ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 01.04. /
С оглед на показаното, най-добре да се разделим с Роси още преди мачовете за купата. В този момент това не би било рискован ход, а логичен и правилен. Не знам дали Роси е бил някога добър или лош треньор, важното е , че е вреден за Левски и трябва да си ходи.
-
Треньор който с бюджет 3 пъти по-голям от този на отбор от ранга на Берое не може да организира и подреди отбора си така, че да вкарат поне 1 гол за 270 мин., а общия сбор от създадени голови положения са 0 просто не ми казвайте, че изобщо става за треньор.
-
- Контакти:
sinitevataka написа:KidPokerSTZ написа:W84me написа:KidPokerSTZ написа:Не знам какво толкова се тюхкате за мачове без никакво значение- Левски ще играе в Европа на 120%- до края на шампионата имаме 2/3 мача и подготовката трябва да е насочена към тях и да пестим сили за тях- това разбира се са мачовете за купата.
Няма да коментирам как марулите скачат всеки път на Левски на кило кръв, а пред силните на деня- Лудогорец и Цска никакви ги няма
Как така на 120% ще играе в Европа? Ако останем трети, а Ботев или Славия вземат Купата - играем бараж. Ако Берое ни изпревари - играем дядовия.
Берое няма да ни изпреварят по простата причина, че те са отсега с 0 точки срещу разград и Цска. Не съм за изчакване до припадък към Роси. Ако не спечелим купата, за мен той трябва да е пътник след края на сезона
И кат не ни изпреварят кво? Само като си спомня представянето срещу титаните на Малта където такива като тебе се успокояваха, че това били приятелски мачове и резултатите нямат значение ква полза? Да отпаднем достойно с загуба от 4:1 и геройско 0:0 в София от отбор от Малта или Фар. о-ви?
Да не говорим за градацията от есента, след първата зимна подготовка в живота на Роси. Не ми се мисли какви резултати ще постигне и след лятна подготовка.
Добре, първо написах, че ако не вземем купата роси трябва да е пътник и второ- след като Мъри е ясно че не е вариант в момент- кое е твоето предложение за треньор на Левски
- bilyaletdinov
- Контакти:
Е, вие какво искате отново Митовци, Топчовци и Крушевицата
Левски се учи да ходи в момента. Есента ходеше, днес вече пълзим, ама карай. Роси си го каза: Ако искате от мен моментни резултати, то не съм вашия човек. Иначе казано ще си взимам заплатката, имам голямата неустойка, не мое да ме барнете!
В момента водим подготовка за мачовете за Купата срещу Тирето. Те са по-слаби от нас, Белчев е физкултурник и не може да се сравнява с италианската школовка. С нетърпение очаквам мачовете в Европа, където тактиката на Роси да играем предпазливо и на контра ще ни бъде от полза. Имайте вярва в Делио въпреки резултатите, играта и класирането на отбора в първенството

В момента водим подготовка за мачовете за Купата срещу Тирето. Те са по-слаби от нас, Белчев е физкултурник и не може да се сравнява с италианската школовка. С нетърпение очаквам мачовете в Европа, където тактиката на Роси да играем предпазливо и на контра ще ни бъде от полза. Имайте вярва в Делио въпреки резултатите, играта и класирането на отбора в първенството

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
KidPokerSTZ написа:Берое няма да ни изпреварят по простата причина, че те са отсега с 0 точки срещу разград и Цска. Не съм за изчакване до припадък към Роси. Ако не спечелим купата, за мен той трябва да е пътник след края на сезона
Що, ние с колко точки ще сме от мачовете с тия отбори? Някой Х с тирето виждам.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
KidPokerSTZ написа:sinitevataka написа:KidPokerSTZ написа:W84me написа:KidPokerSTZ написа:Не знам какво толкова се тюхкате за мачове без никакво значение- Левски ще играе в Европа на 120%- до края на шампионата имаме 2/3 мача и подготовката трябва да е насочена към тях и да пестим сили за тях- това разбира се са мачовете за купата.
Няма да коментирам как марулите скачат всеки път на Левски на кило кръв, а пред силните на деня- Лудогорец и Цска никакви ги няма
Как така на 120% ще играе в Европа? Ако останем трети, а Ботев или Славия вземат Купата - играем бараж. Ако Берое ни изпревари - играем дядовия.
Берое няма да ни изпреварят по простата причина, че те са отсега с 0 точки срещу разград и Цска. Не съм за изчакване до припадък към Роси. Ако не спечелим купата, за мен той трябва да е пътник след края на сезона
И кат не ни изпреварят кво? Само като си спомня представянето срещу титаните на Малта където такива като тебе се успокояваха, че това били приятелски мачове и резултатите нямат значение ква полза? Да отпаднем достойно с загуба от 4:1 и геройско 0:0 в София от отбор от Малта или Фар. о-ви?
Да не говорим за градацията от есента, след първата зимна подготовка в живота на Роси. Не ми се мисли какви резултати ще постигне и след лятна подготовка.
Добре, първо написах, че ако не вземем купата роси трябва да е пътник и второ- след като Мъри е ясно че не е вариант в момент- кое е твоето предложение за треньор на Левски
Кокала, ето ти предложение. Ст. Стоев още едно. Стига глупости, защо да го чакаме фелациала? Да изгубим и шанс за купата ли? Ако трябва ще им даря някви пари да му платят неустойката, но да си ходи.
-
ChuckNorris написа:С оглед на показаното, най-добре да се разделим с Роси още преди мачовете за купата. В този момент това не би било рискован ход, а логичен и правилен. Не знам дали Роси е бил някога добър или лош треньор, важното е , че е вреден за Левски и трябва да си ходи.
Не бе, време му трябва на човек. Да го добута до пенсия.
-
- Контакти:
Sstefanov написа:KidPokerSTZ написа:sinitevataka написа:KidPokerSTZ написа:W84me написа:KidPokerSTZ написа:Не знам какво толкова се тюхкате за мачове без никакво значение- Левски ще играе в Европа на 120%- до края на шампионата имаме 2/3 мача и подготовката трябва да е насочена към тях и да пестим сили за тях- това разбира се са мачовете за купата.
Кокала, ето ти предложение. Ст. Стоев още едно. Стига глупости, защо да го чакаме фелациала? Да изгубим и шанс за купата ли? Ако трябва ще им даря някви пари да му платят неустойката, но да си ходи.
За Стоев съм склонен да се съглася, но кокала и Сухия, за мен са доказано некадърни тактически- да, за няколко мача може да има вдигане, защото са левскари и мъжкари, но дотук
Вкарахме гол, ужас. Бях го играл преди малко за 0:3.....
- Черният козел
- Контакти:
Контролата си върви екстра,може и да ги обърнем 

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.