Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 08 ное 2017 12:39

Тия легенди се скъсаха през годините все да казват очевадни неща, ама никога няма градивна критика. Казват "така не става", ама не дават идея как да стане. Колко често чуваме легенди на Ман Ю, Челси, Байерн, Реал, Барса и тн да се изказват негативно по адрес на клуба, ако е в лош период? Там показват уважение към работещите към момента в клуба и изборите, които ръководителите са направили. Само тука чакаме от нищото да направим нещо и то ако може най-много до месец, два, като абослютен максимум.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2017 12:41

Бих добавил също така, че легендите никакви ги няма в изказванията, когато отборът върви, което е много недостойно от тяхна страна.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 ное 2017 12:58

TristaNNN написа:
mikata написа:
1914.1902 написа:25 ноември (събота): Левски - Верея - 17:30 ч.
29 ноември (сряда): Дунав - Левски - 17:30 ч.
2 декември (събота): Левски - Пирин - 17:30 ч.
9 декември (събота): Славия - Левски - 17:30 ч.
15 декември (петък): Дунав - Левски - 17:30 ч. , Купа на България

За мачове в събота вече е късно да са от 17:30 ч.

На теб пък какво ти пука? Ти нали така или иначе не ходиш на мачовете, а само селектираш във форума. :lol:

През к--а мие за твоето мнение :lol:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
BL1914
Контакти:

Мнениеот BL1914 » 08 ное 2017 15:43

Serafim написа:
koisa написа:Ейолфсон, Обертан, Гомез, Кабрал... май също не бяха играли няколко месеца. Яблонски дойде с визитка на менте от Русия и знаехме само, че още в първия си мач е направил две дузпи и е разследван за нелегални залагания... Споменататите от мен също бяха обявени за супер ментета преди да подпишат. :geek:

Аз за това казах, че не пречи даден играч да пасне на отбора и да има качества. Но нека гледаме реално на нещата. Обертан и Гомес са някакви изключения. Трябва сериозен подбор и търпение. Виждаме, че на Лудогорец им трябваше време, за да интегрират някои от играчите си да станат твърди титуляри. В началото нещата при тях почти винаги стават поетапно. И Мисиджан, и Лукоки, Вандерсон изкара немалко време в ротации, Сисиньо не хващаше много ръка по едно време. Виждаме сега, че Горалски поетапно навлиза в отбора, двамата им вратари. Там имат голям избор и могат да си позволят ротации, а ние имаме едно ядро, което не пропуска мач.

Въобще трябва да се отърсим от идеята, че трябва постоянно да се освобождават играчи. Трябва голяма дълбочина. В тоя ред на мисли трябва да останат и Митрев, и Пиргов, като опции. Прохазка е доказал в годините, че е добър играч за нашите стандарти и определено може да е полезен. Да нямаме двама равностойни вратари е самоубийство. Освен Пиргов трябва още един централен защитник. И това само за играчите с изтичащи договри (като пак според Топспорт ще има преговори с тях). Въобще не говоря за нападението, крилата и бековете, където нуждата от нови е крещяща.

Не знам защо голямата част от хората които пишат тук, продължават да поставят Обертан като качествена селекция. Лично за мен, освен началните му 3-4 мача, с нищо не показва, че заслужава да е в Левски, камо ли да е титуляр. Само аз ли забелязвам, че той играе на 20-30%. Само на мен ли ми прави впечатление, че пречи на отбора - та той губи почти всяка топка (с изключение на един добър пас към Кабрал срещу Локо ПД). Явно така става след като започнеш да излизаш насам-натам лично със собственика :) :) :). Според мен - не си дава грам зор и заслужава да е резерва в следващите мачове. Лошото е, че нямаме алтернатива. Може да се опита да се постави на крилото, а Вутов да е зад нападателя (както изнесе силни мачове с Ботев Пд). Според мен на крилото Обертан ще е по-полезен.
България има природни богатства, България има народ несломим, България има от всичко по-малко, но само един Левски футболен тим!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 08 ное 2017 16:04

TristaNNN написа:
Kris_men2000 написа:Трябва ни една десятка и ставаме тип Барса. Без тежки тарани но с много подвижна средна линия създадени от играчи вкарващи от половин положение.Мечти,мечти но какво да се прави и ние искаме да сме големи и велики европейци.Ще поживеем и ще видим.На ход е Жейнов и Роси,зимата наближава а време няма никакво за губене.

А Бушев и Мапуков какво ще ги правим, мечтателю? Ще ги изгоним срещу няколко стотин хиляди лева компенсации и неустойки или ще ги преквалифицираме в бързи и подвижни халфове, как е по-добре да стане според теб? :roll:

На теб ли да обяснявам? За тази цел има пазари.По за 100 бона да ги дадем пак ще сме стократно на кяр.А след като продадем плявата ще вземем нещо свястно селектирано от Роси.Това ми е идеята.Всичката плява докарана от разбирачите -Митов-Боримиров-на пазара и Роси е на ход.Това е.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 08 ное 2017 16:12

BL1914 написа:
Serafim написа:
koisa написа:Ейолфсон, Обертан, Гомез, Кабрал... май също не бяха играли няколко месеца. Яблонски дойде с визитка на менте от Русия и знаехме само, че още в първия си мач е направил две дузпи и е разследван за нелегални залагания... Споменататите от мен също бяха обявени за супер ментета преди да подпишат. :geek:

