Провели сме страхотна подготовка в Малта, за сведение на специалистите. Физически сме супер след 70-тата минута. И това е при цикъл от 2 мача седмично от маса време. Браво на екипа !
Горанов с всеки мач ме кара да се усмихвам все по-широко. Момчето расте бързо тактически (браво на Роси за това) и вече набира самочувствие.
ПС : Да вметна само, щото знам, че някои виждат името на футболист само като вкара гол :
Гомес е най-грамотния и читав играч, който е идвал в Левски от много, много време... Човека изнесе средната линия на отбора през целия сезон. Толкова много,а и начесто мачове за неговите години... почти няма сгрешен пас или загубена топка, да не говорим колко атаки спира още на центъра. И асистенции... и 4 гола.... Много се надявам да играе до края на кариерата си в Левски. Просто... всеки път като го видя как опъва 40 метров пас по диагонал и той пада на крака на човека, не мога да не се кефя.
ПС2 : Прохазка... Осъзнайте, че ние пари от него не можем и не трябва да искаме. Това момче ни даде толкова много (на отбора и на нас феновете), че напълно е заслужил да го пуснем без пари ако това е неговото желание. Поклон от мен... Може да не е най-техничния футболист, но е повече левскар и българин от много истински българи.