ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Дидо

Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 06.09. / 20:00

Мнениеот Дидо » 06 сеп 2017 22:27

THE G.A.M.E написа:
BFS написа:защото Прохазка се блъсна в гърба на Сисиньо докато бягаше с гръб
Незнам, но ако някой е слушал радио Дарик, там вървеше пропагандата, че съдията развалил мачът, като подкрепил Лудогорец през първото полувреме. Еми чист червен картон на Митрев, кво искат?
Искаме червен картон за Натанаел, за удар без топка в лицето на Вутов.
Това е ситуацията, която предхожда всички останали. Там се развали мача. ;)

Аз пък мисля,че Вутов блъска Натанел и тогава го прасна през лицето,и ако това не е червен картон? 8-)
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 сеп 2017 22:28

IvailoRz написа:
zlatan написа:
IvailoRz написа:За нормалните , които водят нормална дискусия гледайте повторението и дайте мнение защо изгониха Сисиньо ? Съдията се огъна под напрежението според мен ..

ами той сам си създаде това напрежение,колега.
И никой тук не отбелязва факта че има формално нарушение на правилника.Даваш жълт картон за игра с лакът а свирш фаул в полза на гостите.Сега явно тънкия момент кое нарушение е първо-според теб как е.

И аз се зачудудих честно казано. Аз което видях , е че страничния вдигна първо нарушение в атака..не съм учил задълбочено правилата ,знам ги колкото 99% от хората тук ,които претендират да са по-навътре в правилника от хора ,които са го учили..ако първо е свирил нарушение в атака е абсурд да се говори за дузпа..защото това вече е в нвигрова обстановка..виж по съм склонен да се съглася ,че можеше да даде ЧК на Натанаел..човека си изпусна нервите докато чака да му свирят нарушението,което не е оправдание.

Нарушение в нак.поле ВИНАГИ е дузпа! Що се изказвате неподготвени? "Игрова", "неигрова", дрън-дрън-дрън...

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 06 сеп 2017 22:28

BFS написа:
Vura написа:Добро съдийство, като изключим няколко спестени картони на Вутов и Прохазка. Пресилен ЧК на Сисиньо.

пропусна Панайотов, опита се да счупи глезен на противника второто полувреме в центъра на игрището. Томислав Русев го обяви за един от най-добрите ... явно това се брои за положително качество в Булгаристан.

Ако искаш да казваш "Булгаристан",а не България ходи си в турция, еничар мръсен.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 сеп 2017 22:30

1982 написа:
THE G.A.M.E написа:
1982 написа:
Левски всяка година отпадат още юли месец, къде въобще коментират Арсенал, те юли месец още подготовка не са почнали. :lol: :lol: :lol: Разбирам да правеха нещо в Европа, да се подиграват, ама те са пълен потрес там.
Между 2000 г. и 2012 г. колко пъти отпадаме Юли ? :?
Нещо си попрекалил с ракиите ми се струва. ;)

Пиша за последните години ..... а между 2000-ата и 2012-а какви брутални съдийски подпирания за вас е имало, не е истина .... дузпа за игра с .... гърди .... в Бургас Илиян Стоянов с ръце хваща краката на Стойко Сакалиев, откъсващ се сам на празна врата при 0:1 за вас и ... нищо ..... да не продължавам ..... просто тогава вие плащахте и поръчвахте музиката, сега е друг на ред.
Аз ги разграничавам нещата.
Дори и Бацова ма'ала да играе, не бива да бъдат рязани. Без значение е, дали са няква сила в Европа или като цяло. ;)

Пък за този Левски, и Европа, нека да дадем оценка след като се изиграят мачовете догодина.
Живи и здрави да сме.
И разбира се, 1-во Сините трябва да се класират за евротурнирите.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
xtremeee
Контакти:

Мнениеот xtremeee » 06 сеп 2017 22:30

Жалко за феновете.
Напълниха стадиона а те като мишки се затвориха

vizta33
Контакти:

Мнениеот vizta33 » 06 сеп 2017 22:30

BFS написа:
Vura написа:Добро съдийство, като изключим няколко спестени картони на Вутов и Прохазка. Пресилен ЧК на Сисиньо.

пропусна Панайотов, опита се да счупи глезен на противника второто полувреме в центъра на игрището. Томислав Русев го обяви за един от най-добрите ... явно това се брои за положително качество в Булгаристан.

Томислав Русев отдавна не е обективен журналист
Гледа през сини очила и се опитва изкуствено да вдигне сините

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 сеп 2017 22:31

levski4ever86 написа:Бившите чорбарчета дето правят федероси на каузата са още по-жалки от наглите им фенчета.

Пожелавам ви и на нас един шпалир да направите Май месец ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 сеп 2017 22:32

THE G.A.M.E написа:
BFS написа:защото Прохазка се блъсна в гърба на Сисиньо докато бягаше с гръб
Незнам, но ако някой е слушал радио Дарик, там вървеше пропагандата, че съдията развалил мачът, като подкрепил Лудогорец през първото полувреме. Еми чист червен картон на Митрев, кво искат?
Искаме червен картон за Натанаел, за удар без топка в лицето на Вутов.
Това е ситуацията, която предхожда всички останали. Там се развали мача. ;)

Аз говоря от 10 страници за тая ситуация...просто трябваше се прекъсне мача...чудовищна гавра!
@ Оня щеше му откачи главата на Вутов с тоя удар и то в на 2 метра вътре в наказателното и фаул за делиормана... потрес, шок и ужас! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 06 сеп 2017 22:32

Балкански Орел написа:
South_Park написа:
stoyankd написа:
ImmortaL_1000 написа:
Балкански Орел написа:Умрете турци ! Две дузпи за Левски и червени картони спестени на лапохуец !

Да само да псувате можете иначе в реалноста Левски са слабаци отвсякъде . :mrgreen: Такива сте си приемете го .

Ние все някога ще бъдем силни,но ти никога няма да бъдеш по-умен.

това е Селски боклук , без личен живот , съжали го и му позволи да похейти посредством анонимност, иначе ако е на живо ,досега да е транжиран и пратен в Косово за органи втора употреба 8-)

Е как да нямам личен живот, нали през личното си време опъвам майка си(това е стара семейна традиция) на задна прашка ?

Ето това е типичен пример за фен на говедата , поне сам си признава че спазва традицията в семейството си и за това е толкова умствено изостанал, нека не го съдим , а да оставим на Господ това 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 сеп 2017 22:33

xtremeee написа:Жалко за феновете.
Напълниха стадиона а те като мишки се затвориха

Ставаш нагъл.
Image

Върни се в “Левски”