ralka_levskarka написа:choko77 написа:ralka_levskarka написа:choko77 написа:Пак цял отбор нови и на лято половината ще се чудят как да ги гонят!Аман от халфове,крила и нападатели!Добре е да има дълбочина в състава,ама да се взимат по 10 души нови всеки прозорец се нагледахме.Аман!Тоя Роси още не опознал тия дето ги имаме и дойдоха по негово желание,сега тръгнал да ги гони и да взима една камара нови.Така не се прави!
И кой друг, освен Белмонт, иска да махне, след като го е взел? Рошу не го е взел той.
Белмонт той си го избра,Рошу твърдо не го пуска дори в конролите,Прохазка също е деф.халф,юноши има една камара ,че и под наем има още толкова!За какво са ни тия заплатаджий не знам,сенегалци,и т.н.Гомез не е деф,халф,а упорито там го налага,Обертан го взехме за крило,той играе като всякакъв!
Аз ти зададох конкретен въпрос. Кой от тези, които е взел, не иска, освен Белмонт? Все мрънкате, трябваше крило, взехме крило, трябваше нападател, взехме, трябваше бек- взехме, халф също и накрая пак- що се взеха толкова, ама ако не се бе взел никой що не се взеха. По-зле и от жени сте.
Мога да не разбирам толкова много, ама поне се на гледах на трансфери! Тия трансфери дотук добре, но тоя дето сега го спрягат, за чии ни е? Обиколил половин Европа, тука ще го взимат да го правят футболист! И да ме подиграват ти резците където ме видят, заради тия куци коне. Уж двама трима то стана цял отбор нови! И ще мрънка колкото искам, мое право.