ППЛ: Левски (София) - Ботев (Пловдив) /1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
430
61%
Равен
90
13%
Победа за Ботев
181
26%

Общо гласове: 701

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Ботев (Пловдив) /Нд, 18.02, 17:30ч/

Мнениеот TristaNNN » 13 фев 2018 17:38

Балкански Орел написа:Тия кога за последно са били на Герена, че имат такова самочувствие.Аз квото и да си спомня винаги е било ихо аху за Хикс и накрая си падат.

Точно преди 20 години. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 13 фев 2018 18:14

eelche написа:
костенурк написа:
eelche написа:...

Такива като теб ще падат най-отвисоко в неделя и лошо ще ги боли. :) В България Ботев отстъпва само на Литекс (Панчарево) и Лудогорец и то с малко, ще излезнем със самочувствие след 15 поредни мача без загуба в официалните срещи и най-вероятно няма да загубим.Пишете си още за 5-6 на 0 няма лошо после ще сте още по-забавни като ревнете. :) Ще ви чакаме на финала за купата, макар че в полуфиналите не ми се мисли колко бой ще отнесете от Литекс (Панчарево).

Какви минетчийници (без извинение) са феновете на Ботев! На отбора Етрополе-Ловеч им се надупихте, 6 пъти! ви разшиха вратата, един от най-пародийните мачове,който някога съм гледал.Странно защо аршина не беше същият когато срещу нас играхте на кръв.

От все сърце се надявам да излезете и да играете открито, а не прословутият анти-футбол. Taя година единствените отбори,които излязоха да се надиграват с нас бяха ФК Микре и Лудогорец.Всички други играха анти-футбол с паркирани автобуси и чистене на топката напред.Моли се вашият вратар да направи мача на живота си,а Обертан,Жорди,Паулиньо,Тони,Буш,Кабрал,Нашименто и компания да нямат ден,защото в противен случай ви качваме на ку.,пардон на 4-ка.

Но е футбол,игра, топка е и се върти.Може и да не бием с 3-4 гола, но това което заслужавате такива като вас, е тъп гол от засада,гол с ръка или несъществуваща дузпа и победа с 1-0,е така да ви е гадно и да псувате от злоба.Няма спасение за такива като вас, като не те кефят мненията тука, просто не пиши.

П.С. Не се дуйте много за финали на Купата.По-тотаджийски отбор от Славия няма и там вече си зависи от настройката и заповедите на Маджо и Баничаря.Да не се случи така,че да гледате като бай Тошо на 10-ти ноември.

Каква си шматка ти не е истина, може да си пишете за резултати 6-0 а ние ако напишем не става,веднага си показвате рогата. :lol: Да не сте Барселона че се дуете така бе ше падате пак наред а тоя италиански измисленяк до 2 месеца ше си е хванал самолета и пак ше се ослушвате за Жадното Топчо или Гонзо.За мача с Етрополе (Ловеч) как може да пишеш че сме лягали след като на реванша в София им направихме равен и замалко да ги бием щото накрая изтървахме уникални положения,първия мач си беше подценяване точно преди реванш от ЛЕ,кой ще ти мисли за мача с Литекс,излезнахме с половината състав резерви и на вълна ЛЕ и ни отнесоха,все пак не са слаб отбор.Иначе дали сме щели да играем футбол ние сме Ботев Пловдив и даже кога сте ни били с по 6-0 сме излизали с мисъл и за атаката колкото и слаб отбор да сме имали.За неделя със сигурност няма да загубим ако имате късмет може да спечелите точица иначе ще ви смачкаме без проблеми. 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 13 фев 2018 18:17

Момчета,защо се палите от думите на невежите!Нашата задача е да сме на стадиона,нека подкрепим момчетата на Делио Роси за да разберат,че искаме победа от тях!Нека бъдем единни и дано се поздравим с победа и хубава игра в неделя!18.02.2018г.една от най-важните дати за ПФК ЛЕВСКИ СОФИЯ,дата важна колкото 24.05.1914г.Тогава се навършват 145 години от гибелта на Апостола,това трябва да дава крила на нас феновете,фубтолистите и всички заедно да взривим стадиона!!!САМО ЛЕВСКИ!!!

