Мнениеот damyanov1963 » 20 мар 2018 17:12
Мислех да не взимам отношение по темата, понеже мача нито го гледах, нито го слушах. Но все пак и аз да кажа нещо от това което виждам на репортажите и чета във форума. Сега, този Каранга си е голмайстор, както нашия Дембеле преди време, но трябва ли да му се правят толкова отстъпки за това и да му се дава да прави каквото си иска безнаказано? Няма да коментирам този мач, защото не искам да оправдавам нашите бездушници, но разбирам, че Каранга нарушава правилата поне в последните три мача, без съдийска реакция, а лицето СС плаче, че имало атака с/у ЦСКА! За засадите - някой чувал ли е термина - Изкуствена засада? Питам, защото и аз скоро не съм го чувал, а едно време доста отбори и най вече Аякс в най-силните си години я практикуваха с тяхното пакетно придвижване, защото тогава имаше ли човек зад защитата на противниковия отбор, независимо дали пречи на вратаря, или чопли семки се свиреше засада! Сега не знам защо усложниха това правило, та да си го изкарваме на съдийте, които не са роботи, та да сканират всичко без грешка. А колкото до мача - стига с тия оправдания, че терена бил мокър и за това нямало удари към вратите! Знаете ли през 76-та година Левски и ЦСКА какъв мач направиха на финала за купата под непрекъснат дъжд от няколко дни и 70 000 души?! Ами имаше 7 гола, 4 в редовното време и 3 в продълженията! И понеже знам, че сега някои ще кажат - Да, ама тогава се е играл друг футбол, ще им кажа и аз - Да, тогава наистина се играеше друг футбол, пред 70 000 души!