ППЛ: Левски (София) - Етър (Велико Търново) / Неделя от 17.30 /

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Етър (Велико Търново) / Неделя от 17.30 /

Мнениеот popokutepetel » 11 мар 2018 20:27

ChuckNorris написа:Кръстев, Кабрал и Ривалдиньо бяха тотал щета. Не разбирам как така тоя Ривалдиньо излиза титуляр във втори мач. Ако това действително е контрола, както твърди Синчеца, разбирам. Обаче това е официален мач на нашия стадион и пред нашите фенове, а Роси пак оплеска нещата. Костов извън групата, Обертан резерва, а Рошу така и не разбрахме що за играч е, въпреки че се твърди, че е доста качествен. Никаква логика не виждам аз в действията на Делио Роси. Ще видим другата седмица срещу ловешките циркаджии какви ще ги надроби. Като им гледам формата на оранжевите всичко освен победа трябва да се отчита като провал.

Костов изобщо не беше в групата. Някой беше писал, че виси с картони, въпреки че честно казано аз не виждам изобщо логика да пазиш някой щот следващия мач бил с Литекс. Ние с тия имаме 5 мача, плюс два с Каузата и все някой от играчите ще изгърми. Да седнем да ги пазим незнайно за какво и да се губят точки от слаби отбори е глупаво. Да не говорим, че доколкото познавам нравите и историята на нещото дет му се вика българска ПФЛ със сигурност пазарлъците и сметките вече са в ход и ще гледаме пак театри и циркове. Само ми е интересно Левски с Домуза или с Гнома ще опазарят нещата.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 мар 2018 20:31

helic написа:в шестицата са и Ботев, и Берое (наскоро играхме мачове и с двата отбора, та не си спомням да бяха много много отворени срещу нас
За Верея пък да не говорим..............................

Ботев, Берое и Верея ще играят затворено срещу Левски и "открито и правилно" срещу другите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 11 мар 2018 20:32

Кашчей написа:
bilyaletdinov написа:
Кашчей написа:
Кое те навежда на мисълта, че Левски в момента не е средняк-управлението, играта, публиката?

Кой отбор освен припознавачите и Домуса дава такива заплати? В кой друг отбор се прави такава селекция? От какво е лишен Роси? Не му направиха лагер в Малта ли? Да не би да трябваше да зъзне в България или пък ходи в Турция? Халфче-халфче, не щем Мапуку, ей ти двама други. Искаме крило - ей ти го. Нямаме ляв бек, директно от Рен идва. В същото време закотваш най-силният ти халф през есента на пейката и този представил се доста добре в подготовката Росу. Махаш Пиргов щото не го харесваш и взимаш неадекватния Белаид.
Аз искам да те питам, кои са тия отбори в България, които дават повече пари за заплати и предлагат по-добри условия за работа от тези в Левски? Това са евтини извинения.

То, ако ставаше само с пари, арабите и китайците ще са несменяеми шампиони. ПСЖ са определено по-богати от Реал сега, обаче класата си каза думата. Етър играха два последователни мача в София, при това с треньор Балъков, който е доказал се в професията в цяла Европа, и все пак се представиха така, както не сте и очаквали. Жалко, че го няма Карвальо, за да каже, че "Етър са един лайнян отбор".

Балъков, който е доказал се в професията в цяла Европа. Къде по точно :?:

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 11 мар 2018 20:32

popokutepetel написа:
ChuckNorris написа:Кръстев, Кабрал и Ривалдиньо бяха тотал щета. Не разбирам как така тоя Ривалдиньо излиза титуляр във втори мач. Ако това действително е контрола, както твърди Синчеца, разбирам. Обаче това е официален мач на нашия стадион и пред нашите фенове, а Роси пак оплеска нещата. Костов извън групата, Обертан резерва, а Рошу така и не разбрахме що за играч е, въпреки че се твърди, че е доста качествен. Никаква логика не виждам аз в действията на Делио Роси. Ще видим другата седмица срещу ловешките циркаджии какви ще ги надроби. Като им гледам формата на оранжевите всичко освен победа трябва да се отчита като провал.

Костов изобщо не беше в групата. Някой беше писал, че виси с картони, въпреки че честно казано аз не виждам изобщо логика да пазиш някой щот следващия мач бил с Литекс. Ние с тия имаме 5 мача, плюс два с Каузата и все някой от играчите ще изгърми. Да седнем да ги пазим незнайно за какво и да се губят точки от слаби отбори е глупаво. Да не говорим, че доколкото познавам нравите и историята на нещото дет му се вика българска ПФЛ със сигурност пазарлъците и сметките вече са в ход и ще гледаме пак театри и циркове. Само ми е интересно Левски с Домуза или с Гнома ще опазарят нещата.

