ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) /0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
194
66%
Равен
39
13%
Победа за Берое
63
21%

Общо гласове: 296

ChuckNorris
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 03.03| 15:00ч.

Мнениеот ChuckNorris » 03 мар 2018 19:07

popokutepetel написа:
ChuckNorris написа:Роси си проведе подготовката, направи си селекцията, а развитие няма никакво. Не знам каква неустойка има, но ръководството трябва да са най-големите глупаци, ако не са му поставили план минимум. Примерно най-малко трябва да вземе купата и да вкара отбора в групите на ЛЕ, или се задейства клауза, с която може да бъде освободен, ако не постигне това, което му е поставено като цел-минимум. За мен вече е ясно, че това не е правилният човек за Левски. Той трябва да бъде махнат в някакъв момент. Това, разбира се, не значи, че трябва да наемем разни жадни и сухи, а да се търси друг качествен треньор. Аз още отначало бях скептично настроен към Роси и се надявах да ни поеме Рене Жирар. Георги Дерменджиев е вариант, а и още много най-вероятно. Но Делио Роси не е човека. Той беше грешка, която трябва да бъде поправена, инак ще страдаме още дълго.

Извинявай ти какво точно развитие си очаквал?

С тези играчи, които имаме очаквах да не играем дефанзивен антифутбол срещу отбори като Ботев и Берое на Герена. Левски не е еквивалент на Лацио или Сампдория, за да се счита третото място за успех. Очаквах с привличането на качествени офанзивни играчи да се подобри играта в атакуващ аспект. А какво се получи? НИЩО - едно голямо нищо. Това не е типът треньор за отбор като Левски. Трябва да му се търси качествен заместник.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 мар 2018 19:12

Какви групи на ЛЕ ви гонят не знам,те не могат два паса са си подадат :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 мар 2018 19:14

Досега отправях някои критики към Роси, но след днешния мач съм напълно убеден, че въобще не съм бил прав. Голям мач им направи Роси и как само тактически запазихме преднината от 4 точки над пряк конкурент за Лига Европа. Ако бяхме тръгнали да ги атакуваме сляпо, сигурно щяха да ни набутат 2-3 гола, все пак имат млад и бърз нападател! Но особено майсторството му си пролича след като останахме с човек повече и затворихме напълно мача с постигнатия благоприятен резултат. С подобни тактически проведени двубои ни чакат много успехи с Делио начело!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 03 мар 2018 19:14

ChuckNorris написа:
popokutepetel написа:
ChuckNorris написа:Роси си проведе подготовката, направи си селекцията, а развитие няма никакво. Не знам каква неустойка има, но ръководството трябва да са най-големите глупаци, ако не са му поставили план минимум. Примерно най-малко трябва да вземе купата и да вкара отбора в групите на ЛЕ, или се задейства клауза, с която може да бъде освободен, ако не постигне това, което му е поставено като цел-минимум. За мен вече е ясно, че това не е правилният човек за Левски. Той трябва да бъде махнат в някакъв момент. Това, разбира се, не значи, че трябва да наемем разни жадни и сухи, а да се търси друг качествен треньор. Аз още отначало бях скептично настроен към Роси и се надявах да ни поеме Рене Жирар. Георги Дерменджиев е вариант, а и още много най-вероятно. Но Делио Роси не е човека. Той беше грешка, която трябва да бъде поправена, инак ще страдаме още дълго.

Извинявай ти какво точно развитие си очаквал?

С тези играчи, които имаме очаквах да не играем дефанзивен антифутбол срещу отбори като Ботев и Берое на Герена. Левски не е еквивалент на Лацио или Сампдория, за да се счита третото място за успех. Очаквах с привличането на качествени офанзивни играчи да се подобри играта в атакуващ аспект. А какво се получи? НИЩО - едно голямо нищо. Това не е типът треньор за отбор като Левски. Трябва да му се търси качествен заместник.

Мисля, че доста преувеличаваш и драматизираш нещата. Чак пък дефанзивен футбол. Дай да видим статистиките от мачовете с Ботев и Берое от вторите полувремена. Левски - Ботев 65% владеене на топката, 4 удара в рамките на вратата победа с 1:0. С Берое 55% владеене на топката, 6 удара към вратата. Това не ми прилича на толкова дефанзивен футбол. Всъщност и Берое и Ботев бяха се затворили и играеха за равен на всяка цена. Едните успяха, другите не. Но не може да биеш всеки мач.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 03 мар 2018 19:17

Все пак Левски постави клубен рекорд от 11 поредни мача без допуснат гол на "Герена" в мач от шампионата. Досега рекордът също беше от 11 срещи между 1970 г. и 1971 година, в които тимът записва 943 минути без гол. След днешната среща "сините" имат 990 поредни минути суха мрежа през тази кампания.

От Спортал

a4ama4ko

Мнениеот a4ama4ko » 03 мар 2018 19:26

Балкански Орел написа:Това беше най-спънатия мач, който съм гледал от началото на годината.Тия футболисти не стават за нищо.Само Костов играеше и Горанов.

Треньорът не става, не футболистите.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 03 мар 2018 19:27

a4ama4ko написа:
Балкански Орел написа:Това беше най-спънатия мач, който съм гледал от началото на годината.Тия футболисти не стават за нищо.Само Костов играеше и Горанов.

Треньорът не става, не футболистите.

Херо и Белчев стават ли? Или може би Томаш?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 мар 2018 19:28

Активът на Делио срещу топ 6 до момента
2 победи с 1-0 с автогол и спорен гол в последната минута и при двете
4 равни, 3 от които 0-0
2 загуби.

Можем ли да очакваме в плейофите нещо повече като резултати от този режим? Аз лично - не. От 10-те мача активът ще е нещо като 3-4 победи 3-4 равни и 2-3 загуби

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 03 мар 2018 19:29

[/quote]

Мисля, че доста преувеличаваш и драматизираш нещата. Чак пък дефанзивен футбол. Дай да видим статистиките от мачовете с Ботев и Берое от вторите полувремена. Левски - Ботев 65% владеене на топката, 4 удара в рамките на вратата победа с 1:0. С Берое 55% владеене на топката, 6 удара към вратата. Това не ми прилича на толкова дефанзивен футбол. Всъщност и Берое и Ботев бяха се затворили и играеха за равен на всяка цена. Едните успяха, другите не. Но не може да биеш всеки мач.[/quote]

Като казвам дефанзивен имам предвид това, че играем преди всичко с идеята да не допуснем гол, отколкото да вкараме такъв. Въпреки владеенето на топката в мачовете срещу Ботев и Берое, не се видя нищо хубаво в атака. Изключвам щастливия автогол и изработеното от Костов положение, както и няколко пробива на Обертан. Повтарям се, че с тази селекция това е недопустимо.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 мар 2018 19:33

Гледайте какво стана в Разград. Кой треньор трябва да вземем, че да преборим такава гавра?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”