принудила клуба да го изпълнява. Тогава е било така в цяла България. За да не съм голословен

.
Има снимки, които потвърждават това (играчите на Левски не вдигат ръка, а съперниците са го направили).
Отделно мога да се разтърся и да ти покажа снимка, която съм виждал преди години и на която дори играчите на Славия изпълняват този поздрав!
Нещо повече! Виждал съм снимка на която, дори нац. отбор на Англия в среща с Германия го прави!!!
Ако държиш, мога да се поразровя и да ти ги покажа, ако разбира се не са свалени от сайтовете, където съм ги намирал!?