Над 10 000 билета за дербито Левски – Лудогорец вече са продадени, съобщава Блиц Спорт. Двубоят е на националния празник 6 септември от 20:00 часа на „Георги Аспарухов“.
Феновете на Левски са в приповдигнато настроение от добрите резултати, както и от видимата промяна в играта след идването на Делио Роси. Те очакват успех на своите любимци и масово купуват билети за срещата.
Половината от пропуските за Сектор А – 3000 вече са изкупени. Новата трибуна на „Герена“ е с капацитет от 6000 места.
Пропуските за централните блокове на Сектор „В“ също вече са почти изчерпани, но има билети за страничните блокове.
Трибуната на „сините“ ултраси – Сектор „Б“ пък побира около 6000 човека и със сигурност ще бъде препълнена. Организираните привърженици признаха, че не могат да смогнат със заявките за сектора и вероятно част от желаещите ще трябва да се настанят в други сектори. Те обещават стадиона да се превърне във врящ котел за мача с шампионите.
ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 06.09. / 20:00
- ralka_levskarka
- Контакти:
Важно е да останем здраво стъпили на земята и да си подкрепяме отбора, в момента имат огромна нужда от нас. Имаме промяна от МитОФ, факт, но има и още доооста работа. Сигурна съм, че ако се даде време на Роси ще промени нещата. В сряда пълен стадион и не е важен толкова резултата, колкото играта, той сам ще дойде
.
Успех на момчетата!!

Успех на момчетата!!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Наистина много е важно стадионът да е пълен.Все пак Херо идва на крака..... 

ELFen написа:Stailio написа:
Все пак, поне засега - Левски остана единственият гранд в България, след като другият се спомина.
+1добре казано...макар на този етап - "черно-бял"...
Все пак се отказва, че има има полза и от отложени мачове - с Митов, прогнозата нямаше да затруднява![]()
Играйте го 1Х2 и няма да се сбърка
Аз цветен телевизор имам от поне 30 години, ти ако си още на черно-бял си е твой проблема
-
- Контакти:
Най-важното е независимо от резултат и игра,момчетата да получат пълна подкрепа по време и след мача!Нека покажем,че и при победа и при загуба,ние сме ЛЕВСКИ СОФИЯ!!! <3
Роси голяма почивка му удари , малко несериозно ми се вижда ! 

Честно казано от месеци насам това е първия мач, който ще гледам с голямо желание. Нямам абсолютно никакви очаквания за резултат. Естествено бих се радвал да бием. Искам да видя отбор! Искам да видя опит за добра игра, идеи, желание, напредък... Страшно много ми е омръзнало от всички смешни треньорчета и експериментчета с тях през изминалите години. За първи път от много, много време имам усещането, че ще гледам нещо смислено. Дано!
Лудогорец направиха грешка с Херо, но той си остава нож с две остриета. В дългосрочен план ще е жива загуба за тях. В отделни мачове ще е плюс. Дано Роси не му даде възможност да играе единствената тактика, която наистина може.
Дано се зарадвам на играта. Резултатът... 2:1. Нека съм оптимист и в това отношение
Лудогорец направиха грешка с Херо, но той си остава нож с две остриета. В дългосрочен план ще е жива загуба за тях. В отделни мачове ще е плюс. Дано Роси не му даде възможност да играе единствената тактика, която наистина може.
Дано се зарадвам на играта. Резултатът... 2:1. Нека съм оптимист и в това отношение

miro_rz написа:Роси голяма почивка му удари , малко несериозно ми се вижда !
Тази "почивка" е семеен ангажимент, уговорен още при подписване на договора

- BojanJorga0607
- Контакти:
Има ли някакво ограничение за бройките билети, които мога да закупя? Трябва да взимам за цялата рода, така че ... 

6700 билета са продадени досега 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !