ППЛ: Ботев Пловдив - Левски (София) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Ботев
297
63%
Равен
57
12%
Победа за Левски
115
25%

Общо гласове: 469

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: ППЛ: Ботев Пловдив - Левски (София) / Петък /

Мнениеот Балкански Орел » 03 апр 2018 00:10

metodito написа:
Kris_men2000 написа:И защото са по добри от тях и са на светлинни години пред Панайотов затова всички селски отбори ни правят бърливи на Георги Аспарухов. Хайде осъзнайте се най накрая и най важното прогледнете.Престанете да казвате на черното бяло и като някякви матросовци на амбразурата висите като сопо...... 90% от феновете не сме малоумни и разбираме много повече от вас футвола.Никои вече не ви вярва на глупавите ви братвежи за импотентния роси.За мача с Ботев 4:0 за жълтите и ЧАО роси вегом марш за Италия

Не е проблема, Роси, приятел. Рибата. Рибата и ябълката. ;) Иначе с много неща не съм бил съгласен с теб, ама си бил прав после, отчитам го. Но не е Роси големия проблем. Той е едно нещастно стечение на обстоятелства.

Пич, ти адекватен ли си ? Какви ябълки, какви пет лева.Имаш футболисти, някой от които много големи за България, те си получават заплатите, ти си получаваш заплатата, какви ябълки бе мен ? Роси да не е брал ябълки в Малта с играчите ?
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 апр 2018 00:32

Балкански Орел написа:
metodito написа:
Kris_men2000 написа:И защото са по добри от тях и са на светлинни години пред Панайотов затова всички селски отбори ни правят бърливи на Георги Аспарухов. Хайде осъзнайте се най накрая и най важното прогледнете.Престанете да казвате на черното бяло и като някякви матросовци на амбразурата висите като сопо...... 90% от феновете не сме малоумни и разбираме много повече от вас футвола.Никои вече не ви вярва на глупавите ви братвежи за импотентния роси.За мача с Ботев 4:0 за жълтите и ЧАО роси вегом марш за Италия

Не е проблема, Роси, приятел. Рибата. Рибата и ябълката. ;) Иначе с много неща не съм бил съгласен с теб, ама си бил прав после, отчитам го. Но не е Роси големия проблем. Той е едно нещастно стечение на обстоятелства.

Пич, ти адекватен ли си ? Какви ябълки, какви пет лева.Имаш футболисти, някой от които много големи за България, те си получават заплатите, ти си получаваш заплатата, какви ябълки бе мен ? Роси да не е брал ябълки в Малта с играчите ?

Всичко опира до лъскането на ябълката. Треньор италианец, ама Роси, играл в Юнайтед, ама Обертан, печелил купа в Англия, ама на 32, собственик уж богаташ, ама червен мошеник.

blue_lavina

Мнениеот blue_lavina » 03 апр 2018 00:38

Защи наричате Роси-менте? Именития спец от апенините се е доказал в калчото, беше главен архитект на силния тим на Лацио и можем само да сме шастливи, че имаме такъв човек на треньорския мостих. Срещу канарите ще хеърчи жълта перушина, няма как да ги изтървем! Бетонираме си третото място и наесен с шампионска песен
Сърце, душа....... за Левски София

Потребителски аватар
hhandsome
Контакти:

Мнениеот hhandsome » 03 апр 2018 01:24

Добре че Спас Русев има акъл и не разсъждава толкова първосигнално като някои фенове, които след първата ни загуба на Герена тоя сезон вече оставки на треньора искат. Лудогорец и ребрандирания Литекс обиграват съставите си вече няколко сезона, всеки сезон взимат по 2-3-4 най-много човека а ние колко взехме 15-16, еми няма как да направиш отбор за няколко месеца с толкова много нови играчи. То буквално почти никой не е останал от предния сезон. Берое също имат гръбнак на отбора и не взимат по 15 човека всяка година. Въобще аз не виждам какво толкова може да се очаква тоя сезон. Беше ясно че ще обиграваме отбора, аз тайно се надявах да станем шампиони, но при положение че няма да станем в никакъв случай това не може да се счита за провал при тези обстоятелства.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 03 апр 2018 01:55

0-5 Дуче Роси възвръща доверие. После бие Литекс и бива благотворен и всичко е забравено ! Както винаги една победа трябва да се забрави всичко лошо :mrgreen:

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 03 апр 2018 09:12

Роси преди 10 г. може да е бил добър тренер, но сега е кръгла нула и всеки що годе грамотен български специалист го надиграва. Откакто гледам футбол симпатизирам на Лацио, но покрай забатачването на "Левски" от Дельо и това е на карта :mrgreen:

Първа домакинска загуба било... беше въпрос на време. Мачовете с Верея, Ботев, Етър и т.н. - все на Герена, а играта е нула и само късмет, автоголове и голове с ръка поддържаха заблудата, че Роси е направил някаква "крепост". Да не говорим за съдийския фактор, без който и победите с/у Локо и Пирин щяха да са под въпрос.