G_I_G
Контакти:

Мнениеот G_I_G » 13 фев 2018 19:05

Абсолютно лесна победа на Левски над посредственото отборче , което играе по милост на БФС на селско тренировъчно игрище. Такива отборчета Левски без проблем трябва да ги пердаши с разлика :mrgreen:
4:0 за Левски.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 13 фев 2018 19:24

Прогнозата ми е 2:1 или 1:1.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 фев 2018 19:32

Не ми се вярва Ботев да вкарат гол.Защитата е доста по добра така че резултатът е на 0....2-0.

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 13 фев 2018 20:53

За мен мачът е троен! Според мен първия полусезон играхме по-добър футбол от Левски. В Европа бяхме много по-добри, а разликата в класирането си я обяснявам със слабия ни старт и няколко "съдийски точки" . Прогнозата ми е 1:1

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 13 фев 2018 21:45

eelche написа:
костенурк написа:
eelche написа:...

Такива като теб ще падат най-отвисоко в неделя и лошо ще ги боли. :) В България Ботев отстъпва само на Литекс (Панчарево) и Лудогорец и то с малко, ще излезнем със самочувствие след 15 поредни мача без загуба в официалните срещи и най-вероятно няма да загубим.Пишете си още за 5-6 на 0 няма лошо после ще сте още по-забавни като ревнете. :) Ще ви чакаме на финала за купата, макар че в полуфиналите не ми се мисли колко бой ще отнесете от Литекс (Панчарево).

Какви минетчийници (без извинение) са феновете на Ботев! На отбора Етрополе-Ловеч им се надупихте, 6 пъти! ви разшиха вратата, един от най-пародийните мачове,който някога съм гледал.Странно защо аршина не беше същият когато срещу нас играхте на кръв.

От все сърце се надявам да излезете и да играете открито, а не прословутият анти-футбол. Taя година единствените отбори,които излязоха да се надиграват с нас бяха ФК Микре и Лудогорец.Всички други играха анти-футбол с паркирани автобуси и чистене на топката напред.Моли се вашият вратар да направи мача на живота си,а Обертан,Жорди,Паулиньо,Тони,Буш,Кабрал,Нашименто и компания да нямат ден,защото в противен случай ви качваме на ку.,пардон на 4-ка.

Но е футбол,игра, топка е и се върти.Може и да не бием с 3-4 гола, но това което заслужавате такива като вас, е тъп гол от засада,гол с ръка или несъществуваща дузпа и победа с 1-0,е така да ви е гадно и да псувате от злоба.Няма спасение за такива като вас, като не те кефят мненията тука, просто не пиши.

П.С. Не се дуйте много за финали на Купата.По-тотаджийски отбор от Славия няма и там вече си зависи от настройката и заповедите на Маджо и Баничаря.Да не се случи така,че да гледате като бай Тошо на 10-ти ноември.

Народна мъдрост: Голям залък хапни, голяма дума не казвай! И още една: Който последен се смее, най добре се смееее..... Хайде живи и здрави да сме. Нека в неделя който заслужава да победи. А закачки винаги ще има.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 фев 2018 22:09

kanari написа:За мен мачът е троен! Според мен първия полусезон играхме по-добър футбол от Левски. В Европа бяхме много по-добри, а разликата в класирането си я обяснявам със слабия ни старт и няколко "съдийски точки" . Прогнозата ми е 1:1

Казаното за по-добрия футбол и ЕКТ е факт, за точките може да поспорим-но те са маловажни.
Тук се обръщам и към канар 76: мен лично вие ме притеснявате не за този мач. Постройката ви е правилна и играете правилно. Не знам какви са ви финансовите проблеми, но си запазихте отбора.
Сега вероятно ще ви бием, но това е контрола. Ще играем още два пъти в шестицата, но и това са контроли.
Притеснявате ме за финала. ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”