Излизаме два пъти с днешния състав или дори още по експериментален срещу Лудогорец. И с всичко най-добро срещу ГГ в петте мача. По-малкото зло с други думи.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 11 мар 2018 20:32

Да затворим фабриката за илюзии. И без друго идната неделя жабарят ще я затвори. Болярите си взеха точката, тъй като играха на границата на възможностите си. Възпитаниците на италианеца все още играят като на тренировка. Само че пред публика. Впрочем веруюто на настовника им е такова. Как да се хвърлят на 100% като са на тренировка?! С риск да се повторя: ние трети можем да бъдем и без тези примадони. С тази селекция третото място е най- малко подигравка със собственика, с феновете и с клуба. Ще се въздържа да не кажа по- силни думи. В едно съм сигурен. Аз съм поредния левскар който престава да гледа тренировки на стадиона.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 мар 2018 20:35

шивача написа:Левски не е мръднал грам като отбор. Малко по-добрите резултати са на база новите попълнения и техните индивидуални качества.
Личи си липсата на мотивация в определени играчи. Няма колектив :cry: Няма бъдеще в този отбор :!:

Умрелият ти отбор няма бъдеще.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 мар 2018 20:36

Megatron_69 написа:не се ограничавай само с Левски,коментирай и националният ни "тим",който играе контроли вече 14 години,готвейки се за N-тото световно или европейско.....

Националният не ме вълнува изобщо, но все пак заради теб ще го коментирам: когато водещите клубове произвеждат в школите си предимно играчи за футсал и за Аматьорската лига, няма как да се получат нещата. Покажи ми бГ Каранга, Паулиньо, Марселиньо, Яблонски и Черниускас( или вратаря на Лц) и да говорим...
Няма ги, нали? Няма и да ги има. Има няколко златни пиленца-страхотни таланти в школите, но те са изключения. Факт.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 мар 2018 20:38

шивача написа: Личи си липсата на мотивация в определени играчи. Няма колектив :cry: Няма бъдеще в този отбор :!:

...чак на мене ми стана кофти. :cry:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 мар 2018 20:39

helic написа:интересно ми е какъв състав ще избере Роси за мача с оранжевите.
Вратар - да се молим и палим свещи да се върне Митрев, че иначе всеки удар и центриране по посока на врата ще ми струват множество нервни клетки.
Централните са ясни, ако няма контузии
Десния бек също
Левия............., Горанов все пак е левскарче, но мисля че Роси ще заложи на Фигейредо
Голямата въпросителна са двойката вътрешни халфове - аз бих заложил на Тиам и Гомез. Макар че и Гомез и Нашименто, или Нашименто и Тиам не са лишени от логика избори. Но и тримата заедно като в този мач едва ли ще видим
По фланговете - Паулиньо, ако не е наритан тъй че да не може да се надигне, е ясния избор
Останалите ни позиции не знам............., мисля че ще почне с Костов като централен, а Ривалдиньо няма да е изобщо в групата, като резерва ще е Буш
Предполагам отдясно ще си остави Прохазка, а Обертан ще бъде със свободни функции зад Костов като централен
Все пак ще видим следващата неделя...............

За бек бих предпочел португалеца. Горанов показва израстване, обаче силните изяви на Паолиньо се дължат на партньорството му с португалеца. В средата като вътрешни мисля, че варианта Тиам - Панайотов би сработил най-добре и в никакъв случай Гомез и Нашименто заедно. Напред като централен за първото полувреме Буш за второто Костов. Между другото предвид изключително тромавите централни на Литекс фалшива деветка в ролята на Обертан също не е лишена от смисъл. Прохаска също е задължителен за този мач. Но познавайки стила на Роси някакви особени промени от това, като виждаме няма да има - т.е. Цветкович се връща и вместо Ривалдиньо ще е Костов и вместо Кабрал Прохаска.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 мар 2018 20:40

wilge написа:Да затворим фабриката за илюзии. И без друго идната неделя жабарят ще я затвори. Болярите си взеха точката, тъй като играха на границата на възможностите си. Възпитаниците на италианеца все още играят като на тренировка. Само че пред публика. Впрочем веруюто на настовника им е такова. Как да се хвърлят на 100% като са на тренировка?! С риск да се повторя: ние трети можем да бъдем и без тези примадони. С тази селекция третото място е най- малко подигравка със собственика, с феновете и с клуба. Ще се въздържа да не кажа по- силни думи. В едно съм сигурен. Аз съм поредния левскар който престава да гледа тренировки на стадиона.

Днес посещаемостта беше добра (в трети пореден домакински мач) и футболистите трябваше да дадат всичко от себе си, надали Роси им е казал да се мърдосват през 2/3 от мача...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”