Аз за това казах, че не пречи даден играч да пасне на отбора и да има качества. Но нека гледаме реално на нещата. Обертан и Гомес са някакви изключения. Трябва сериозен подбор и търпение. Виждаме, че на Лудогорец им трябваше време, за да интегрират някои от играчите си да станат твърди титуляри. В началото нещата при тях почти винаги стават поетапно. И Мисиджан, и Лукоки, Вандерсон изкара немалко време в ротации, Сисиньо не хващаше много ръка по едно време. Виждаме сега, че Горалски поетапно навлиза в отбора, двамата им вратари. Там имат голям избор и могат да си позволят ротации, а ние имаме едно ядро, което не пропуска мач.

Въобще трябва да се отърсим от идеята, че трябва постоянно да се освобождават играчи. Трябва голяма дълбочина. В тоя ред на мисли трябва да останат и Митрев, и Пиргов, като опции. Прохазка е доказал в годините, че е добър играч за нашите стандарти и определено може да е полезен. Да нямаме двама равностойни вратари е самоубийство. Освен Пиргов трябва още един централен защитник. И това само за играчите с изтичащи договри (като пак според Топспорт ще има преговори с тях). Въобще не говоря за нападението, крилата и бековете, където нуждата от нови е крещяща.

Не знам защо голямата част от хората които пишат тук, продължават да поставят Обертан като качествена селекция. Лично за мен, освен началните му 3-4 мача, с нищо не показва, че заслужава да е в Левски, камо ли да е титуляр. Само аз ли забелязвам, че той играе на 20-30%. Само на мен ли ми прави впечатление, че пречи на отбора - та той губи почти всяка топка (с изключение на един добър пас към Кабрал срещу Локо ПД). Явно така става след като започнеш да излизаш насам-натам лично със собственика :) :) :). Според мен - не си дава грам зор и заслужава да е резерва в следващите мачове. Лошото е, че нямаме алтернатива. Може да се опита да се постави на крилото, а Вутов да е зад нападателя (както изнесе силни мачове с Ботев Пд). Според мен на крилото Обертан ще е по-полезен.

И аз си дадох мнението ,че отбора деградира и от мач на мач става по зле.На всеки от новодошлите им спадна многократно спортната форма с тези експерименти в тактическо естество наложено от Роси.В ,о,емта играчите са много по слаби отколкото когато дойдеха.Има нещо сбъркано.Вместо да се развиват и да растат тактически и физически те деградират.Но къде е проблема не смея да кажа защото ще ям сопата.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2017 16:38

Kris_men2000 написа:
TristaNNN написа:
Kris_men2000 написа:Трябва ни една десятка и ставаме тип Барса. Без тежки тарани но с много подвижна средна линия създадени от играчи вкарващи от половин положение.Мечти,мечти но какво да се прави и ние искаме да сме големи и велики европейци.Ще поживеем и ще видим.На ход е Жейнов и Роси,зимата наближава а време няма никакво за губене.

А Бушев и Мапуков какво ще ги правим, мечтателю? Ще ги изгоним срещу няколко стотин хиляди лева компенсации и неустойки или ще ги преквалифицираме в бързи и подвижни халфове, как е по-добре да стане според теб? :roll:

На теб ли да обяснявам? За тази цел има пазари.По за 100 бона да ги дадем пак ще сме стократно на кяр.А след като продадем плявата ще вземем нещо свястно селектирано от Роси.Това ми е идеята.Всичката плява докарана от разбирачите -Митов-Боримиров-на пазара и Роси е на ход.Това е.

Обясни по-добре на себе си най-напред, защото си противоречиш, махни ме мен. Кой ще даде 100 бона за плява бе, пич?
Кой изобщо ще даде някакви пари за тях в момента? Пък нали не мислиш, че ще искат да си скъсат договорите хей така, от любов към великия син клуб? Значи какво остава - компенсации и неустойки, нова селекция и финансови загуби за Левски. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 ное 2017 17:33

Изображение
Левски се е насочил към шведския защитник от Малмьо - Антон Тинерхолм, твърдят в Швеция.

26-годишният футболист се подвизава на поста десен защитник, а освен това е и национал на страната. Според информациите в местната преса, "сините" вече са се свързали с футболиста, а той нито потвърди, нито отрече подобен вариант.

Имам различни опции, ще видим. Няма нищо сигурно. Мога да кажа само, че искам ново предизвикателство, за да изпробвам качествата си не само на терена, а и социално", коментира футболистът в родината си.

Левски пък си търси крайни бранители, с които да засили конкуренцията на левия и десния фланг на отбраната, където са съответно Горанов и Цветкович.

Май е време да отваряте темата за трансфери и спекулации. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 ное 2017 17:50

Търсим партньор на Сандберг за сантасе май :lol: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2017 18:16

koisa написа:Май е време да отваряте темата за трансфери и спекулации. :oops:

Не ми се мисли какви спекулативни и импровизирани локуми ще разтягат медиите в идните седмици, Бог да е на помощ на клетия син фен. :|
[offtopic]

Върни се в “Левски”