ППЛ: Берое (Стара Загора) - Левски (София) / 0:4 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Берое
98
30%
Равен
36
11%
Победа за Левски
196
59%

Общо гласове: 330

way
Контакти:

Re: ППЛ: Берое (Стара Загора) - Левски (София) / Неделя /

Мнениеот way » 29 апр 2018 20:33

sinfen14 написа:
way написа:
ralka_levskarka написа:Като гледам състава отговоря на това, че се борим И за 3-тото място. Предполагам, че Яблонски и Буш ще си изкарат картони нарочно. Гомез трябва да внимава.

Гомез 100% картон ..... След края на мача мога ли да храня Роси като Гомез си изкара картона ?

А сега,можем ли ние да нахраним теб,разбирач?

Честита победа,Левскари!

Нахрани ме изказах си моето мнение. Според мен имаше голям шанс Гомез да получи картон. Било то от съдията или груба игра.

zeitung23

Re: ППЛ: Берое (Стара Загора) - Левски (София) / 0:4 FT

Мнениеот zeitung23 » 29 апр 2018 20:35

Нищо не е решено. Цска ше ни даде мача и Лудогорец тука. Така че не е сигурно дали сте 3ти. Верея ще ги бием и Ботев също така че....
А имаше дузпа за нас на Райнов но съдията си ви тика това не е нещо ново за вас Левски. Нищо общо нямате с Васил Левски. Иначе Купата ще ви я дадат това се знае. Головете ви ме бяха от игра, то игра нямаше как да ни ги вкарате просто тази схема вашата 6-2-2 или пък 8 1 1 е ясна.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 апр 2018 20:40

Друго си е с Паулиньо и Обертан на крилата!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 29 апр 2018 20:43

Честита победа левскари! Много ми хареса играта и може би основната причина е, че се надъхаха да играят не за да победят на всяка цена, а да се предпазят от картони на всяка цена. И всичко си "залепна". Ако в България се дава по 1 мач наказание за всеки изкаран жълт картон, нямаше да пропускам български мач по телевизията. То това тук не е футбол, а некъв кеч с топка. И отново да кажа - очарован съм днес не от резултата, а от чистата и интелигентна игра. БРАВО момчета!!! БРАВО сеньоре Роси!! ;)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 апр 2018 20:45

Така трябваше да играем след зимната подготовка. Сега щяхме да сме пред тирето и в битката за първото място. Догодина повече, ако е рекъл Господ. Мисля, че Роси напипва правилния стил на игра, който очакваме. От тук нататък само, израстване и постоянство.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 апр 2018 20:47

Имаше 2-3 зелени , които след късметлийската победа в София се помислиха за много велик отбор и даже канеха на мача, ама сега са се покрили и не очаквам да се покажат скоро. Все пак е доста срамно от първите три отбора да получиш 17 гола за 3 мача. Ще плачат за Хубчев, ама поне година, докато не загубим шансове с националния, няма да се върне.

pyrwaka
Контакти:

Мнениеот pyrwaka » 29 апр 2018 20:49

blue avalanche написа:
pyrwaka написа:Честита ви победа,напълно закономерна и заслужена с оглед показаното на терена.Нямам спомен за такава победа на сините в Ст.Загора. :oops: Ще има да я говорите поне 100г и предавате от поколение на поколение. :lol: :mrgreen: Тоя некадърник Томаш доста такива антирекорди донесе на Берое тоя сезон. :oops: :oops:

Във вашият форум си много "як" и пишеш за "говеда". Що не се пробваш тука??? :twisted:

Някой казвал ли ти е,че точно ти си тотално говедо? ;) Сега доволен ли си? :lol:

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 29 апр 2018 20:50

zeitung23 написа:Нищо не е решено. Цска ше ни даде мача и Лудогорец тука. Така че не е сигурно дали сте 3ти. Верея ще ги бием и Ботев също така че....
А имаше дузпа за нас на Райнов но съдията си ви тика това не е нещо ново за вас Левски. Нищо общо нямате с Васил Левски. Иначе Купата ще ви я дадат това се знае. Головете ви ме бяха от игра, то игра нямаше как да ни ги вкарате просто тази схема вашата 6-2-2 или пък 8 1 1 е ясна.

Пич, пий си хаповете.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 29 апр 2018 20:50

Въпрос на достойнство е да си признаеш когато си сгрешил. А аз май сгреших тежко в преценката си за Роси и се извинявам!
Левски започва да прилича от няколко мача насам все повече на грамотен средно-европейски отбор. А има изгледи нещата да стават и още по-добре. Силно впечатление прави отличната физическа подготовка. След 70-тата минута изглеждаше сякаш не ние, а Берое е играл последните седмици мачове през 3-4 дни. Вутов направи всичко възможно да покаже, че той и Левски не са един за друг.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 29 апр 2018 20:52

Важна победа с цената на 4 т. Така можем да си позволим един равен и пак да станем трети

Върни се в “Левски”