jungle написа:Този път Левски ще бие!
Да,да ще бие няколко центъра повече

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
olfix написа:Най-големия майтап е ,че Синчеца навремено лягаше и ставаше с псувни и клетви по Люпко ,който с оня сбирщайн ни държеше първи,а сега идеологизира Роси при тези резултати.Всякакви изводи са излишни.
sin4ec написа:Betchualeng Arnaikem написа:sin4ec написа:След като с месеци се готвиш точно за този мач, то всичко, освен победа, е равнозначно на провал.
Точно това е грешката. Когато УЖ се гради отбор в дългосрочна перспектива с постепенно развитие не може видиш ли целта да ти е .. един сблъсък. Това е търсене не на постепенно развитие а на временен успех за закърпване на положението.
Но да, в момента е разбираемо надеждите да са за победа над хибрида и спечелване на Купата. Така някои хора ще се подлъжат да забравят, че за над половин година не е постигнато нищо устойчиво. Известно време имаше поне една здрава защита, ама тя вече липсва.
Боли ме дедовия и за тирето и за Купата, ако ще сме все така мизерни на терена през повечето време. За някои хора може една тенекия или един шут по носа на Ганчев да осмисля всичко, аз искам постоянно надграждане за да не изглеждаме като клоуни в шампионата не само до края на този сезон, ами и през следващия.
Всичко това са само сладки приказки и нищо повече. Но истината е, че Левски се нуждае отчаяно от трофей зарад куп фактори и ще го вземе. Целта оправдава средствата. Всичко останало е шменти-капели.
Ако обаче Прохазка участва в този мач, си снемам доверието от Роси . Не зарад резултата, а зарад принципа-щом за Нелуц е така, и за този трябва да е така. Инак става двоен стандарт. Което вече е голям проблем...
Не ме вълнуват сульо-пульовците тука. Не ме вълнува кой на какъв се бара. Тези нямат вяра и живец за нищо, от такива пръдльовци акъл не ми трябва. Аз бях на живо на трагедията в Беверен, после бях на живо на трагедията в Целе( който чете-нека разбира), та пак казвам-не ме бъркат. След Целе тръгнахме нагоре и стигнахме докъдето стигнахме. Който има уши да слуша-нека слуша!
Аз, Синчец и Синьо сърце, заявявам пълната си подкрепа за треньора и отбора и вярвам, че ще вземат Купата. Провали не са допустими. Не ме интересуват съдии, кал, дъжд и тем подобни оправдания.
КУПАТА Е СИНЯ!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 141 госта