Купа на България: Славия (София) - Левски (София) , Сряда
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на България: Славия (София) - Левски (София) , Сряда
Опа, татко Ривалдо ще идва на ел финалето в сряда. Предлагам на нашите ръководители да му организират едно приземяване с военен вертальот, от който триумфално да свали Купата на България и да я постави на подиумче в центъра на стадиона, пък и да му покажем що е то българско гостоприемство. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- blue avalanche
- Контакти:
TristaNNN написа:Опа, татко Ривалдо ще идва на ел финалето в сряда. Предлагам на нашите ръководители да му организират едно приземяване с военен вертальот, от който триумфално да свали Купата на България и да я постави на подиумче в центъра на стадиона, пък и да му покажем що е то българско гостоприемство.
Предлагам да изкара пробен период при нас и догодина да му предложим договор. Сигурен съм, че с няколко тренировки ще "къса мрежи" в България!

Спокойно,купата тази година е ваша,Славия беше добутана до този финал не за да я вземе,а за това да нямате достоен противник нито на терена нито на требуните. 

- blue avalanche
- Контакти:
paco1963 написа:Спокойно,купата тази година е ваша,Славия беше добутана до този финал не за да я вземе,а за това да нямате достоен противник нито на терена нито на требуните.
Че ние на трибуните нямаме достоен противник.
blue avalanche написа:paco1963 написа:Спокойно,купата тази година е ваша,Славия беше добутана до този финал не за да я вземе,а за това да нямате достоен противник нито на терена нито на требуните.
В Лонеч беше ли но мача,аз бях.

blue avalanche написа:paco1963 написа:Спокойно,купата тази година е ваша,Славия беше добутана до този финал не за да я вземе,а за това да нямате достоен противник нито на терена нито на требуните.
[offtopic]Видяхме ... онзи ден на празника за легендата ви Гунди стадионът се пукаше по шевовете ...... от празни седалки. Виж, в мача за парчето тенекия, ще сте в пъти повече ....... дотук с мита за великата синя публика.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
paco1963 написа:blue avalanche написа:paco1963 написа:Спокойно,купата тази година е ваша,Славия беше добутана до този финал не за да я вземе,а за това да нямате достоен противник нито на терена нито на требуните.
В Лонеч беше ли но мача,аз бях.
Брат, средностатистическият левскар е бил на повече финали за Купи само за последните 20 години, отколкото твоят отбор е достигал изобщо в цялата си история. Така че се радвай, че от 2010 насам си видял 75% от трофеите на отбора си (или общо 3 от 4, ако не броим рекордните 9 титли на Б група) и не се бутай между шамарите.
- Valioba
- Контакти:
Gazzetta dello sport: "Delio Rossi - il primo italiano, che ha vinto la coppa di Bulgara"
Уникален домейн на любимия отбор: LEV.SKI
Valioba написа:Gazzetta dello sport: "Delio Rossi - il primo italiano, che ha vinto la coppa di Bulgara"
Сега, ако дадеш и превод на български или поне на английски...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

- modor
- Контакти:
1palq4o1 написа:Valioba написа:Gazzetta dello sport: "Delio Rossi - il primo italiano, che ha vinto la coppa di Bulgara"
Сега, ако дадеш и превод на български или поне на английски...
Пише че е първият талянец спечелил купата на България

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.