ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
105
43%
Равен
38
16%
Победа за Берое
99
41%

Общо гласове: 242

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:2 FT

Мнениеот Player » 01 апр 2018 20:15

W84me написа:
gonzo72 написа:
Player написа:Стоев още утре трябва да е на Герена! Този по некадърност мина всички. Три мача в София и 1 точка. Топчо ги бие Берое без зор, Митов с човек по-малко 2 гола пасив навакса в Ловеч.

И какво стана че Митов и Топчо са класи над Роси не се шегувам съвсем сериозно ........

Абсолютно не, Митов и Топчо си бяха още по-голяма трагедия, просто е минало време и сме забравили :mrgreen:

Роси когато със Септември вземе толкова точки, колкото Митов взе , може да си говорим какво било забравено. С тези футболисти, при никой няма да сме по-зле!

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 01 апр 2018 20:16

Подарена дузпа да им дават и да не я вкарат в вратата. :lol:
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 01 апр 2018 20:17

Serafim написа:Абе не сравнявайте с Митов и Топузаков, защото единия гледаше като отровен на баража с Верея и Божката Краев му биеше шамарчета, да се съвземе, сякаш той ще бие дузпа. А Топузаков, добре че дойде той, та да видим каква разлика прави треньора и Морето да ни напълнят кошницата на Герена и да се чудил колко зле ще играем всеки мач. При все, че не знам колко години седя като помощник. Роси според мен не може да намери език с играчите и обсебен от това отбора да спазва някакви тактически указания и дисциплина, което тотално сковава всички играчи и ги лимитира от към въображение и индивидуални прояви. Накрая ще му спретнат един пуч, но както и да е. Въпросът е да се намери по-качествен треньор от него. Не съм сигурен, че СС е точния човек, още повече, че остана сянката на съмнението, че там Дерменджиев бе Сивия Кардинал.

Кой български треньор ще има толкова кредит на доверие колкото Роси ? Кога стадиона ни е бил толкова празен -това е мерилото отбора колко играе !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 апр 2018 20:18

Отвратителна, безидейна игра. Не знам какво става в този клуб.
"Прагматичният" да си завре достоверната информация отзад. Злетак.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 апр 2018 20:20

Заслужена загуба, какво повече да кажа. Роси да ме прощава, съгласен съм, че е нужно време, но кога отбора ще опита да играе според противника и срещу равностойни и по-слаби отбори да търси първи гол?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Icoxxx
Контакти:

Мнениеот Icoxxx » 01 апр 2018 20:20

[offtopic]Някой би ли ми казал причината, поради която Стойчо си тръгна от клуба преди време?[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 апр 2018 20:21

В каквато и форма и настроение да е, без Обертан сме съвсем увяхнали. Макар че днес в Станислав видях нещичко от него-специално два специфични финта, стойката, увереността в себе си. Ето защо трябва да имаш такъв играч в отбора-малките попиват от него, а вероятно и самият Обертан му е показал това-онова. Повтарям се, но на фона на всичко сиво и тъжно днес няма как да не ме радва показаното от 18 годишния ни талант.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 апр 2018 20:21

gonzo72 написа:Кой български треньор ще има толкова кредит на доверие колкото Роси ? Кога стадиона ни е бил толкова празен -това е мерилото отбора колко играе !

Аз вече изразих съмненията си, че Роси ще постигне нещо в Левски. Не се съмнявам толкова в качествата му, а в това, че не може да ги предаде правилно на играчи. Езикова бариера ли, различия в културата и манталитета ли, не знам. Може би си е треньор за Италия и в отбор, където италианския е майчин и повечето играчи го говорят. Не знам обаче дали Стоев в дългосрочен вариант ще е подходящия човек. Може да вдигне отбора, обаче дали няма да гледаме пак клизми, като финала с ЧМ, ако евентуално се доберем до предварителните кръгове в ЕКТ. Мен ми писна да слушам треньори, дето все имат резонни обяснения след всяко стъпване на криво, обаче да няма промени, нито в следващия мач, нито след 5-6 месеца. Роси е пълна класика в това отношение.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 апр 2018 20:21

Спокоино.Така се обиграва отбор за мачовете със червени и зелени.Там ще се види накъде е отборът.И да бяха били Берое нещо щеше ли да се промени.Какви са пък тея че да се трови човек...

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 01 апр 2018 20:21

Eminem написа:Отвратителна, безидейна игра. Не знам какво става в този клуб.
"Прагматичният" да си завре достоверната информация отзад. Злетак.

Ама ти да не си му повярвал на динята,и да си загубил някой лев :lol: Момчето е много зле,фен е на Галатасарай :shock:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Върни се в “Левски”