Купа на България: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:2FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за домакините
133
44%
Равен
49
16%
Победа за Левски
123
40%

Общо гласове: 305

Потребителски аватар
dhk222
Контакти:

Re: Купа на България: ЦСКА-София (София) - Левски (София) - Сряда от 18:00

Мнениеот dhk222 » 07 апр 2018 05:12

jungle написа:Този път Левски ще бие!

Да,да ще бие няколко центъра повече :)

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 07 апр 2018 08:07

Най-големия майтап е ,че Синчеца навремено лягаше и ставаше с псувни и клетви по Люпко ,който с оня сбирщайн ни държеше първи,а сега идеологизира Роси при тези резултати.Всякакви изводи са излишни.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 07 апр 2018 09:07

Гоним 5-ти мач без победа! Няма да е никак трудно да стане. Жабаря ще каже, че го е срам, не сме играли нищо, че има реванш и толкова. Очаквам и поредна декларация от тъпаните, които стоят зад треньора, но не и зад клуба в защита на некадърника.

mizia

Мнениеот mizia » 07 апр 2018 10:00

olfix написа:Най-големия майтап е ,че Синчеца навремено лягаше и ставаше с псувни и клетви по Люпко ,който с оня сбирщайн ни държеше първи,а сега идеологизира Роси при тези резултати.Всякакви изводи са излишни.

Сред феновете и ръководството има доста "капацитети" като Синчец, та затова резултатите са такива.
Мислещите хора разбраха още есента, че Роси не е треньор за отбори от 6-о място нагоре, ама трябваше да им слушаме пропагандата, че който не подкрепя Делю е оранжев :idea:
Последна промяна от mizia на 07 апр 2018 10:06, променено общо 1 път.

mizia

Мнениеот mizia » 07 апр 2018 10:02

Всеки ден без треньорска рокада е изгубен. Дори с някакви карамболи Роси да остане и да спечели купата, няма да промени факта, че той е неспособен да изгради силен отбор.

С нов треньор на Тирето няма да му се вярва в тоя мач...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 апр 2018 10:17

sin4ec написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
sin4ec написа:След като с месеци се готвиш точно за този мач, то всичко, освен победа, е равнозначно на провал.

Точно това е грешката. Когато УЖ се гради отбор в дългосрочна перспектива с постепенно развитие не може видиш ли целта да ти е .. един сблъсък. Това е търсене не на постепенно развитие а на временен успех за закърпване на положението.

Но да, в момента е разбираемо надеждите да са за победа над хибрида и спечелване на Купата. Така някои хора ще се подлъжат да забравят, че за над половин година не е постигнато нищо устойчиво. Известно време имаше поне една здрава защита, ама тя вече липсва.

Боли ме дедовия и за тирето и за Купата, ако ще сме все така мизерни на терена през повечето време. За някои хора може една тенекия или един шут по носа на Ганчев да осмисля всичко, аз искам постоянно надграждане за да не изглеждаме като клоуни в шампионата не само до края на този сезон, ами и през следващия.

Всичко това са само сладки приказки и нищо повече. Но истината е, че Левски се нуждае отчаяно от трофей зарад куп фактори и ще го вземе. Целта оправдава средствата. Всичко останало е шменти-капели.
Ако обаче Прохазка участва в този мач, си снемам доверието от Роси . Не зарад резултата, а зарад принципа-щом за Нелуц е така, и за този трябва да е така. Инак става двоен стандарт. Което вече е голям проблем...
Не ме вълнуват сульо-пульовците тука. Не ме вълнува кой на какъв се бара. Тези нямат вяра и живец за нищо, от такива пръдльовци акъл не ми трябва. Аз бях на живо на трагедията в Беверен, после бях на живо на трагедията в Целе( който чете-нека разбира), та пак казвам-не ме бъркат. След Целе тръгнахме нагоре и стигнахме докъдето стигнахме. Който има уши да слуша-нека слуша!
Аз, Синчец и Синьо сърце, заявявам пълната си подкрепа за треньора и отбора и вярвам, че ще вземат Купата. Провали не са допустими. Не ме интересуват съдии, кал, дъжд и тем подобни оправдания.
КУПАТА Е СИНЯ!

След вчера се оказа, че и на нас ни трябва неистово тази купа. ;)
Даже на нас ни трябва повече/имаме празник/.
На вас за какво ви е? Предлагам а ни я отстъпите джентълменски! :lol:

pyrwaka
Контакти:

Мнениеот pyrwaka » 07 апр 2018 10:24

Къв празник имате ве? Чак през 2021г. навършвате 100 г. :roll:Научи си историята на отбора и спри да се излагаш!!!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 апр 2018 11:49

jungle написа:Този път Левски ще бие!

И на мен ми се иска? Но как да стане бе, човек? След тренировката в Коматево гледах и мача в Разград. Не виждам футболни аргументи за победа от носещите сини екипи. И двата гостуващи отбора загубиха. Едните прегоряха, другите ... и аз не знам дали е бойкот, дали е нещо друго. Но безразличие и нежелание видях. Имаше очевадна разлика мужду двата мача. Въпросът не опира да загубата. Левски и друг път е губил мачове. Но това което тези нехранимайковци показват не е стила на отбора. Този докаран от Италия човечец през цялата си футболна кариера се е борил за оцеляване. Шампионския манталитет му е чужд. Левски е различен като идеология и философия. Левски е отбор с мантра на победител практикуващ атакуващ футбол, с агресивни изпълнители, силен колектив и несломим дух. Има много примери за това.
И да вземем този мач, не виждам какво ще промени това. Идва реванш. Добре. Бием. После финал. Вземаме купата. Мечти. Как ще стане това, след като с невъоръжено око дори неспециалистите виждаме, че тези момчета не желаят своя треньор. Дали саботират е недоказуемо, но не се напрягат. Няма атмосфера, няма настроение. Делио Роси е изпуснал безвъзвратно съблекалнята. Дано победим въпреки него. След всяка изиграна с безразличие и загубена тренировка вярващите в този Левски прогресивно намаляват.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 апр 2018 12:18

Левски е тотално разрушен и като отбор и като публика. Играчите се правят, че бойкотират - най-вероятно себе си, защото толкова си могат, публиката се бие и кара помежду си, даже и по форумите, собственика не знае какво да прави, само сменява ръководства и длъжности и пуска мухи за стадиона...
Вече ме е срам от тоя отбор. Той не заслужава никаква подкрепа и това го показва на всеки мач. Да подкрепяш този отбор и това ръководство, означава да поощряваш гробокопачите на Левски!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”