ChuckNorris написа:Кръстев, Кабрал и Ривалдиньо бяха тотал щета. Не разбирам как така тоя Ривалдиньо излиза титуляр във втори мач. Ако това действително е контрола, както твърди Синчеца, разбирам. Обаче това е официален мач на нашия стадион и пред нашите фенове, а Роси пак оплеска нещата. Костов извън групата, Обертан резерва, а Рошу така и не разбрахме що за играч е, въпреки че се твърди, че е доста качествен. Никаква логика не виждам аз в действията на Делио Роси. Ще видим другата седмица срещу ловешките циркаджии какви ще ги надроби. Като им гледам формата на оранжевите всичко освен победа трябва да се отчита като провал.
Костов изобщо не беше в групата. Някой беше писал, че виси с картони, въпреки че честно казано аз не виждам изобщо логика да пазиш някой щот следващия мач бил с Литекс. Ние с тия имаме 5 мача, плюс два с Каузата и все някой от играчите ще изгърми. Да седнем да ги пазим незнайно за какво и да се губят точки от слаби отбори е глупаво. Да не говорим, че доколкото познавам нравите и историята на нещото дет му се вика българска ПФЛ със сигурност пазарлъците и сметките вече са в ход и ще гледаме пак театри и циркове. Само ми е интересно Левски с Домуза или с Гнома ще опазарят нещата.