Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 08 сеп 2017 09:38

Верно, спрете да ни занимавате с дегенерати.
Явно полицията не желае да се справи с тях, а клуба си затваря очите.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 08 сеп 2017 09:41

Serafim написа:Верно, спрете да ни занимавате с дегенерати.
Явно полицията не желае да се справи с тях, а клуба си затваря очите.

Тези неща трябва да се казват, защото точно това е най-големия проблем във футбола, а не че отборите са слаби.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 сеп 2017 10:24

Аз сто пъти съм го казвал, но да им отделям повече време, от необходимото или крокодилски сълзи, за разни биячи...

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 08 сеп 2017 10:50

Четох с интерес. Трябва да има намеса и от държавата и от клуба. Преди години, да кажем близо 12-13 такива утайки почти ме отказаха да ходя на мачове, след една доста неприятна случка в тролей 1 (почти изнасилиха едно момиче вътре в тролея и всеки си траеше).

От тогава ходя с кола на мач, а и винаги съм ходил във В.

Докато няма адекватни наказания + помощ от клуба единственото, което ще се постигне е отказ на нормалните хора да посещават мачове (как да го заведа малкото като може да ме смелят или направо утрепят...ей цайс чорбарски и т.н. ... интересно защо утайката си мисли, че като съм с очила съм лесна мишена и чорбар ?!).

Ингилизите още преди години си решиха проблемите с доста крути мерки и сега стадионите им са пълни.

Стига да има желание ще се намери и начин за справяне с проблема.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 08 сеп 2017 11:29

Дали не може да се предложи някакъв пост за работа на Йоргачевич?Помощник вратар?Скаут?Поне ще е по-полезен от Чилика и може да има добри връзки с балканските играчи,а и в Белгия където игра?!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 08 сеп 2017 12:20

olimpi написа:Четох с интерес. Трябва да има намеса и от държавата и от клуба. Преди години, да кажем близо 12-13 такива утайки почти ме отказаха да ходя на мачове, след една доста неприятна случка в тролей 1 (почти изнасилиха едно момиче вътре в тролея и всеки си траеше).

От тогава ходя с кола на мач, а и винаги съм ходил във В.

Докато няма адекватни наказания + помощ от клуба единственото, което ще се постигне е отказ на нормалните хора да посещават мачове (как да го заведа малкото като може да ме смелят или направо утрепят...ей цайс чорбарски и т.н. ... интересно защо утайката си мисли, че като съм с очила съм лесна мишена и чорбар ?!).

Ингилизите още преди години си решиха проблемите с доста крути мерки и сега стадионите им са пълни.

Стига да има желание ще се намери и начин за справяне с проблема.

Просто не са попаднали на "правилния" човек тия боклуци. Ако направят нещо на мой близък си има начини да се разправя с тях и политическите чадъри няма да им свършат работа, защото не само те са близки с дадени хора, ама кел файда, ако вече се е случило лошото....
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 сеп 2017 13:35

[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Q3xyYvhnjho[/youtube][/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 сеп 2017 13:45

Jordan1914 написа:Дали не може да се предложи някакъв пост за работа на Йоргачевич?Помощник вратар?Скаут?Поне ще е по-полезен от Чилика и може да има добри връзки с балканските играчи,а и в Белгия където игра?!

Добър вратар и до там. Можеш да си намериш клиповете с него като вратар на Брюж мисля ,че беше. И там всеки мач шалчето на Брюж на мрежата и там едни сърцераздирателни истории ,че Брюж е отбора на неговото сърце и т.н . Абе същия цирк като тук :) Сръбска работа.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 08 сеп 2017 15:22

Докато наркоманите от сз не се изкарат от стадиона и не се поставят на мястото им - в затворите, такива мачове, като тоя срещу лудогорец, с публика от над 15к човека ще са по-скоро изключение и по 1-2 на сезон, от колкото нещо регулярно.

Аз просто не знам с какъв акъл нормален човек би отишъл да вика за Левски в сектор Б. Отдавна тва място е синоним на изцъклени наркомани, наркомания, побойща и простотия.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 сеп 2017 16:19

Никой нищо няма да направи по повод тия отрепки - нормалните фенове им е писнало да се занимават, отделно не са организирани като нарко-картела СЗ и всеки го е страх да си даде мнението за ситуациите, щото иначе ще следва наказателна акция; държавата и отговорните институции по реда отдавна не се занимават с въпросните криминални структури, защото те работят с политически чадъри и просто си разпределят териториите в София, като "работата" им е свързана с синтетичните наркотици, проституцията и рекет над хора, които не слушат. В свободното си време, същите тия полу-човеци ходят и заливат с лайна жени, бият беззащитни хора и трошат държавна или частна собственост където им падне, като това даже се приема за нормално вече. :lol: Изобщо футболът в България ще стане аматьорски до 10-15 години, ще останат само утайките и старите телевизионни фенове, които просто няма какво друго да правят и ще чоплят семки на някой мач.

Върни се в “Левски”