ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
105
43%
Равен
38
16%
Победа за Берое
99
41%

Общо гласове: 242

scooool
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:2 FT

Мнениеот scooool » 01 апр 2018 21:47

100% съм сигурен Ст Иванов няма да е в групата за следващия мач...Главоча и Вутов се връщат за следващия мач.Нямам надежда за Левски, да имаш капитана на юношеския национален отбор и да взимаш някакъв бразилец- издънка на бразилска легенда... Нямам обяснение.Само да добавя, че ТРЕНЬОР означава да развиваш играчи, не само да искаш готови футболисти, такива и аз мога да надъхвам и да им бъркам местата ..... Не се чувствам добре, ще ме съсипят тези хора САМО ЛЕВСКИ.

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 01 апр 2018 21:48

Чета за някакви сакрални 10 дни, след което явно се очаква нещо да стане - да заиграете коренно различен футбол или какво?
А и доколкото съм чул или чел, никъде по белия свят не сменяват 5-6-7 играчи или цял отбор щото не върви.Сменяват се треньори, в крайна сметка нали те носят отговорността :roll:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 апр 2018 21:49

alexdb написа:Какво да каже? За мен проблемът в отбора е изцяло психологически. Роси на фона на треньорите в Бг е № 1. Футболистите не са лоши. Показаха в определени мачове качества. Като цяло обаче тюрлю гювеч. Баламските грешки във всеки мач показват точно това - много голяма скованост и напрежение и то при положение, че няма видими причини за това. Просто няма химия.
Роси така или иначе ще си тръгне. Според мен колкото по-рано толкова по-добре. И изобщо няма да е за учудване ако при следващия треньор същите тези футболисти покажат коренно различен футбол и игра.

Ама хората му задават резонни въпроси. "Защо не се получи това или онова", "Защо отбора не изглежда добре", а той се впуска в технически термини и то умишлено, за да избегне директен отговор. Според мен дори му спестиха много въпроси, даже се чудя дали за тия журналисти не е по-важно само да напишат резултата и да си разтягат лакардиите, вместо да питат нещо конкретно. Например: Защо Яблонски и Холмар губят време да разиграват топката, след като я дават на Жорди на 5 метра, който упорито продължава да я бави тая пуста игра и да противника да му влезе, за да подаде. Защо Левски продължава да играе с дълги топки и центрирания, след като е видно, че не се получава. Днес дори играхме едно 60 минути с двама ръстови нападатели - полза никаква. Прохазка има ли скоростта и центрирането да играе на крилото, вместо Обертан, например? Най-резонния въпрос бе защо изглежда така, сякаш нищо не са тренирали 3 седмици и се въждат за пръв път тия играчи. Между другото Роман без малко да си каже направо, че дузпи не тренират.

Ние сме Левски
Контакти:

Мнениеот Ние сме Левски » 01 апр 2018 21:50

Играем абсолютно един и същ футбол. Бавен,гаден,неефективен и макса ни е минимална победа или Х. Пореден месец пророка няма идея за състава и го бърка и разбърква като карти за раздаване. Ще ме извинявате ама най-добрите ни играчи са българите и те взимат неколкократно по-малки заплати от тези "звезди". Гомез е тотално приключил,Обертан му е абсолютно все тая падне-бие, Тиам е толкова грапав, а нападателите ни импотентни. Станислав Иванов без мачове влиза и прави разликата,Рошу шампион на Румъния не е играл 2 мача, Ривалдиньо ако стане играч от него ще се извиня публично и ще спра да гледам футбол ,а Станислав Костов измисля всичко най-интересно,но го сменят на полувремето. Айде някой да ми обясни ползите от Роси и да каже има ли някво настроение в отбора при него.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 апр 2018 21:51

hhandsome написа:Е зависи с кой го сравняваш. Лацио редовно си е около 4-6 място, ако това е средняк... Ти кой очакваш да вземем Карло Анчелоти или Макс Алегри? Кой български треньор е водил отбор от ранга на Лацио? Досега Левски не е имал толкова високопрофилен треньор, ако изключим Люпко Петрович.

Кого ще вземете си е ваша работа .... или по-точно на собственика ви, който обаче много май не eбава какво става с Левски, мандахерца си се по света с ДС парите и си гледа кефа, докато вие страдате тук всяка седмица от поредната мъка.

