Дано стане мач, макар да се съмнявам.
И двата отбора играят много тежко след зимната подготовка.
Не се наемам с прогнози, но предвид разликата в точките и нагласата на двата отбора, би трябвало да победим.
ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
W84me написа:-Ivan- написа:Сложи емблемата на ЦСКА, бе комплексар ! Прогноза 1:0 и победа по навик.
Гоним далиорманци до край !!!
Като си платиш, нисък.
То само ако платиш и трябва да ползваш,вие кога ще платите за стадиона ,висок.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Pragmatichen написа:Пожелавам успех на Левски София!
Просто ЦСКА - София не заслужава да е шампион.
Но нещо ми се струва, както вече няколко левскари се усъмниха, че ще стане сделка, ЦСКА ще бие за първенството, а Левски за купата.
Колкото и да ни говорят за омраза, вечно дерби и т.н., ИНТЕРЕСИТЕ СА ПРЕДИ ВСИЧКО.
За Левски купата дава смисъл на целия сезон, за ЦСКА - титлата.
Така, че приказки за вечно дерби и т.н. точно в този мач изглеждат несериозни.
Искрено желая успех на Левски, и да се спре с мъката на червените и мечтите им за титла.
А защо не и успех на Левски после и за купата, да се види физиономията на Стойкас и Ганчев след такъв резил ще е безценно.![]()
И един въпрос към червените фенове, ако утре Ганчев каже, че започвате да се наричате Барселона, ще повярвате ли, че вече сте Барселона?![]()
Сериозно, ако трябва да се говори, ЦСКА няма нито манталитетът на ОНОВА ЦСКА от преди години, нито играта, нито има психиката и възможностите да се измъкне "невредим" от 5 мача с Левски за около месец и половина.
Шампионът е ясен, остава да се реши и купата.
"Сериозно, ако трябва да се говори, ЦСКА няма нито манталитетът на ОНОВА ЦСКА от преди години, нито играта, нито има психиката и възможностите да се измъкне "невредим" от 5 мача с Левски за около месец и половина Но нещо ми се струва, както вече няколко левскари се усъмниха, че ще стане сделка, ЦСКА ще бие за първенството, а Левски за купата". И на мен!!!!!!
bsz1916 написа:Не предполагах че някога ще пожелавам успех на Левски срещу друг български отбор , но след престъплението извършено с вкарването на прекръстения Литекс направо в създадената за целта ППЛ , и невероятната наглост и дебелоочие на някои оранжеви ръководители при коментарите им за съдийството ето че и това се случи . Успех за Левски в предстоящите 5 мача срещу " ОТБОРА НАСКОРО ПРЕМЕСТИЛ СЕ В СОФИЯ " !
Точен си! И аз!
Първи мач от серията и на пръв поглед с най-малко значение. Колкото и да тръбят в червено-оранжевия лагер, че ще се борят до край за титлата, едва ли наистина си вярват.
Според мен и двата отбора ще подходят предпазливо и ще гледат основно да не загубят, за да се предпазят сътресения и допълнително напрежение преди мачовете за купата.
0:0 или 1:1 със задължителния истеричен вой на Стойчо Оловото
Според мен и двата отбора ще подходят предпазливо и ще гледат основно да не загубят, за да се предпазят сътресения и допълнително напрежение преди мачовете за купата.
0:0 или 1:1 със задължителния истеричен вой на Стойчо Оловото
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен
Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София
Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София
С оглед на играта ни очаквам загуба... Дано греша, но такова усещане имам!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
- Контакти:
- ralka_levskarka
- Контакти:
Не така обаче бе само минута по-късно. Малко преди подновяване на играта бразилецът си позволи жест с ръка, насочен към публиката на Пирин, че ще им пререже гърлата.
Съдията се уплаши, че при картон Каранга е аут за Левски и не му вдигна дори такъв с жълт цвят.
Сега обаче случаят ще бъде разгледан от Дисциплинарната комисия към БФС и голмайсторът на червените остава под сериозен въпрос за двубоя със сините.
Гонг спите ли?
Съдията се уплаши, че при картон Каранга е аут за Левски и не му вдигна дори такъв с жълт цвят.
Сега обаче случаят ще бъде разгледан от Дисциплинарната комисия към БФС и голмайсторът на червените остава под сериозен въпрос за двубоя със сините.
Гонг спите ли?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Pragmatichen
koisa написа:С оглед на играта ни очаквам загуба... Дано греша, но такова усещане имам!
Левски няма да загуби, защото няма нищо по-кошмарно за сините от това, ЦСКА -СФ да е шампион или дори да има шанс за титла.
За Левски е в пъти по-добре шампион да е Лудогорец, отколкото ЦСКА.
Това е отлична възможност за сините да спънат смъртния си враг по пътя към титлата.
Затова, в най-лошият случай мачът ще е Х.

Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
- Странджата
- Контакти:
Re: ralka_levskarka
Не спят, не спят - само са си затворили очите