W84me написа:Трагично второ полувреме, футбол не се получи на този терен, но загубихме заслужено с оглед на второто полувреме, където нямахме нито една атака. Според мен терена помогна повече на домакините, защото Левски има (поне на хартия) по-техничните футболисти. Няма смисъл от персонални оценки - всички бяха пълна трагедия.
Второто полувреме показа тоталната треньорска немощ. Мисля, че времето на Роси в Левски изтича. От всичко, което виждаме е, че той бележи регрес дори от нивото на отбора през есента. А днес се видя, че човека няма идея дори как би могъл да спечели мача. Имам чувство, че на полувремето им е казал само глейте топката да е някъде по-далеч и това е.
Ако продължи така, а той ще продължи защото до момента показа абсолютна липса на идея, фантазия и гъвкавост, Левски ще има не само нулев, но и ужасяващ завършек. Това да играеш за 0:0 в мач без практическо значение, но важен за привържениците на отбора само показва, че на човека не му дреме. По принцип съм против непрекъснатата смяна на треньори, но трябва ли да бъде изчакан да се осере и в ЕКТ и да замине и следващия сезон?
Абе то и интервюто му след мача е показателно. Мислел, че Литекс е спечелил незаслужено и нито дума, че съжалява за нещо, че Левски не е спечелил. Толкова.