Мачовете с Монтана и Ботев Гълъбово - победи с автогол и гол в 120-та мин... Ами Вашия Роси няма читав мач бе колеги, дори с/у отборите от Б група! Дали е деменция, изкуфяване или нещо друго, но този треньор е бил фактор допреди 10 г., тъпо е че на Герена толкова бавно "стоплят".

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 03 апр 2018 11:31

hhandsome написа:Добре че Спас Русев има акъл и не разсъждава толкова първосигнално като някои фенове, които след първата ни загуба на Герена тоя сезон вече оставки на треньора искат. Лудогорец и ребрандирания Литекс обиграват съставите си вече няколко сезона, всеки сезон взимат по 2-3-4 най-много човека а ние колко взехме 15-16, еми няма как да направиш отбор за няколко месеца с толкова много нови играчи. То буквално почти никой не е останал от предния сезон. Берое също имат гръбнак на отбора и не взимат по 15 човека всяка година. Въобще аз не виждам какво толкова може да се очаква тоя сезон. Беше ясно че ще обиграваме отбора, аз тайно се надявах да станем шампиони, но при положение че няма да станем в никакъв случай това не може да се счита за провал при тези обстоятелства.

Абсолютно съм съгласен. Като изключим разочарованието в локвите на националния стадион,мачовете от началото на пролетта не са чак толкова трагични.Вярно,неприятно е че не постигаме резултати, но... Нека всеки се запита, дали победи като на тирето срещу Дунав,Пирин,Етър... биха Ви зарадвали повече? Мача който загубихме в неделя,чисто статистически не заслужавахме да загубим. Статистиката показва че сме създали достатъчно на брой ситуации за гол. Малшанс! Греда,неточен удар с глава,вратарска грешка и индивидуална на Тиам е целия актив в мача за Берое. Ако сравним с предния домакински мач с Берое, този определено беше по добър! Там спечелихме точка при 0:0 и какво от това? С подобряването на играта ще дойдат и резултатите.Имаме добра селекция, но нямаме все още отбор! За да станем отбор, ни трябват мачове,а още повече ни трябват победи.За да постигат играчите победи,имат нужда от нашата подкрепа! Не вярвам че помагаме на Роси или играчите,като ги съсипваме от критика и недоверие.Никой не може да ме убеди че в първа лига има по добър треньор от Роси!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 апр 2018 12:12

hhandsome написа:Добре че Спас Русев има акъл и не разсъждава толкова първосигнално като някои фенове, които след първата ни загуба на Герена тоя сезон вече оставки на треньора искат.

Добре, че Роси има сериозна неустойка, иначе Спас Русев отдавна нямаше да "разсъждава" толкова мишкарски. Не знам толкова ли сте наивни или само, защото Роси е италианец и бивш треньор на Лацио се правите на луди. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 03 апр 2018 12:17

koisa написа:
hhandsome написа:Добре че Спас Русев има акъл и не разсъждава толкова първосигнално като някои фенове, които след първата ни загуба на Герена тоя сезон вече оставки на треньора искат.

Добре, че Роси има сериозна неустойка, иначе Спас Русев отдавна нямаше да "разсъждава" толкова мишкарски. Не знам толкова ли сте наивни или само, защото Роси е италианец и бивш треньор на Лацио се правите на луди. :oops:

Ами щом Спас Русев е бил съгласен на такава неустойка,значи е имал и все още има пълно доверие в Роси!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 апр 2018 12:39

Jordan1914 написа:Ами щом Спас Русев е бил съгласен на такава неустойка,значи е имал и все още има пълно доверие в Роси!

Тогава може и да е бил съгласен заради обещанията на Роси да направи отбор, но сега... Не съм сигурен, че Роси се ползва с такова доверие. Просто Русев няма как да си признае, че една неустойка го спира и ще - не ще пред обществото се прави на толерантен и много доверчив. Не случайно забегна по Япония и Тайланд да поства Великденски яйца и зайци. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”