popokutepetel написа:ChuckNorris написа:Роси си проведе подготовката, направи си селекцията, а развитие няма никакво. Не знам каква неустойка има, но ръководството трябва да са най-големите глупаци, ако не са му поставили план минимум. Примерно най-малко трябва да вземе купата и да вкара отбора в групите на ЛЕ, или се задейства клауза, с която може да бъде освободен, ако не постигне това, което му е поставено като цел-минимум. За мен вече е ясно, че това не е правилният човек за Левски. Той трябва да бъде махнат в някакъв момент. Това, разбира се, не значи, че трябва да наемем разни жадни и сухи, а да се търси друг качествен треньор. Аз още отначало бях скептично настроен към Роси и се надявах да ни поеме Рене Жирар. Георги Дерменджиев е вариант, а и още много най-вероятно. Но Делио Роси не е човека. Той беше грешка, която трябва да бъде поправена, инак ще страдаме още дълго.
Извинявай ти какво точно развитие си очаквал?
С тези играчи, които имаме очаквах да не играем дефанзивен антифутбол срещу отбори като Ботев и Берое на Герена. Левски не е еквивалент на Лацио или Сампдория, за да се счита третото място за успех. Очаквах с привличането на качествени офанзивни играчи да се подобри играта в атакуващ аспект. А какво се получи? НИЩО - едно голямо нищо. Това не е типът треньор за отбор като Левски. Трябва да му се търси качествен заместник.