ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 06.09. / 20:00

Мнениеот Serafim » 06 сеп 2017 22:33

Teo написа:
THE G.A.M.E написа:
BFS написа:защото Прохазка се блъсна в гърба на Сисиньо докато бягаше с гръб
Незнам, но ако някой е слушал радио Дарик, там вървеше пропагандата, че съдията развалил мачът, като подкрепил Лудогорец през първото полувреме. Еми чист червен картон на Митрев, кво искат?
Искаме червен картон за Натанаел, за удар без топка в лицето на Вутов.
Това е ситуацията, която предхожда всички останали. Там се развали мача. ;)

Аз говоря от 10 страници за тая ситуация...просто трябваше се прекъсне мача...чудовищна гавра!
@ Оня щеше му откачи главата на Вутов с тоя удар и то в на 2 метра вътре в наказателното и фаул за делиормана... потрес, шок и ужас! :lol: :lol: :lol:

Нарушението на Вутов е преди това. Ако следваме логиката на съдията. Вутов първо фаулира Натанаел, ОК. Имаше го това. После тоя бразилец го удря, фактически след съдийски сигнал. Не се наемам, че трябва да даде дузпа, при спряна игра, но ЧК задължително.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 06 сеп 2017 22:34

popokutepetel написа:
IvailoRz написа:
zlatan написа:
IvailoRz написа:За нормалните , които водят нормална дискусия гледайте повторението и дайте мнение защо изгониха Сисиньо ? Съдията се огъна под напрежението според мен ..

ами той сам си създаде това напрежение,колега.
И никой тук не отбелязва факта че има формално нарушение на правилника.Даваш жълт картон за игра с лакът а свирш фаул в полза на гостите.Сега явно тънкия момент кое нарушение е първо-според теб как е.

И аз се зачудудих честно казано. Аз което видях , е че страничния вдигна първо нарушение в атака..не съм учил задълбочено правилата ,знам ги колкото 99% от хората тук ,които претендират да са по-навътре в правилника от хора ,които са го учили..ако първо е свирил нарушение в атака е абсурд да се говори за дузпа..защото това вече е в нвигрова обстановка..виж по съм склонен да се съглася ,че можеше да даде ЧК на Натанаел..човека си изпусна нервите докато чака да му свирят нарушението,което не е оправдание.

Фал за Лудогорец и картон за Натанаел е яркото доказателство, че картона е следвало да бъде в друг цвят - т.е. втория удар е умишлен и при спряна игра ;) А правилното отсъждане щеше да бъде дузпа и червен картон.

Защо дузпа ,като удара е след нарушението ? Според мен трябва да се тълкува удар без топка след спряла игра- тоест ЧК . Съдията сбърка ,но второто доста компенсира..особено този картон на Сисиньо..за мен необясним. Но не трябва да се компенсира като цяло..

Потребителски аватар
xtremeee
Контакти:

Мнениеот xtremeee » 06 сеп 2017 22:34

Teo написа:
THE G.A.M.E написа:
Незнам, но ако някой е слушал радио Дарик, там вървеше пропагандата, че съдията развалил мачът, като подкрепил Лудогорец през първото полувреме. Еми чист червен картон на Митрев, кво искат?

Аз говоря от 10 страници за тая ситуация...просто трябваше се прекъсне мача...чудовищна гавра!
@ Оня щеше му откачи главата на Вутов с тоя удар и то в на 2 метра вътре в наказателното и фаул за делиормана... потрес, шок и ужас! :lol: :lol: :lol:

Гавра е ,че и вие играете в А група ,но никой не прави проблем :) Аз ако бях на левскарите отдавана да съм сринал БФС то

vizta33
Контакти:

Мнениеот vizta33 » 06 сеп 2017 22:34

Teo написа:
THE G.A.M.E написа:

Е ти пък ... как да извади отбора?
нали ги пращат в Б група

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 06 сеп 2017 22:35

South_Park написа:
stoyankd написа:
ImmortaL_1000 написа:
Балкански Орел написа:Умрете турци ! Две дузпи за Левски и червени картони спестени на лапохуец !

Да само да псувате можете иначе в реалноста Левски са слабаци отвсякъде . :mrgreen: Такива сте си приемете го .

Ние все някога ще бъдем силни,но ти никога няма да бъдеш по-умен.

това е Селски боклук , без личен живот , съжали го и му позволи да похейти посредством анонимност, иначе ако е на живо ,досега да е транжиран и пратен в Косово за органи втора употреба 8-)

:mrgreen: :mrgreen: Не знам тия селяни от Левски кога ще влязат в реалния живот , може би като гледам никога . ХАХХАХаха
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 сеп 2017 22:36

Слаб Левски , слаб мач , слаб сектор Б ....

Един път и аз да отидада ги гледам нашите буклуци и се изложихме
Последна промяна от ЕМИЛ на 06 сеп 2017 22:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 06 сеп 2017 22:36

Съдията свири нормално, стига сте се оправали с него, той не е виновен, че направихте слаб мач! Така ми обяснявахте нещата след загубата ни от Септември с 1:4!
Последна промяна от Mathias_Coureur на 06 сеп 2017 22:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
xtremeee
Контакти:

Мнениеот xtremeee » 06 сеп 2017 22:37

Вратаря си призна за ръката тези които я оспорваха да се гръмнат :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 сеп 2017 22:38

Слаб футбол от двата отбора.
Ритахте се като катъри - Анисе, Дяков, Панайотов, Прохазка....
Много малко футбол видях и преди изгонването на Митрев.
10 дни надуване на бузи и накрая парата отиде в свирката ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 сеп 2017 22:38

Mathias_Coureur написа:Съдията свири нормално, стига сте се оправали с него, той не е виновен, че направихте слаб мач! Така ми обяснявахте нещата след загубата ни от Септември с 1:4, сега ви отговарям със същото!

Щом при слаб мач и с човек по-малко правим 0-0 с Лудогорец, смятай при силен мач на вас какво ще ви се случи. :mrgreen:

Върни се в “Левски”