Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Chivas
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Chivas » 20 мар 2018 16:18

Колеги, много жалки станахте, направо е плашещо.
Вашия исландски национал колко мача го наказаха за удара с лакът без топка ?

Вече дори не коментирате "играта" на вашия отбор, а се съсредоточихте да пускате доноси и да се молите Каранга да не играе срещу вас, това ви е надеждата. А не примерно катеначото на Роси :) Жал ми е за вас.
ЦСКА - На терена и в живота !!!

stan91
Контакти:

Мнениеот stan91 » 20 мар 2018 16:25

Chivas написа:Колеги, много жалки станахте, направо е плашещо.

Вече дори не коментирате "играта" на вашия отбор, а се съсредоточихте да пускате доноси и да се молите Каранга да не играе срещу вас, това ви е надеждата. А не примерно катеначото на Роси :) Жал ми е за вас.

Вие тоз Каранга за някаф Бог го изкарахте.Това му е 2рия гол срещу нас.Говорите за него все едно има 20 гола срещу нас.

vashlio

Мнениеот vashlio » 20 мар 2018 16:25

stan91 написа:
vashlio написа:
stan91 написа:Отново отбиване на номер според мен.Прохазка го наказаха 2 мача за пукнато ребро на Анисе миналата година,но лактите на Каранга остават невидими за БФС,Вутов отнесе 3 мача при долу горе същото провинение като на Натанаел, но естественно него го наказват 1 мач! Просто нямам думи и с цялата си наглост червените фенове казват че виновни са ръководсвото на Левски,но забравят преди време като Гара Дембеле дръпна страничния съдия за ръката го наказаха 2 мача(оправдано),но средните пръсти на Каранга остават невидими.Просто се връшам в 90те,тогава се случваха такива абсурдни неща!

Съдията не видя ли удара на Цветков без топка срещу Каранга? Или той Каранга от вятъра падна на земята?

В такава ситуация се дава ж.к и на 2мата, съответно 2ри жълт за Каранга.Свали очилата!

Значи идва цветков бие ти една глава и те гонят щот те набили мхъъъм бравос
Как се става "ШАМПИОН" Делиорман-едишън:
https://youtu.be/iQTpthrPW3s?t=36

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 мар 2018 16:26

Изображение Моци номер 2

stan91
Контакти:

Мнениеот stan91 » 20 мар 2018 16:36

vashlio написа:
stan91 написа:
Chivas написа:Колеги, много жалки станахте, направо е плашещо.

Вие тоз Каранга за някаф Бог го изкарахте.Това му е 2рия гол срещу нас.Говорите за него все едно има 20 гола срещу нас.

вие го правите бог треперите от него
гонзо номер две е тая снимка нещо да имате да ми кажете колко пъти гонзо е гонен за удар с лактите аз нямам спомен даже да се е случвало

Гонзо не е футболист вече сигурно 10тина години,но виждам че още треперите от него :shock: :shock:

vashlio

Мнениеот vashlio » 20 мар 2018 16:39

stan91 написа:Гонзо не е футболист вече сигурно 10тина години,но виждам че още треперите от него :shock: :shock:

ПО скоро му се смеем слаб футболист слаб треньор... друго немога да кажа за него
треперенето е сега от Каранга всеки мач наказвай ей тая голова машина ей как ще я спрете незнам
Как се става "ШАМПИОН" Делиорман-едишън:
https://youtu.be/iQTpthrPW3s?t=36

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 мар 2018 16:46

ЕМИЛ написа:Изображение Моци номер 2

Аз тук не виждам нищо нередно. Каранга въпреки, че е провокиран от Тиам и съдиите държи ръцете си плътно до тялото. Дори и да има нещо, няма нищо. Футболна ситуация. В Бразилия редовно си бият лакти, режат глави и радват на надуваеми у*ове. Синият октопод работи и къса жива плът от умрелия!
110 години любов!

stan91
Контакти:

Мнениеот stan91 » 20 мар 2018 17:10

Ozzimozzi написа:
groti написа:

Аз тук не виждам нищо нередно. Каранга въпреки, че е провокиран от Тиам и съдиите държи ръцете си плътно до тялото. Дори и да има нещо, няма нищо. Футболна ситуация. В Бразилия редовно си бият лакти, режат глави и радват на надуваеми у*ове. Синият октопод работи и къса жива плът от умрелия!
На този кадър се вижда как бе счупен носа на Тиам!

А ти къде видя някой от ръководството на Левски да излезе и да каже каква е точно контузията на Тиам? Всичко което излезе е от медиите :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 мар 2018 17:12

Мислех да не взимам отношение по темата, понеже мача нито го гледах, нито го слушах. Но все пак и аз да кажа нещо от това което виждам на репортажите и чета във форума. Сега, този Каранга си е голмайстор, както нашия Дембеле преди време, но трябва ли да му се правят толкова отстъпки за това и да му се дава да прави каквото си иска безнаказано? Няма да коментирам този мач, защото не искам да оправдавам нашите бездушници, но разбирам, че Каранга нарушава правилата поне в последните три мача, без съдийска реакция, а лицето СС плаче, че имало атака с/у ЦСКА! За засадите - някой чувал ли е термина - Изкуствена засада? Питам, защото и аз скоро не съм го чувал, а едно време доста отбори и най вече Аякс в най-силните си години я практикуваха с тяхното пакетно придвижване, защото тогава имаше ли човек зад защитата на противниковия отбор, независимо дали пречи на вратаря, или чопли семки се свиреше засада! Сега не знам защо усложниха това правило, та да си го изкарваме на съдийте, които не са роботи, та да сканират всичко без грешка. А колкото до мача - стига с тия оправдания, че терена бил мокър и за това нямало удари към вратите! Знаете ли през 76-та година Левски и ЦСКА какъв мач направиха на финала за купата под непрекъснат дъжд от няколко дни и 70 000 души?! Ами имаше 7 гола, 4 в редовното време и 3 в продълженията! И понеже знам, че сега някои ще кажат - Да, ама тогава се е играл друг футбол, ще им кажа и аз - Да, тогава наистина се играеше друг футбол, пред 70 000 души!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 мар 2018 17:13

delqnski47 написа:

Тука ли му ''чупи носа'' на Тиамчо? :lol: Обертан контузен ли е?...хмм...Каранга...
Двете бутилки с минерална вода намерихте ли си ги?Каранга...!?

Както и да го погледнем сте си неприятен отбор с неприятни играчи и фенове

Върни се в “Левски”