gzagorov написа:Само на мен ли ми се стори, че Сисиньо не иска топката, нито блъска лекичко, а направо удря в гърба Жорди Гомез?
Не. И аз видях поредния токат.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
gzagorov написа:Само на мен ли ми се стори, че Сисиньо не иска топката, нито блъска лекичко, а направо удря в гърба Жорди Гомез?
Serafim написа:IvailoRz написа:За нормалните , които водят нормална дискусия гледайте повторението и дайте мнение защо изгониха Сисиньо ? Съдията се огъна под напрежението според мен ..
Веднага ти казвам. Първо защото спести директен ЧК на Натанаел. Второ, защото на няколко пъти спеси ЖК на Анисе, който трябваше още при играта с ръка да бъде санкционира, което щеше да ограничи изявите му в центъра на терена, най-вече в защита. (Между другото пожали и Панайотов така). Ето за това
Serafim написа:IvailoRz написа:За нормалните , които водят нормална дискусия гледайте повторението и дайте мнение защо изгониха Сисиньо ? Съдията се огъна под напрежението според мен ..
Веднага ти казвам. Първо защото спести директен ЧК на Натанаел. Второ, защото на няколко пъти спеси ЖК на Анисе, който трябваше още при играта с ръка да бъде санкционира, което щеше да ограничи изявите му в центъра на терена, най-вече в защита. (Между другото пожали и Панайотов така). Ето за това
xtremeee написа:LSFC 1914 написа:xtremeee написа:Съдията второто зверски подпря Левски
![]()
![]()
![]()
И как по-точно бе шизофреник смешен ?
45 мин бавехте играта и 4 смени и само 2 мин продължение вместо минимум 5-6
Показа ни измислен червен картон
За натрупани нарушения и бавене никва реакция от съдията поне още 3-4 жълти ви спести
ralka_levskarka написа:gzagorov написа:Само на мен ли ми се стори, че Сисиньо не иска топката, нито блъска лекичко, а направо удря в гърба Жорди Гомез?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
IvailoRz написа:Serafim написа:IvailoRz написа:За нормалните , които водят нормална дискусия гледайте повторението и дайте мнение защо изгониха Сисиньо ? Съдията се огъна под напрежението според мен ..
Дори да предположим ,че е сбъркал в едната посока ,не е ли грешка да компенсира ?
LSFC 1914 написа:xtremeee написа:LSFC 1914 написа:xtremeee написа:Съдията второто зверски подпря Левски
![]()
![]()
![]()
И как по-точно бе шизофреник смешен ?
45 мин бавехте играта и 4 смени и само 2 мин продължение вместо минимум 5-6
Показа ни измислен червен картон
За натрупани нарушения и бавене никва реакция от съдията поне още 3-4 жълти ви спести
Ами първото полувреме какъв картон трябваше да има за Анисе до 15 мин. на мача ? Кажи бе рязан боклук ? Ами 100 % дузпа която не беше свирена ? А да не говорим за смешното изгонване на Митрев.
ralka_levskarka написа:gzagorov написа:Само на мен ли ми се стори, че Сисиньо не иска топката, нито блъска лекичко, а направо удря в гърба Жорди Гомез?
THE G.A.M.E написа:Между 2000 г. и 2012 г. колко пъти отпадаме Юли ?1982 написа:
Левски всяка година отпадат още юли месец, къде въобще коментират Арсенал, те юли месец още подготовка не са почнали.![]()
![]()
Разбирам да правеха нещо в Европа, да се подиграват, ама те са пълен потрес там.
![]()
Нещо си попрекалил с ракиите ми се струва.![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: noo и 35 госта