За Делио Роси е факт, още преди 8 месеца, като му разгледах визитката, ми светна лампичката, че този човек все слабаци и средняци е водил, та затова и споделих, че според мен той има манталитет на средняк. И не се излъгах. Не е нормално Берое предния път, вместо да се радват, че са взели точка на Герена, те да съжаляват, че не са били ..... а сега направо си дойдоха и можеха до 30-ата минута да ви качат на 3:0. Вече не е ясно кой точно на терена е Левски и кой Берое .... тези в зелено май повече мязат на Левски ..... вместо вие да излезете и да ги намачкате от първата минута, идват те на Герена и ви намачкват ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 01 апр 2018 21:51

scooool написа:100% съм сигурен Ст Иванов няма да е в групата за следващия мач...Главоча и Вутов се връщат за следващия мач.Нямам надежда за Левски, да имаш капитана на юношеския национален отбор и да взимаш някакъв бразилец- издънка на бразилска легенда... Нямам обяснение.Само да добавя, че ТРЕНЬОР означава да развиваш играчи, не само да искаш готови футболисти, такива и аз мога да надъхвам и да им бъркам местата ..... Не се чувствам добре, ще ме съсипят тези хора САМО ЛЕВСКИ.

Как прецени,че Ривалдинио е менте?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 апр 2018 21:54

alexdb написа:Какво да каже? За мен проблемът в отбора е изцяло психологически. Роси на фона на треньорите в Бг е № 1. Футболистите не са лоши. Показаха в определени мачове качества.

Конкретно за това според мен си е виновен Роси. В предно мнение изложих аргументите си. Не може да състави колектив от тия играчи и всеки е за себе си. Мен ме дразни това, че на пресконференции и интервюта се държи така, сякаш е попаднал сред някакви аборигени и единствения, който разбира от футбол, а всички други отбори и треньори практикуват някаква си тяхна форма и разбиране на играта и му пречат, чак се изненадва на някои въпроси.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 апр 2018 21:58

С тези коне и този треньор всеки мач дузпа да ви свирят пак няма да станете шампиони ! :mrgreen:
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 апр 2018 22:03

Безобразна игра днес. С подобна игра сме за никъде.
Продължавам да твърдя ,че важните мачове са за Купата.
Но определено в отбора няма настроение. Не бих казал ,че играчите нямаха желание да спечелят,но не се получаваше. Според мен определено в някои играчи се вижда сериозен спад във формата. С изключение на 3-4 що годе добри атаки нищо не направихме. До момента Делио Роси не се справя ,за него Купата е последен шанс, при издънка там - еднопосочен билет за Фиомичино. Няма как да се даде положителна оценка на работата на треньора при положение ,че разполага с бюджет доста по-висок от този примерно на Берое.
За мен още утре Левски трябва да има СТД , явно не сме дорасли да караме без силен човек. Явно там където не ясно кой командва не става. Ако бях на мястото на СР веднага бих позвънил на Наско Сираков, аз съм последния човек ,който може да бъде наречен сираковист,но клуба има нужда от някой като него.
За мен ,колкото и да ми е неприятно трябва да призная ,че с "тези коне ,такава кушия" . За отбор без лидер, без вратар и без централен нападател- толкова. Някой би ли посочил за играч с лидерски качества - някой като Гонзо, Топчо, Боримиров, Бардон,М.Христов, Г.Дембеле, Драгич, Ил.Стоянов -играч който в подобни мачове да поведе другите ,да се наеме с отговорността ,ако трябва и да пусне кръв. Сещам за една изказване на Драгич преди време" По мое време биехме Литекс, където ги срещнем в София, в Ловеч, на терена, на пистата , в тунела".
Вратар - ами зетя на Пацо Килията не става . Всеки сериозен отбор започва от вратаря.
Централен нападател- ами нямаме такъв . Въобще някой сеща ли се колко удара към вратата на другия отбор са отправили нашите "централни нападатели" през този сезон. За да вкараме гол, някой трябва да ритне топката към вратата.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 апр 2018 22:04

Дори и добър треньор да е, то треньорският профил на Роси не се вписва в концепцията на футболен клуб Левски.
Изображение

Върни се в “Левски”