Левски (София) - Флоридсдорфер / 3:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Флоридсдорфер / 02.02 / 17:30
Отсъствието на Обертан ще е добър тест за отбора. Дано видим повече от новите и да почват да се сработват.
-
- Контакти:
Прав си за това, че трябват качествени съперници, ама не си прав за аналогията с бокса, защото футбола е колективен спорт. А колегата има право, като казва, че вие играете контроли за престиж с надъханост. Но футбола, дето го играят китайците, Спартак Москва и тн. тук няма да го има. Истината е, че напролет ще разбивате бетони и ще говорите за дузпи и поръчкови съдии, съчетано с "войни" на няколко фронта - срещу Лудогорец по остта КД-ГГ, срещу нас, защото сме ви "вечен враг" и срещу БФС. Та в тоя ред на мисли тия контроли с нищо няма да ви помогнат. Може би само срещу Лудогорец.
По-добре да бяхте потренирали скачане срещу съдии, изказвания след мачовете и искане на дузпи.
По-добре да бяхте потренирали скачане срещу съдии, изказвания след мачовете и искане на дузпи.
-
Не би трябвало да е проблем поне португалците да поиграят едно полувреме.
Все пак идват от отбори, с които са водили подготовка, а лявото бекче даже би трябвало да е в "бойна форма", щото Първенството на Франция си е в разгара.
Не ме притеснява това, дали ще бием. По-скоро искам да видя креативност и лекота в атака.
Смислени неща, не стихийни и случайни. Добрите треньори казват, че не се притесняват от липсата на голове, по-притеснителното е ако липсват положенията за такива.
Все пак идват от отбори, с които са водили подготовка, а лявото бекче даже би трябвало да е в "бойна форма", щото Първенството на Франция си е в разгара.
Не ме притеснява това, дали ще бием. По-скоро искам да видя креативност и лекота в атака.
Смислени неща, не стихийни и случайни. Добрите треньори казват, че не се притесняват от липсата на голове, по-притеснителното е ако липсват положенията за такива.
-
- Контакти:
Мен ми прави впечатление, че Делио Роси не е особено активен от скамейката. Даже в последния мач това отбеляза и коментатора, че през първото полувреме италианеца бе седнал и не даваше указания. Започна да го прави второто полувреме и в интервюто след мача бе отбелязано от журналиста, че отбора е играл по-добре през втората част, въпреки, че играха предимо резерви/юноши. Не знам дали е умишлено или не.
- modor
- Контакти:
11-те на Левски срещу Флоридсдорфер: Митрев, Найденов, Яблонски, Белаид, Горанов, Гомес, Панайотов, Белмонт, Кабрал, Иванов, Буш.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Клубният канал в Ютуб ще дава ли мача? Има ли информация дали Насименто ще започне титуляр и дали Рошу ще играе? Поздрави на всички и само Левски!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- delqnski47
- Контакти:
Флорисорфер.....бахти името.
Тия требе да ги изклеците само щот имат кофти име

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
modor написа:11-те на Левски срещу Флоридсдорфер: Митрев, Найденов, Яблонски, Белаид, Горанов, Гомес, Панайотов, Белмонт, Кабрал, Иванов, Буш.
Без изненади! Очаквам скромно 2-0 поне до към 60-тата минута.Искам да попитам всички дето подкрепиха трансфера на Митков Пиргов,как ще коментирате изказването от онзи ден на господин Букарев,който заяви,че Роси е искал ЦЗ с ляв крак и именно затова е бил привлечен Белаид т.е. Ейолофсон ще му бъде резерва.Против налагането на Белмонт съм. Надявам се Нелуц Рошу да влезне на смяна и да бродира с Жорди в средата на терена,а Насименто да е малко по-напреде изнесен.Благоевградската чорба не трябва да получи повече от 5-10 минути на смяна.Дано Стаси Иванов да влезе силно в мача!
Само Левски!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
На най-добрата защита,кой ги хване все им вкарва.Малко несериозно ми се вижда как започват мачовете,макар и контроли.Ако сега не си вдигат самочувствието с яки победи кога?
Първо полувреме !!!! Скриха ни топката !!!!!!