Groucho написа:modor написа:Гришата да не се спотайва... ами да грабва лопататаНавремето наравно с всички чистеше терена на стадиона в Ловеч.
[offtopic]Дам, трябва да поеме отговорността на лидер с едно "аз ша изчистя"[/offtopic]

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Groucho написа:modor написа:Гришата да не се спотайва... ами да грабва лопататаНавремето наравно с всички чистеше терена на стадиона в Ловеч.
[offtopic]Дам, трябва да поеме отговорността на лидер с едно "аз ша изчистя"[/offtopic]
modor написа:Groucho написа:modor написа:И кое му толкова екстрата
В новата Директива биде включен и климата, какво се правите на дръж ми шапката? Спасе, Боби и Домуса предизвикаха глобално застудяване с ХАРП под наем, за да попречат на ЦСКА-София да гази
Гришата да не се спотайва... ами да грабва лопататаНавремето наравно с всички чистеше терена на стадиона в Ловеч.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
metodito написа:Фейкометът Темаспор сега с нова партенка: подписали сме с Васко и Роман, ама, за да ги продадем... Може пък и така да е. А кой ще е универсалния ни боец. Васко изглеждаше като точния човек да замени Роман в ролята на "момчето за всичко", а наличието на двама такива е супер. Хм... Спекулират, че го искали и Ним, които е вероятно от следващата година да ритат в Лига 1. Доста странно е да сме отказали? Абе, нищо не можеш разбереш.
Много ме съмнява Роман да иска да се маха при положение, че по думите му тук се чувстват добре семейството. Васко също ме съмнява. Ако е истина обаче, забравете, че следващата година ще направим нещо или в Европа. Което пък ще покаже, че съм прав - всичко е прах в очите. Времето ще покаже...
metodito написа:Фейкометът Темаспор сега с нова партенка: подписали сме с Васко и Роман, ама, за да ги продадем... Може пък и така да е. А кой ще е универсалния ни боец. Васко изглеждаше като точния човек да замени Роман в ролята на "момчето за всичко", а наличието на двама такива е супер. Хм... Спекулират, че го искали и Ним, които е вероятно от следващата година да ритат в Лига 1. Доста странно е да сме отказали? Абе, нищо не можеш разбереш.
Много ме съмнява Роман да иска да се маха при положение, че по думите му тук се чувстват добре семейството. Васко също ме съмнява. Ако е истина обаче, забравете, че следващата година ще направим нещо или в Европа. Което пък ще покаже, че съм прав - всичко е прах в очите. Времето ще покаже...
csimoen2 написа:metodito написа:Фейкометът Темаспор сега с нова партенка: подписали сме с Васко и Роман, ама, за да ги продадем... Може пък и така да е. А кой ще е универсалния ни боец. Васко изглеждаше като точния човек да замени Роман в ролята на "момчето за всичко", а наличието на двама такива е супер. Хм... Спекулират, че го искали и Ним, които е вероятно от следващата година да ритат в Лига 1. Доста странно е да сме отказали? Абе, нищо не можеш разбереш.
Не разбирам за какво е толкова зор за запазване на Роман и Панайотов...
Прохазка е трагичен последните 2 сезона, да боец е, но само със желание не става. При Панайтов е същата работа..
Serafim написа:metodito написа:Фейкометът Темаспор сега с нова партенка: подписали сме с Васко и Роман, ама, за да ги продадем... Може пък и така да е. А кой ще е универсалния ни боец. Васко изглеждаше като точния човек да замени Роман в ролята на "момчето за всичко", а наличието на двама такива е супер. Хм... Спекулират, че го искали и Ним, които е вероятно от следващата година да ритат в Лига 1. Доста странно е да сме отказали? Абе, нищо не можеш разбереш.
Абе да вземат по-добри от Васко и от Роман, пък нека ги продадат, ако се стигне до там. Надграждане си е. Та дори продажба е надграждане от това да си тръгнат без пари. И пак - въобще ако се стигне до там да си тръгнат, за което силно се съмнявам.
Serafim написа:
Абе да вземат по-добри от Васко и от Роман, пък нека ги продадат, ако се стигне до там. Надграждане си е. Та дори продажба е надграждане от това да си тръгнат без пари. .....
metodito написа:Serafim написа:metodito написа:Фейкометът Темаспор сега с нова партенка: подписали сме с Васко и Роман, ама, за да ги продадем... Може пък и така да е. А кой ще е универсалния ни боец. Васко изглеждаше като точния човек да замени Роман в ролята на "момчето за всичко", а наличието на двама такива е супер. Хм... Спекулират, че го искали и Ним, които е вероятно от следващата година да ритат в Лига 1. Доста странно е да сме отказали? Абе, нищо не можеш разбереш.
Абе да вземат по-добри от Васко и от Роман, пък нека ги продадат, ако се стигне до там. Надграждане си е. Та дори продажба е надграждане от това да си тръгнат без пари. И пак - въобще ако се стигне до там да си тръгнат, за което силно се съмнявам.
Някои неща не се купуват с пари. Дарко, Топчо, Гонзо, Веско, Йорга, Давид, Бардон (и още) - все футболисти, които честно да си кажем като футболисти не бяха мегакласа, но за "Левски" бяха безценни. Такъв е Роман и такъв според мен може да е Васко. Просто се вижда, че момчето дава 101% от себе си в мачовете. Виждах в тази роля и Мечката, но за съжаление... Това, този тип футболисти придават облика на "Левски". Мъжкари, бойци, не мрънкат, борят се, винаги може да очакваш в последната минута да ни извадят от калта! Освен това публиката се идентифицира с тях, защото такъв тип футболисти иска да гледа. Та какво за Васко и Роман?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта